9 Ιουλ 2016

Δέκα πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για την Area 51 (video)

Δέκα πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για την Area 51 (video)

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, οι Αμερικανοί έκαναν τα πάντα για να κρατήσουν μυστική την ύπαρξη της Περιοχής 51, όπου αποτελεί μια απομακρυσμένη μονάδα της Αεροπορικής Βάσης Έντουαρτνς ,σύμφωνα με την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA), ωστόσο είναι πιο γνωστή για την προσπάθεια εντοπισμού εξωγήινων.

10. Το Ράντζο του Παραδείσου
Κατά τη διάρκεια της κατασκευής της, η Περιοχή 51 ονομαζόταν "Ράντζο του Παραδείσου", ονομασία που άλλαξε σε " Ράντζο", για να κάνει πιο ελκυστική τη περιοχή στους επενδυτές.

9. Αισθητήρες κίνησης
Αναφέρεται ότι αισθητήρες κίνησης έχουν τοποθετηθεί σε όλη την περίμετρο της βάσης και οι δυο κεντρικοί πύργοι παρακολούθησης έχουν ονομαστεί από τους εργολάβους "Cammo Dudes" (οι καμουφλαρισμένοι), χάρη στο καμουφλάζ τους στην έρημο.

8. Κοντά στη περιοχή υπάρχει οίκος ανοχής επιστημονικής φαντασίας
Σύμφωνα με τις πληροφορίες κοντά στην περιοχή, όπου βρίσκεται η Περιοχή 51, υπάρχει οίκος ανοχής με θέμα την επιστημονική φαντασία. Σε αυτό το προσωπικό φοράει στολές εμπνευσμένες από τους λοκατζήδες της βάσης και οι πελάτες μπορούν να ντυθούν σαν εξωγήινοι.

7. Οι ΗΠΑ παραδέχτηκαν την ύπαρξη της βάσης το 2013
Μετά από μια σειρά αρνήσεων για την ύπαρξη της περιοχής η αμερικάνικη κυβέρνηση παραδέχτηκε ότι δεν αποτελεί δημιούργημα της φαντασίας το 2013, όταν και υποστήριξε ότι η βάση χρησιμοποιούνταν για τη δοκιμή διάφορων εναέριων τεχνολογιών και τεχνολογιών παρακολούθησης.

6. Δοκιμές των πολεμικών αεροσκαφών
Για να δοκιμαστούν τα πολεμικά αεροσκάφη στάλθηκαν από τη Περιοχή 51 στο άλλο άκρο της Αμερικής, επιστρέφοντας από την άσκηση οι πιλότοι έφεραν πίσω στη βάση τόνους αστακού για το εστιατόριο της.

5. Οι παραβάτες των εναερίων συνόρων φυλακίζονται
Τα εναέρια σύνορα της βάσης ξεπερνούν τα 40 χιλιόμετρα, έτσι όσοι πιλότοι εισβάλουν σε αυτά χωρίς άδεια αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ατίμωση της βάση, για ασέβεια και οδηγούνται στη φυλακή.

4. Η διασκέδαση των στρατιωτών περιορίζεται στο τένις και το μπόουλινγκ
Οι στρατιώτες μπορούν να διασκεδάζουν παίζοντας τένις σε τσιμεντένια γήπεδα και μπόουλινγκ, καθώς μόνο οι συχνότητες των ραδιοφώνων περνούν φυσικό φρούριο των βουνών και αυτό μόνο τα απογεύματα.

3. Η μεγαλύτερη δοκιμή πυρηνικής έκρηξης στην ατμόσφαιρα έχει γίνει κοντά στη βάση
Η μεγαλύτερη δοκιμή που έχει γίνει ποτέ όσον αφορά τις πυρηνικές εκρήξεις στη ατμόσφαιρα έχει γίνει σχεδόν πάνω από τη βάση. Η έκρηξη υπολογίζεται ότι ήταν 5 φορές μεγαλύτερη από αυτή στη Χιροσίμα.

2. Παραχώρηση στολών για την ταινία The Independence Day
Η στρατιωτική υπηρεσία των ΗΠΑ, που βρίσκεται στη βάση, ετοιμαζόταν να παραχωρήσει τις στολές της για τις ανάγκες της ταινίας The Independence Day, ωστόσο ακύρωσαν την απόφασή τους μετά τις αναφορές του σεναρίου της ταινίας στην Περιοχή 51.

1. Οι Σοβιετικοί γνώριζαν την ύπαρξη της περιοχής
Οι αρχές αναφέρουν ότι οι Σοβιετικοί είχαν πριν από καιρό συλλέξει πληροφορίες για τον εντοπισμό κρυφού αεροσκάφους από τους δορυφόρους τους, για να ξεγελάσουν τους δορυφόρους το πλήρωμα της Περιοχής 51 δημιούργησε καμουφλάζ από χαρτόνι.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Δέκα πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για την Area 51 (video)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats