15 Νοε 2016

Αντισυνταγματάρχης παραδέχτηκε ότι είχε δει τους εξωγήινους και τα διαστημόπλοια τους

 Αντισυνταγματάρχης παραδέχτηκε ότι είχε δει τους εξωγήινους και τα διαστημόπλοια  τους

Στις αρχές της δεκαετίας του 1950 στις Ηνωμένες Πολιτείες, ιδρύθηκε το περίφημο "Blue Book" (Project Blue Book), σκοπός του οποίου ήταν να συλλέξουν, να εξετάσουν, και να αναλύουν τις αναφορές για ΑΤΙΑ. Το πρόγραμμα τερματίστηκε το 1970,το τελικό πόρισμα ηταν ότι οι εξωγήινοι και οι ιπτάμενες μηχανές (UFO) δεν υπάρχουν, καθώς και αλλα παράξενα φαινόμενα η αντικείμενα, ήταν αεροπλάνα ή φυσικά φαινόμενα.

Στις δραστηριότητες του προγράμματος έλαβε μέρος και ο Richard French, αντισυνταγματάρχης της Πολεμικής Αεροπορίας, του οποίου του είχε ανατεθεί το καθήκον να κάνει ψευδείς αναφορές για τα UFO, στα καθήκοντα του, ήταν επίσης να πάρει μέρος σε επαφή με τους εξωγήινους. Δεν επεκτάθηκε σε αυτη την επαφή που αναφέρει, σε μια πρόσφατη σχετικά δήλωση του στην Ουάσιγκτον, ο 83 άχρονος τώρα πια συνταξιούχος αξιωματικός παραδέχθηκε ότι είχε δει εξωγήινους και τα διαστημόπλοια τους.

Σύμφωνα με τον πρώην συνταγματάρχη στις αρχές του 1950, οι κάτοικοι της πόλης του Αγίου Ιωάννη,της επαρχίας Λαμπραντόρ στον Καναδά, έδωσαν πληροφορίες ότι στην ακτή του Ατλαντικού υπήρχαν UFO. Οι αρχές τον διέταξαν να πάει εκεί, και να εκτίμηση την κατάσταση.

"Μου είπαν ότι υπάρχει μια αναφορά σχετικά με αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα, και πρέπει να κάνω αυτή την έρευνα. Μου δόθηκε η πληροφορία ότι οι δύο UFO βούτηξαν στο νερό με ταχύτητα περίπου 100 μίλια ανά ώρα (161km/h)".Μέχρι τη στιγμή που έφτασα στην προβλήτα ήταν πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων πολλών τοπικών αστυνομικών, οι οποίοι κοιτούσαν με μεγάλη έκπληξη προς την επιφάνεια του νερού.

Το νερό της περιοχής ήταν πολύ καθαρό, και είδα ξεκάθαρα μέσα στο νερό 2 διαστημόπλοια ,είχαν διάμετρο περίπου 5.5 μέτρα ,και ύψος 3 πόδια (0,9 μέτρα), ήταν κάτω από την επιφάνεια του νερού 6 μέτρα μακριά από την ακτή.Κοντά στα διαστημόπλοια είδα δύο όντα γκρι χρώματος.Είχαν πολύ μακριά λεπτά χέρια με δύο ή τρία δάχτυλα.

Έμοιαζαν με τους εξωγήινους οπως σε ταινίες, τότε ένα από τα UFO πέταξε έξω από το νερό, αλλά επέστρεψε μετά από 20 λεπτά, τα πλάσματα πήγαν μάλλον στην μηχανή του σκάφους και έδειχναν κάτι να κάνουν. Μετά από 20 λεπτά, τα δύο UFO σιγά σιγά ανέβηκαν και βγήκαν έξω από το νερό, επιτάχυναν και εξαφανίστηκαν από τα μάτια μας.

Νομίζω ότι οι εξωγήινοι έκαναν κάποια επισκευή στο όχημα η ήθελαν να ελέγξουν την αξιοπιστία τους ,ο αντισυνταγματάρχης έχει καταθέσει ψευδή κατάθεση για το περιστατικό, ότι είχε δει εξωγήινο όχημα,"δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ήταν ένα UFO με τους εξωγήινους".Αλλά ο στόχος μου ήταν να καταρρίψω την ιστορία για τους εξωγήινους σύμφωνα με τις εντολές που είχα, έτσι έκανα ότι είναι δυνατόν για την πετύχω αυτόν τον στόχο, - παραδέχθηκε ο Richard French.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αντισυνταγματάρχης παραδέχτηκε ότι είχε δει τους εξωγήινους και τα διαστημόπλοια τους
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications