Δικογραφία εις βάρος ενός ατόμου για το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας στον αγώνα της Εθνικής! στους κομμουνιστες δεν γίνεται το ίδιο!
Δικογραφία εις βάρος ενός ατόμου για το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας στον αγώνα της Εθνικής! στους κομμουνιστες δεν γίνεται το ίδιο!

Με την κατηγορία του καψίματος της ελληνικής σημαίας στον αγώνα της Εθνικής με τη Βοσνία, βαρύνεται ο δράστης που ταυτοποιήθηκε από τις αρχές, καθώς εις βάρος του έχει σχηματισθεί δικογραφία.

Διευκρινίζεται, ότι δεν πρόκειται για το άτομο που κρατούσε το πανό για τη γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα, επισήμαναν αστυνομικές πηγές στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η δικογραφία για το συγκεκριμένο άτομο, αναμένεται να αποσταλεί στην εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, ενώ αναμένεται από τις αρχές η ταυτοποίηση των ατόμων που είχαν αναρτήσει πανό στο αγώνα της Εθνικής με τη Βοσνία στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», που έγραφε στα σέρβικα «μαχαίρι, σύρμα, Σρεμπρένιτσα».

Σημειώνεται ότι το θέμα με το πανό είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του νέου υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος με σχετική επιστολή του προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. έχει ζητήσει τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ωραία ολα αυτα αλλα όταν κανουν το ίδιο οι κομμουνιστες επι χρονιά γιατι δεν γίνεται τίποτα; μήπως ειναι Εβραίοι οι κομμουνιστες οι αρχηγοί τους ; πολύ πιθανό, και απο αναπηρα στο μυαλό σορό να στελεχώσουν το εβραϊκό κόμμα ΚΚΕ! , ειναι αυτα τα αναπηρα στο μυαλό,(Ρυπογόνοι κομμουνιστες με μολυσματική βλάβη εγκεφάλου ) που πανε πολλά μαζί και ένας εβραιος(?) δίνει εντολες!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications