Ανυποψίαστος ασθενής βλέπει τη φωτογραφία του ως προειδοποίηση σε πακέτο τσιγάρων και γίνεται έξαλλος!
Ανυποψίαστος ασθενής βλέπει τη φωτογραφία του ως προειδοποίηση σε πακέτο τσιγάρων και γίνεται έξαλλος!

Ένας Ισπανός πολίτης, μετά από χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο άσχετη με το κάπνισμα, ανακάλυψε ότι, εικόνες με το πρόσωπό του πριν από την εγχείρηση είχαν χρησιμοποιηθεί για να διαφημίσουν τους κινδύνους του καπνίσματος στα πακέτα των τσιγάρων

«Το κάπνισμα μπορεί να προκαλέσει εμβολές και αναπηρία», γράφει η λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία.Ο άνδρας, που προσδιορίζονται μόνο από τα αρχικά FJTA, αναγνωρίστηκε από τους γείτονες, οι οποίοι και επεσήμαναν ότι έμοιαζε με την εικόνα στο πακέτο.

Ο 54χρονος άντρας πήγε στο αστικό δικαστήριο της Guardia την περασμένη εβδομάδα και υπέβαλε καταγγελία.

Επιπλέον, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο Santiago de Compostela, για λόγους που δεν είχαν τίποτα να κάνουν με το κάπνισμα όταν πάρθηκαν οι φωτογραφίες, αλλά για μια εγχείρηση στην πλάτη του, πριν από τρία χρόνια.

«Είμαι σε αυτό τη φωτογραφία όχι εξαιτίας των συνεπειών του καπνίσματος, αλλά λόγω των προβλημάτων στην πλάτη», είπε στην εφημερίδα La Voz de Galicia, προσθέτοντας ότι είχε μπει για εγχείρηση για να του τοποθετηθεί στην σπονδυλική στήλη μια πλάκα τιτανίου.

Ο άνθρωπος δεν έχει καμία αμφιβολία ότι το πρόσωπο στη φωτογραφία είναι αυτός. Ήταν σε θέση να αποδείξει την στιγμή που η φωτογραφία του φέρεται να πάρθηκε, επειδή ήταν η μόνη φορά που είχε διασωληνωθεί.Οι υγειονομικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications