Οι αποκαλύψεις του Δρα Μάικλ Βολφ για την συγκάλυψη των ΑΤΙΑ και την πραγματικότητα των εξωγήινων

Αυτό το άρθρο διαβάστηκε και εγκρίθηκε από τον Δρα Βολφ πριν τον θάνατό του.Του Κρις Στόνορ, Οκτώβριος 2000
Ο Αμερικανός επιστήμονας Δρ Μάικλ Βολφ ισχυρίστηκε πως υπήρξε μέλος της δορυφορικής κυβέρνησης για πάνω από εικοσιπέντε χρόνια. Βρισκόταν σε ένα πολύ υψηλό «Υπεράνω Κορυφαίας Μυστικότητας» επίπεδο
διαβάθμισης ασφάλειας και εργάστηκε κυρίως σε κοινά επιστημονικά προγράμματα εξωγήινων και ανθρώπων.

Πέθανε στις 18 Σεπτεμβρίου του 2000 από καρκίνο, ύστερα από μια μακρά περίοδο ασθένειας.
Στην διάρκεια των τελευταίων ετών της ζωής του δαπάνησε χρόνο συζητώντας με διάφορους δημοσιογράφους για την συγκάλυψη του ζητήματος των ΑΤΙΑ και των εξωγήινων. Τα αφεντικά του στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας του έδωσαν την άδεια για μια ελεγχόμενη διαρροή μυστικών πληροφοριών. Ο Δρ Βολφ ανέφερε σε σχόλιό του: «Προσδοκώ τη μέρα που θα πάρει τέλος η μυστικότητα γύρω από την εξωγήινη επαφή, ώστε το γένος μας να μπορέσει να προχωρήσει στην επόμενη φάση της ιστορίας του - κοσμικής κλίμακας πλέον».

Σύμφωνα με την πάγια τακτική, αυτοί οι προϊστάμενοι απάλλοιψαν σχεδόν όλα τα σχετικά μ´ αυτόν δεδομένα, όπως τα πανεπιστήμια που παρακολούθησε, οι διακρίσεις που πέτυχε και η ανάμιξή του στη CIA, την NSA και το NSC. Τέτοια μέτρα είναι κοινά για ανθρώπους που εργάζονται σε κρυφά «ειδικής πρόσβασης προγράμματα», καθώς τα αφεντικά τους πρέπει να διαθέτουν την δυνατότητα πειστικής διάψευσης σε περίπτωση που θα συμβεί μια ευαίσθητη, μη επιτρεπόμενη αποκάλυψη.

Ο Δρ. Βολφ είπε ότι εργάστηκε σε εργαστήρια της Περιοχής 51, της S4, της Αεροπορικής Βάσης Ράιτ-Πάττερσον (Διεύθυνση Ξένης Τεχνολογίας), του Ίντιαν Σπρινγς και του Ντούλτσε. Όπου για πέντε χρόνια «συναντιόμουν με εξωγήινα όντα κάθε μέρα στην εργασία μου και μοιραζόμουν μαζί τους τον χώρο της διαμονής μου». Υπηρέτησε σαν επιστημονικός σύμβουλος του Αμερικανού Προέδρου και του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας για τους εξωγήινους και παρεμφερή θέματα. Υπήρξε μέλος της ομάδας ειδικών μελετών MJ12 και διορισμένος επικεφαλής της διοικούσας υπηρεσίας της - της Ομάδας Άλφακομ - η οποία ειδικεύεται στη συγκέντρωση πληροφοριών για τις διάφορες φυλές εξωγήινων. Ο Δρ Βολφ είπε ότι ήταν κάτοχος MD στη νευρολογία, Ph.D στην θεωρητική φυσική, BS στη βιογενετική, JD στη διεθνή νομολογία και D.Sc. στις επιστήμες των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Η κοινότητα των μελετητών του φαινομένου των ΑΤΙΑ είχε για πρώτη φορά στρέψει την προσοχή της στον Δρα Βολφ με την έκδοση του μοναδικού και υψηλής αυθεντικότητας βιβλίου του «Catchers of Heaven», τον Ιούλιο του 1996. Ενός βιβλίου γύρω κυρίως από τις εμπειρίες του στο διάστημα που εργαζόταν για τη δορυφορική κυβέρνηση. Από τότε διακεκριμένοι ερευνητές όπως ο Τζέημς Κουράν, ο Μάικλ Χέζεμαν, ο Δρ Στήβεν Γκρήρ, ο Αρτ Μπελ και ο Μπρους Μπούργκες συνήθιζαν να κτυπούν την πόρτα του.

Χρειάστηκαν δεκαπέντε χρόνια επιμονής πριν τα αφεντικά του του επιτρέψουν τελικά την έκδοση. Όμως οι όροι τους απαιτούσαν να έχει αυτό το βιβλίο τον χαρακτήρα επιστημονικής φαντασίας και να περιέχει τρεις διαφορετικές αρνήσεις στην αρχή του, που να αφορούν στην αυθεντικότητά του. Επίσης λογόκριναν το περιεχόμενο του βιβλίου πριν την έκδοσή του. Ο Δρ Βολφ σχολίασε: «Θα ήθελα στην ταφόπετρά μου τα λόγια, πέθανε από κόκκινη ταινία».

Μολονότι μερικοί από τους ισχυρισμούς του Δρα Βολφ μοιάζουν να είναι καθαρή επιστημονική φαντασία, αν είναι γνήσιοι, είναι προφανώς αυτός το υψηλότερο μέλος του στελεχικού δυναμικού της δορυφορικής κυβέρνησης που ως τώρα έκανε ένα βήμα εμπρός, προσφέροντάς μας μια εξαιρετική θέα - μια προκλητική ματιά - στην συγκάλυψη του ζητήματος των ΑΤΙΑ και την πραγματικότητα των εξωγήινων.

Ο ΔΡ ΒΟΛΦ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ: 01. Η πρώτη περίπτωση συντριβής και ανάκτησης ΑΤΙΑ στις Η.Π.Α. συνέβη στη διάρκια του 1941, στον ωκεανό, δυτικά του Σαν Ντιέγκο. Στο εσωτερικό του, μετά την ανάσυρσή του από το Αμερικανικό Ναυτικό, βρέθηκαν στο εσωτερικό του νεκροί Ζήτα-Ρετικουλιανοί, ή αλλιώς Γκρίζοι. Το σκάφος και τα πτώματα μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ξένης Τεχνολογίας, στην αεροπορική βάση Ράιτ-Πάττερσον, στο Ντέιτον του Οχάιο, και μελετήθηκαν από την Ομάδα Ειδικών Μελετών του Ρέτφορς. Μετά την αποσυναρμολόγηση του σκάφους τα εξαρτήματα εστάλησαν στην S4 και στο Ίντιαν Σπρινγς της Νεβάδα. Αυτό το σκάφος κατέπεσε εξ αιτίας των δοκιμών του πρόσφατα εφευρεθέντος παλμικού ραντάρ, που βρίσκονταν σε εξέλιξη στην παρακείμενη νήσο Τίνιαν, τρία μίλια νότια/νοτιοδυτικά του Σαϊπάν. Έκτοτε το Αμερικανικό Ναυτικό έχει διατηρήσει μια ηγετική θέση στα θέματα των ΑΤΙΑ.

02. Η συντριβή του Ρόσγουελ, τον Ιούλιο του 1947 πράγματι συνέβη και η σχετική αναφορά στο βιβλίο του Στρατηγού Κόρσο «Η Μέρα Μετά Το Ρόσγουελ» είναι ακριβής. Ο Δρ Βολφ είχε στη διάθεσή του τον επίσημο κατάλογο συντριβών/ανακτήσεων της δορυφορικής κυβέρνησης, και ενώ υπήρξαν άλλες περιπτώσεις ανάμεσα στο 1941 και 1947, δεν ήταν πρόθυμος να δώσει παραδείγματα.

03. Δυο σκάφη κατέπεσαν στο Ρόσγουελ ύστερα από μεταξύ τους σύγκρουση, στη διάρκεια μιας ηλεκτρικής καταιγίδας. Το ένα περιείχε Γκρίζους και το άλλο «Πορτοκαλί Εξωγήινους» - ονομασίες που αμφότερες ωφείλονται στο χρώμα της επιδερμίδας. Οι «πορτοκαλί» τύποι προέρχονται από το αστρικό σύστημα της Ανδρομέδας. Το φιλμ της νεκροψίας του Σαντίλι είναι γνήσιο - ο Δρ Βολφ είχε δει κι άλλα παρόμοια ντοκουμέντα - και είναι νεκροψία ενός «Πορτοκαλί» Εξωγήινου. Συνέβησαν δύο διαφορετικές νεκροψίες σε δύο διαφορετικά εξωγήινα όντα στην ίδια περίοδο, εξ ου και η σύγχυση.

04. Η νεκροψία στον «Πορτοκαλί» Εξωγήινο κατέδειξε ότι αυτός είχε πολύ μεγάλο κεφάλι, μεγάλα σκούρα μάτια χωρίς ίριδα και χωρίς άσπρο, έξι δάκτυλα στα χέρια και τα πόδια, ο εγκέφαλος ήταν περισσότερο ανεπτυγμένος και είχε τέσσερις λοβούς, μη συνδεδεμένους μεταξύ τους, διαφορετικούς οπτικούς βολβούς και οπτικά νεύρα και ένα σπογγοειδές πεπτικό σύστημα. Ο Δρ Βολφ είπε ότι είχε συναντήσει έναν ζωντανό.

05. Υπάρχουν διάφοροι τύποι Γκρίζων. Εργάστηκε μαζί με εξαιρετικά εξελιγμένους Γκρίζους, οι οποίοι, σε αντίθεση προς την επικρατούσα σήμερα άποψη, έχουν προσωπικότητα και ακόμη μια αίσθηση του χιούμορ. Ο Δρ Βολφ ποτέ δεν αντιπάθησε κάποιον από τους Γκρίζους που γνώρισε. Γι´ αυτόν ήσαν η οικογένειά του. Τους ευχαριστούσε να αγγαλιάζουν και να φιλούν τους ανθρώπους. Αυτό εκνεύριζε μερικούς από τους συναδέλφους του. Κάποιος τους είχε δώσει το ψευδώνυμο «kissey facey». Τα λεία και μαλακά σώματά τους θύμιζαν στην αφή το δέρμα του δελφινιού. Επικοινωνούσε μ´ αυτούς τους εξωγήινους μέσω τηλεπάθειας. Ο Δρ Βολφ έγινε ιδιαίτερα φίλος με έναν που ονομαζόταν Κόλτα. Μιά εικόνα αυτού του «Γκρίζου» υπάρχει στο μπροστινό εξώφυλλο του βιβλίου του - μια πραγματική φωτογραφία τραβηγμένη από έναν φίλο αξιωματικό του ναυτικού.

06. Υφίσταται μια ενεργή συναλλαγή ανάμεσα στους «Γκρίζους» και τους «Πορτοκαλί». Ο Δρ Βολφ είπε «Η συναλλαγή έχει ένα άλλο νόημα για τους εξωγήινους. Μοιράζονται γνώση, όπως τεχνολογία και φιλοσοφία, και στέλνουν μέλη των κοινωνιών τους οι μεν στους πλανήτες των δε για να μάθουν τον πολιτισμό τους».

07. Είχε συζητήσει με ανθρωπόμορφους εξωγήινους από τα αστρικά συστήματα των Πλειάδων και του Αλτάιρ - τους επωνομαζόμενους Νόρντικς και Σέμιτικς. Ο Δρ Βολφ εξήγησε ότι είναι πολύ πνευματικοί λαοί και ενεργούν περισσότερο σαν γαλαξιακοί πρεσβευτές. Μια φωτογραφία ενος πλειάδιου φίλου ονομαζόμενου Σα Ρα κοσμεί το πίσω εξώφυλλο του βιβλίου του.

08. Την 1η Μαΐου του 1975 συνέβη μια «μικρή παρεξήγηση» ανάμεσα στους «Γκρίζους» και τους ανθρώπους στην S4. Κατά τη διάρκεια μιας επίδειξης ενός μικρού αντιδραστήρα αντιύλης ο επικεφαλής εξωγήινος ζήτησε από τους φρουρούς, γαλαζοσκούφηδες στρατιώτες, να πάρουν από το δωμάτιο τα όπλα και τα πυρομαχικά τους. Μια προφύλαξη ασφάλειας για να μην εκπυρσοκροτήσουν τυχαία τα όπλα αυτά κατά τη διάρκεια της εκπομπής ενέργειας. Οι φρουροί αρνήθηκαν και στη συμπλοκή που δημιουργήθηκε ένας γαλαζοσκούφης πυροβόλησε και σκότωσε έναν «Γκρίζο». Δύο επιστήμονες και σαρανταένα μέλη του στρατιωτικού προσωπικού έχασαν τότε τη ζωή τους. Ένας φρουρός επέζησε - ο οποίος κατέθεσε τη μαρτυρία ότι οι «Γκρίζοι» χρησιμοποίησαν ένα τύπο κατευθυνόμενης διανοητικής ενέργειας εναντίον τους σαν αυτοάμυνα.

09. Ένας αριθμός των επιστημόνων που τώρα εργάζονται για τη δορυφορική κυβέρνηση είχαν απαχθεί από τους «Γκρίζους» κατά την παιδική τους ηλικία, ώστε να επιτευχθεί η αύξηση της ευφυΐας τους και της γενικότερης εγκεφαλικής ικανότητάς τους, σαν προετοιμασία για το έργο που είχαν μπροστά τους. Αυτοί είναι υβρίδια.

10. Η πρώτη σημαντική θέση που του ανατέθηκε ήταν η συνεργασία με τον Κάρλ Σαγκάν και άλλους κορυφαίους επιστήμονες, δουλειά των οποίων ήταν να κατανοήσουν τον γρύφο ενός τεράστιου εξωγήινου φάρου, γνωστού με την ονομασία «ο Μονόλιθος», ο οποίος είχε ανακαλυφθεί να πλέει έξω στο διάστημα από τον Ρώσο κοσμοναύτη Γιούρι Γκαγκάριν και τον Αμερικανό Άλαν Σέπαρντ το έτος 1961. Το ζήτημα αυτό είχε επανέλθει για διερεύνηση το 1972. Ο Δρ Βολφ το περιέγραψε σαν «ταχυδρομικές κάρτες από τα πέρατα». Ο Μονόλιθος εκπέμπει φως και τονικά σήματα μαζί με μια μαθηματική γλώσσα. Με το κλείσιμο των ματιών σου και ενώ είσαι συντονισμένος με αυτά τα σήματα, «βλέπεις με τα μάτια του νου σου μια τρισδιάστατη ταινία του Γαλαξία. Όμως πρακτικά είσαι εκεί, σαν να είσαι μέρος αυτής της ταινίας. Οι εικόνες που βλέπουμε σήμερα με το τηλεσκόπιο Χάμπλ είναι οι ίδιες με εκείνες που είδα εικοσιπέντε χρόνια πριν». Ο Δρ Βολφ είπε ότι υπάρχουν πολλοί Μονόλιθοι έξω στο διάστημα και πως έχουν κατασκευαστεί από μια ομάδα εξωγήινων φυλών.

11. Ο Καρλ Σαγκάν επανειλημένα αρνήθηκε την πραγματικότητα των εξωγήινων, επειδή οι ανώτεροί του «απείλησαν να διακόψουν τη χρηματοδότηση του τμήματός του στο Πανεπιστήμιο Κορνέλ αν μιλούσε αλλιώς».

12. Είχε πάρει μέρος σε διάφορα γενετικά πειράματα, ένα από τα οποία ήταν το Πρόγραμμα Σέντινελ. Μετά την τελειοποίηση των τεχνικών κλωνισμού σε ζώα, ο Δρα Βολφ και οι συνεργάτες του δημιούργησαν με επιτυχία έναν άνθρωπο τεχνητής νοημοσύνης, που ονομάστηκε «J-Type Omega» - οι ανώτεροί του ήθελαν έναν υπερεφυή, υπερισχυρό στρατιώτη, που θα εκτελούσε διαταγές χωρίς φόβο και χωρίς ερωτήσεις. Όμως κρυφά ο Δρ Βολφ προγραμμάτισε ήθη σ´ αυτή τη διάνοια, μετά τη διαπίστωση ότι ο «J Type» είχε ψυχή. Όταν το όν αρνήθηκε να σκοτώσει ένα άκακο σκυλί, οι ανώτεροι διέταξαν τη θανάτωσή του. Αντί γι´ αυτό, ο Δρ Βολφ απελευθέρωσε τον «J Type Omega». Αυτό το «νοήμον ον» ζει τώρα κάπου στην Αμερική.

13. Η MJ12 υπάρχει πράγματι και τώρα έχει τριανταέξι μέλη. Αρνήθηκε να αποκαλύψει ονόματα, ωστόσο διαβεβαίωσε ότι ο πρώην υπουργός εξωτερικών της Αμερικής Χένρυ Κίσινγκερ και ο πατέρας της υδρογονοβόμβας Έντουαρτ Τέλλερ είναι τώρα μέλη. ΗMJ12 κανονικά συναντιέται σε διάφορες μυστικές τοποθεσίες, περιλαμβανομένου του Ινστιτούτου Battelle Memorial, στο Κολούμπους του Οχάιο.
14. Το Πρόγραμμα Σέντινελ περιελάμβανε μια στενή συνεργασία με τους «Γκρίζους». Οι τεράστιες γνώσεις των εξωγήινων στη γενετική ήσαν απαραίτητες για την επιτυχία του. Ο «J Omega» μεγάλωσε από έμβρυο μέσα σε μια δεξαμενή νερού. Ένα μέρος από τοDNA που χρησιμοποιήθηκε προήλθε από τον Δρα Βολφ. Χρειάστηκε ακριβώς ένας χρόνος ώσπου να είναι έτοιμος να «αφυπνιστεί». Ο Δρ Βολφ είπε «Όταν τον έβγαλαν από τη δεξαμενή έμοιαζε περίπου με εικοσάχρονο».

15. Όταν ο «J» αφυπνίστηκε «Έμοιαζε με κουτάβι - το μυαλό του ήταν ρουφήχτρα. Έκανε συνεχώς ερωτήσεις. Ήθελε να μάθει τα πάντα». Ο Δρ Βολφ του έδειξε ταινίες με πολέμους και συγκρούσεις από το παρελθόν της Γης. «Έκλαιγε όταν έβλεπε αυτές τις φρικιαστικές σκηνές. Στα κρυφά του έδειξα πάρα πολλά». Έμαθε κάμποσες διαφορετικές γλώσσες και μπορούσε να χρησιμοποιήσει το 50% του εγκεφάλου του, τη στιγμή που οι άνθρωποι αξιοποιούν μόνο το 10%. «Όταν δοκιμάστηκαν οι διανοητικές του δυνατότητες, το IQ του έφθασε έξω από τον πίνακα». Η σχέση τους ήταν σαν πατέρα και γιού.

16. Η συλλογή ζωικού ιστού, μέσω της λεγόμενης «Σφαγής Βοοειδών» αποσκοπεί στην παραγωγή οργανιδίων - εξειδικευμένα μέρη ενός κυττάρου που μοιάζουν και λειτουργούν όπως ένα όργανο - που μπορούν να τοποθετηθούν μέσα στον άνθρωπο για να φιλτράρουν μολυσματικούς παράγοντες από την τροφή, το νερό, τον αέρα κλπ. Επί του παρόντος διεξάγονται πειράματα σε υβρίδια - κατά ένα μέρος Γκρίζοι και κατά ένα μέρος άνθρωποι - ή στους «ενδιάμεσους», όπως τους αποκαλούσε ο Δρ Βολφ.

17. Αυτά τα οργανίδια μπορούν ακόμα να χρησιμοποιηθούν για την μεταβολή των ορμονών του σώματος και για την μετατροπή των προδρόμων στον εγκέφαλο από τοξικά σε μη τοξικά. «Αυτά τα κύτταρα συνιστούν μια λεπτή και μη αιματηρή διαδικασία». Η γενετική των βοοειδών είναι πολύ παρόμοια με εκείνη των ανθρώπων.

18. Όταν οι ανώτεροι του Δρα Βολφ διέταξαν τη θανάτωση του “J Omega”, με τη βοήθεια ενός φίλου στρατηγού τον φυγάδευσε έξω από την Πρριοχή 51. «Για μένα ήταν κάτι σαν αμαρτία το να δημιουργήσω ένα ον με αισθήματα και ψυχή και μετά να το ρίξω στη μάχη». Ο “J” είναι ασφαλής και είναι καλά. Στο σώμα του τοποθετήθηκαν διάφορα οργανίδια για να είναι απαλλαγμένος από ασθένειες. «Γνωρίζει ποιός είναι και πώς δημιουργήθηκε». Ο “J” είναι σχεδόν ίδιος με τους ανθρώπους και εύκολα θα περνούσε μια ιατρική εξέταση. «Οι “Γκρίζοι” ήσαν ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Ο “J” μου είπε ότι επιθυμούσε να γίνει δάσκαλος». Ο Δρ Βολφ πίστευε ότι ήταν ένα πρόγραμμα one-off. «Του είπα να μην έρθει ποτέ σε επαφή μαζί μου. Θα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο».

19. Ενημέρωσε τέσσερις διαφορετικούς Αμερικανούς προέδρους για την πραγματικότητα των εξωγήινων. Ο Τζίμυ Κάρτερ ήταν θετικός προς την άρση της συγκάλυψης των ΑΤΙΑ, όμως όταν του είπαν για τις θρησκευτικές επιπτώσεις, έκανε πίσω. «Ήμουν παρών σ´ αυτή τη σύσκεψη. Ο Κάρτερ είχε ισχυρές χριστιανικές πεποιθήσεις. Όταν άκουσε ότι η θρησκεία είναι ανθρώπινο δημιούργημα και προφανώς φαινόμενο μοναδικό αυτού του πλανήτη, ξέσπασε σε δάκρυα».

20. Τόσο ο Ρόναλντ Ρήγκαν όσο και ο Τζωρτζ Μπους είναι καλοί γνώστες της πραγματικότητας των εξωγήινων - ειδικά ο Τζωρτζ Μπους σαν πρώην αρχηγός της CIA. Ο Μπιλ Κλίντον είναι ο λιγότερο ενημερωμένος. Γνωρίζει για την Περιοχή 51 αλλά όχι για την S4. Ο Κλίντον έχει διαβάθμιση «Υπεράνω Κορυφαίας Μυστικότητας» και «Ανάγκης Πληροφόρησης» όμως δεν έχει τη διαβάθμιση «Ελεύθερη Πρόσβαση Σε Θέματα Μέγιστης Μυστικότητας» (“Umbra Ultra Top Secret Clearance”), που επιτρέπει την προσέγγιση σε μυστικά του ανωτέρου επιπέδου της MJ12, ούτε τη διαβάθμιση «Keystone Clearance» για πληροφόρηση πάνω στην έρευνα για τους εξωγήινους.

21. Πολλοί άνθρωποι στην MI5, τη MI6 και την SAS είναι γνώστες της πραγματικότητας των εξωγήινων. Αν και δεν θέλησε να δώσει τα ονόματα εκείνων που ενημέρωσε στην Ντάουνινγκ Σρήτ, κατά τη διαμονή του στο Λονδίνο έγινε στενός φίλος με τον Συντηρητικό πρώην υπουργό Άμυνας Σερ Μάλκομ Ρίφκιντ. «Ο Ρίφκιντ γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο των ΑΤΙΑ, ειδικότερα των ιπτάμενων τριγωνικών σκαφών. Πιστεύει ότι η συγκάλυψη είναι σωστή. Ότι οι άνθρωποι δεν είναι ακόμη έτοιμοι να μάθουν». Η Βασίλισσα έχει ενημερωθεί επιφανειακά για την πραγματικότητα των εξωγήινων - η Μάργκαρετ Θάτσερ επίσης ενημερώθηκε, όμως γνωρίζει μόνο ένα μικρό μέρος της ιστορίας.

22. Ανεπίσημα προσεδαφιστήκαμε στη Σελήνη πριν το 1969, αν και δεν θα έδινε ημερομηνία. «Οι αστροναύτες μας παρακολουθούνταν από εξωγήινους και αργότερα επικοινώνησαν μαζί τους, κατά την παραμονή τους στη Σελήνη. Ειδοποιηθήκαμε να εγκαταλείψουμε τον πλανήτη. Αυτός είναι ο λόγος που η τελευταία αποστολή Απόλλων ακυρώθηκε το τελευταίο δευτερόλεπτο. Οι αστροναύτες ψωφάνε να πουν την αλήθεια, όμως γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο θα εκλαμβανόταν σαν προδοσία».

23. Η NASA έχει παίξει ουσιαστικό ρόλο στη συγκάλυψη των ΑΤΙΑ. Αυτή έχει καθοριστεί σαν ένας από τους πρωτεύοντες οργανισμούς, που προοδευτικά θα μιλήσουν στον κόσμο για την πραγματικότητα των εξωγήινων.
24. Ο Ρίτσαρντ Χώγκλαντ είναι κατ´ αρχήν σωστός σε ότι αφορά στις κατασκευές στον Άρη και επιβεβαιώνει ότι έχουμε βάσεις τόσο σε αυτόν τον πλανήτη όσο και στη Σελήνη. Η πρόσφατη φωτογραφία του “Προσώπου Στον Άρη”, που παρουσιάζει μια εικόνα πολύ διαφορετική από την προηγούμενη, έχει υποστεί επεξεργασία από τη NASA. «Πιστεύουν ότι η ανθρωπότητα δεν είναι έτοιμη γι´ αυτή τη γνώση».

25. Σ´ ένα θάλαμο στη Γκίζα και σ´ έναν άλλο ανάμεσα στα μπροστινά πόδια της Σφίγκας έχουν ανακαλυφθεί σκελετοί ύψους επτά ποδών με μεγάλα μάτια και με τα χέρια και τα πόδια τους δεμένα μαζί με ασήμι. «Για κάποιο λόγο οι παλιοί εξωγήινοι επισκέπτες δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από το ασήμι».

26. Σε μια πυραμίδα της Γκίζας έχει ανακαλυφθεί μια αστροπύλη. Ερευνητές επιστήμονες πιστεύουν ότι πρόκειται για έναν φακό, ο οποίος δημιουργεί σκουλικότρυπες προς οποιοδήποτε σημείο του Σύμπαντος. Δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη. «Χρειάζεται να μάθουμε πολλά ακόμη γι´ αυτόν τον γαλαξία και για άλλους πριν τη χρησιμοποιήσουμε - πού θέλεις να πας και πώς να προετοιμάσεις τον εαυτό σου. Έχει να κάνει με το πού στοχεύεις. Πρέπει να ορισθούν συντεταγμένες. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν σήματα κυκλοφορίας έξω στο διάστημα». Ο Δρ Βολφ είχε την αίσθηση ότι αυτό θα είναι ένα από τα τελευταία πράγματα, για τα οποία θα διδαχθούμε μέσα από τη συνεργασία μας με τους εξωγήινους.

27. Υπήρξε ο ίδιος πρωτοπόρος σε μια διεργασία νοητικής διεύρυνσης που ονομάστηκε «Η Θεραπεία Της Πύλης». Ένα πείραμα προκειμένου «να ανοίξει ο εγκέφαλος, να ενεργοποιηθούν οι νευρώνες επιτρέποντας το σχηματισμό δισεκατομυρίων συνάψεων και κατ´ επέκταση τη χρήση ενός κατά πολύ ανεπτυγμένου μυαλού». Ένας από τους στόχους είναι μια δυνατότητα για τηλεπαθητική επικοινωνία με τους εξωγήινους.

28. Αυτή η διανοητική διεύρυνση εξελίχθηκε σε μια σειρά πειραμάτων ελέγχου του νου υπό την ονομασία MK ULTRA. Ο Δρ Βολφ και οι συνεργάτες του έμαθαν πώς να αποσπούν αλλά και πώς να απωθούν τις ανθρώπινες αναμνήσεις. Το δεύτερο ονομάζεται “Κουκούλωμα Του Μυαλού”. «Αυτές οι τεχνικές δεν είναι τόσο αποδοτικές όσο οι μέθοδοι των εξωγήινων». Αυτό οδήγησε επίσης στην έρευνα πάνω στην “θέαση εξ αποστάσεως” (remote viewing) και άλλα ψυχικά φαινόμενα. «Το τελικό αποτέλεσμα όλων αυτών των πειραμάτων μπορεί να είναι σε κάποιους η πρόκληση για παγκόσμιο νοητικό έλεγχο - μια ανατριχιαστική σκέψη».

29. Υπάρχει μια ομάδα ανίκανων, ξενοφοβικών και παρανοϊκών στρατηγών, επιφορτισμένων με την προστασία των ουρανών της Αμερικής, οι οποίοι φοβούνται και μισούν τους εξωγήινους και μιλούν για πόλεμο εναντίον τους. Γνωστοί με την ονομασία «η Συμμορία», χρησιμοποιούν το οπλοστάσιο του Πολέμου Των Άστρων, που περιλαμβάνει δέσμες ουδετερονίων, για να καταρρίψουν εξωγήινα σκάφη και να φυλακίσουν επιζώντες προκειμένου να τους αποσπάσουν πληροφορίες με τη βία. «Η ίδια η τεχνολογία που μας έδωσαν οι εξωγήινοι χρησιμοποιείται τώρα εναντίον τους». Επιτιμώμενη από πολλούς μέσα στη δορυφορική κυβέρνηση, αυτή η Συμμορία χρησιμοποιεί επιθετικές μεθόδους εναντίον εκείνων που προσπαθούν να δώσουν τέλος στην συγκάλυψη των ΑΤΙΑ. Και αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η επιθετικότητα θα ενταθεί καθώς η μεγάλη ανακοίνωση έρχεται όλο και πιο κοντά.

30. Κορυφαίοι ερευνητές των ΑΤΙΑ και μέλη της δορυφορικής κυβέρνησης που τώρα βοηθούν στην λήξη της συγκάλυψης μπορεί να έχουν προσβληθεί από ψυχοτρονικές συσκευές κατευθυνόμενης ενέργειας που έχει στην κατοχή της η Συμμορία. Άνθρωποι όπως ο Δρ Στήβεν Γκρηρ και ο βοηθός του Σαρί Αντάμιακ (του προγράμματος CSETI), ο γερουσιαστής Στήβ Σιφ, ο αξιωματικός της αεροπορίας Στήβεν Ουίλσον (πρώην επικεφαλής της μονάδας ανάκτησης κατεστραμένων σκαφών “Project Pounce”), ο ίδιος ο Δρ Βολφ, ο πρωτεύων ανώτερός του στη CIA που δεν κατονομάζεται και άλλοι, είτε πέθαναν πρόσφατα είτε υποφέρουν από συγγενείς προς τον καρκίνο παθήσεις. Σύμπτωση;

31. Μέσα από τα γενετικά πειράματά του διαπίστωσε, ότι κάποιοι άνθρωποι, περιλαμβανομένου και του ιδίου, έχουν εξωγήινους γονιδιακούς δείκτες (gene markers).«Πολλοί απ´ αυτούς που είναι ενεργά αναμεμιγμένοι στον χώρο των ΑΤΙΑ θα έχουν προφανώς αυτά τα γονίδια».

32. Μας επισκέπτονται κάμποσες διαφορετικές συνομοσπονδίες εξωγήινων. Σ´ αυτές περιλαμβάνονται: a. Η Συμμαχία που αποτελείται από ανθρωπόμορφα όντα από τα αστρικά συστήματα του Αλτάηρ, της Ακουίλα και των Πλειάδων.

b. Ο Συνεταιρισμός που έχει δημιουργηθεί από διάφορες φυλές Γκρίζων από το ηλιακό σύστημα του άστρου “ζ” του αστερισμού Reticulum (σ.τ.μ.: ελληνική ονομασία «Δίκτυ»). c. Η Ομοσπονδία των Κόσμων, που περιλαμβάνει έναν απροσδιόριστο αριθμό διαφορετικών ομάδων εξωγήινων από το Σύμπαν.
d. Οι Ενοποιημένες Φυλές του Ωρίωνα, που αποτελούνται από διάφορα όντα εκείνου του αστρικού συστήματος. Αυτοί οι συνασπισμοί είναι επίσης διασυνδεδεμένοι μεταξύ τους.

33. Σε μια συμφωνία, την οποία έχει υπογράψει ο Συνεταιρισμός, υπάρχει μια «Υπεράνω Κορυφαίας Μυστικότητας» διάταξη των Ηνωμένων Εθνών, που ορίζει ότι κανείς Ζητανός δεν επιτρέπεται να κυκλοφορεί ανάμεσα στο κοινό και να είναι θεατός από αυτό. Δυστυχώς ο φίλος του Δρα Βολφ, ο Κόλτα, βρέθηκε κατά λάθος σε μια απαγορευμένη ζώνη και πυροβολήθηκε από έναν στρατιώτη. Βρήκε τον πληγωμένο «Γκρίζο» να κρύβεται στο διαμέρισμά του. «Έκρυψα τον Κόλτα στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαράς μου λίγα λεπτά πριν εμφανιστούν στην πόρτα μου μέλη της CIA. Κατάφερα να φανώ αθώος και τους έδιωξα». Ο Δρ Βολφ κάλεσε ένα φίλο γιατρό που γνώριζε γι´ αυτούς τους εξωγήινους. «Καταφέραμε να σώσουμε τη ζωή του Κόλτα. Ο μόλυβδος είναι τοξικός για τους Ζητανούς. Γι´ αυτό θα μπορούσε να έχει πεθάνει δηλητηριασμένος από το βλήμα παρά από το ίδιο το τραύμα».

34. Τρεις φορές έχει αναβληθεί η υλοποίηση προτάσεων για δημοσιοποίηση - εν μέρει εξ αιτίας του περιστατικού στην S4 το 1975, που διέκοψε τις διαπραγματεύσεις με τους Γκρίζους και εν μέρει εξ αιτίας των τεραστίων επιπτώσεων στη θρησκεία και την παγκόσμια οικονομία. Η πρόσφατη παραδοχή περί ζωής στον Άρη είναι το θεμέλιο για μελλοντικές αποκαλύψεις. Ο Δρ Βολφ είπε ότι σημαντικές δημοσιεύσεις θα συμβούν μεταξύ 2001 και 2005.

35. Το Βατικανό είναι ιδιαίτερα ανήσυχο εν όψει αυτών των επερχόμενων ανακοινώσεων. Έχει ζητήσει από την Αμερικανική Κυβέρνηση να καθυστερήσει, κυρίως σε ότι αφορά στο ζήτημα της θρησκείας, ώστε να υπάρξει περισσότερος χρόνος γι´ αυτό να προετοιμαστεί. Ο Δρ Βολφ είπε ότι ο Πάπας έχει αλλάξει τη Ρωμαιοκαθολική άποψη περί Θεού. «Η μελλοντική γραμμή θα είναι “Δεν είμαστε οι ίδιοι κατ´ εικόνα του Θεού αλλά οι ψυχές μας”».

36. Είχε μιλήσει επί μακρόν στους εξωγήινους για τον Θεό και τον θάνατο. «Τα σώματά μας δεν είναι παρά δοχεία για την ψυχή. Όταν οι άνθρωποι πεθαίνουν η συνείδησή τους απλά μεταβαίνει σε μια άλλη διάσταση». Για τον Θεό ο Δρ Βολφ είπε «Μερικοί εξωγήινοι ονομάζουν Θεό το Αιώνιο - τον δημιουργό πίσω από οτιδήποτε στο Σύμπαν». Για τον Ιησού Χριστό «Ήταν κοινή προσφορά εξωγήινων και γήινων, σταλμένη στη Γη σαν προσπάθεια τερματισμού της ανθρώπινης βίας». Είτε είσαι Ζητανός, Πλειάδιος, Αλταριανός, Άνθρωπος ή οτιδήποτε... έχουμε όλοι τον ίδιο Θεό, είμαστε όλοι οικογένεια.

37. Η δημοσιευμένη ερευνητική εργασία του Δρα Στρέκερ, που προσδιορίζει τον ιό HIV/AIDS ως ανθρώπινο δημιούργημα, είναι σωστή. Η δορυφορική κυβέρνηση έχει ανακαλύψει ότι οι ιοί είναι κρυσταλικοί στη δομή τους και, χρησιμοποιώντας τη σωστή συχνότητα, μπορεί να τους καταστρέψει.

38. Οι Η.Π.Α. είχαν στην κατοχή τους έναν “Γκρίζο”, στον οποίο είχαν δώσει το ψευδώνυμο EBE (από τις λέξεις Extraterrestrial Biological Entity, δηλαδή Εξωγήινη Βιολογική Οντότητα), σαν κρατούμενο/φιλοξενούμενο, από το 1948 ως τον θάνατό του, το 1953. Οι επιστήμονες είχαν αρχικά χρησιμοποιήσει εικονογραφήματα (pictographs) σαν ένα τρόπο επικοινωνίας.

39. Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είχε γνωριστεί με τους “Γκρίζους” και είχε εργαστεί μαζί τους. 40. Μερικοί εξωγήινοι περιστασιακά τρώνε χορταρικά, φρούτα ή λαχανικά. Τα πεπτικά τους συστήματα είναι πολύ πιο αποτελεσματικά από τα δικά μας, εκτελώντας ολοκληρωτική επεξεργασία και απορρόφηση. Κυρίως απορροφούν ενέργεια από τον αέρα. Δεν χρειάζονται επισκέψεις στην τουαλέτα.

41. Η Γη είναι ένας από τους λίγους πλανήτες που δεν ελέγχουν το κλίμα τους. Ένας από τους λόγους που τα εξωγήινα σκάφη συντρίβονται στη διάρκεια κλιματικών ακροτήτων - ειδικότερα εκείνα που χρησιμοποιούν βαρυτική προώθηση. Ο Δρ Βολφ είπε «Τα σκάφη τους δεν διαφέρουν από βάρκες σε μια βίαιη καταιγίδα, κλειδονιζόμενα πάνω-κάτω στα μεγάλα κυλιόμενα βαρυτικά κύματα. Για να αντιμετωπίσουν αυτές τις δυσκολίες μερικοί εξωγήινοι περιβάλλουν τα σκάφη τους με ενέργεια πλάσματος ή πετούν δια-διαστασιακά διαμέσου μιας καταιγίδας».

42. Ένας πλανήτης είναι μια ζώσα οντότητα με τη δική της συνείδηση. Οι εξωγήινοι επικοινωνούν με τους πλανήτες τους για να δημιουργήσουν μια αρμονική σχέση. Ο Δρ Βολφ είπε «Μερικοί πλανήτες ανεγείρουν κτίρια από καθαρό πυρήτιο για τους κατοίκους τους από ασυμβατική αγάπη. Έχω δει και έχω κρατήσει αυτό το πυρήτιο. Έχω επίσης παρακολουθήσει τους Ζητανούς να επικοινωνούν με τη Γη».

43. Οι εξωγήινοι είναι αγανακτισμένοι από το πόσο άσχημα μεταχειριζόμαστε τη Γη. Δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί θέλουμε να την καταστρέψουμε. Πώς μπορούν οι πολυεθνικές να ληστεύουν συνεχώς αυτόν τον πλανήτη με τη λαιμαργία και την απλειστία τους. Μια από τις αποστολές της Ομάδας Άλφακομ είναι «να εκτιμήσει αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία των εξωγήινων για να επαναφέρουμε τη Γη στην παλιά παρθενική της κατάσταση της φυσικής ισορροπίας.

44. Η τεχνολογία που αποκτήσαμε από τους εξωγήινους περιλαμβάνει: a. Τα LED b. Την υπεραγωγιμότητα
c. Τα μικροκυκλώματα των ηλεκτρονικών υπολογιστών (computer chips)
d. Τις οπτικές ίνες (fiber optics)
e. Τα lasers f. Τη γονιδιακή θεραπεία (gene-splicing therapy)
g. Τον κλωνισμό h. Τον εξοπλισμό νυκτερινής όρασης
i. Την τεχνολογία Stealth
j. Τις συσκευές δέσμης σωματιδίων
k. Τα αεροδιαστημικά κεραμεικά
l. Την βαρυτικά ελεγχόμενη πτήση

45. Στους εξωγήινους αρέσουν πολλά πράγματα των ανθρώπων. Ο Δρ Βολφ εξήγησε «Τους αρέσει ειδικά η μεγάλη μας φαντασία και δημιουργικότητα μαζί με την ικανότητα να έχουμε βαθιά όνειρα. Θα ήθελαν όμως να επιταχύνουν την πνευματική μας εξέλιξη.
46. Πολλοί εξωγήινοι που επισκέπτονται τη Γη είναι πραγματικοί τουρίστες. Ενώ εμείς κάνουμε διακοπές σε άλλες χώρες, περισσότερο προηγμένα όντα επισκέπτονται άλλους κόσμους. «Συγκρινόμενη με τους πλείστους των πλανητών, η Γη είναι σχεδόν μοναδική με την τεράστια ποικιλομορφία της φύσης της, των πολιτισμών και των κατοίκων της. Καθώς οι πρωτόγονοι πλανήτες λιγοστεύουν, εμείς είμαστε μια δημοφιλής ατραξιόν».

47. Μερικοί εξωγήινοι προτιμούν να ζουν υπόγεια, καθώς έτσι μπορούν να ελέγχουν το περιβάλλον ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες τους. Επίσης χρησιμοποιούν ηλεκτρομαγνητική θωράκιση, στην οποία τα μόρια είναι τόσο πυκνά, ώστε τίποτε δεν μπορεί την διαπεράσει. Ο Δρ Βολφ επεσήμανε «Δεν έχουμε ακόμη εξερευνήσει τους βαθείς ωκεανούς ή το εσωτερικό του φλοιού της Γης».

48. Η Ομάδα Άλφακομ ανακάλυψε ότι πολλοί ανθρωπόμορφοι εξωγήινοι βρίσκονται τώρα ανάμεσά μας. Είπε «Μπορούν να αναπνέουν τον αέρα μας και στον δρόμο θα φαίνονταν ακριβώς όπως εμείς». Περίπου χίλιοι τύπου Νόρντικ ζουν μόνο στην Ισπανία. 49. Ένας Νόρντικ έχει πρόσωπο τέλειο και πολύ ευαίσθητο εμφανισιακά με πολύ λίγες γραμμές, γαλάζια μάτια και συνήθως ξανθά μαλλιά. Είναι περίπου έξι πόδια ψηλός, πολύ καθαρός, χωρίς σωματική οσμή και επικοινωνεί κυρίως τηλεπαθητικά.

50. Όμως όσο βρίσκεται στη Γη χρησιμοποιεί ένα μικρό εμφυτευμένο φωνητικό όργανο για να συνομιλεί με τους ανθρώπους.
51. Τα εσωτερικά τους όργανα είναι πολύ παρόμοια με τα δικά μας, μολονότι το πεπτικό σύστημα είναι διαφορετικό. Δεν χρειάζονται να τρώνε καθημερινά. Τα κύτταρά τους δεν πεθαίνουν γιατί η γενετική τους είναι διαφορετική
52. Έχουν μια βάση σε ένα γαλλικό νησί της Πολυνησίας και κινούνται ελεύθερα ανάμεσα στους κατοίκους.
53. Οι Νόρντικς έχουν δυνατά μυαλά. Ο Δρ Βολφ είπε «Μπορούν να ανοίξουν μια διαστασιακή πύλη μόνο με μια σκέψη και να εξαφανιστούν σωματικά. Το έχω δει αυτό να συμβαίνει. Ζουν σε ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο από εμάς. Οι σκέψεις είναι ενέργεια και οι Νόρντικς χρησιμοποιούν μια συσκευή, που είτε τη φορούν είτε την έχουν σε μια τσέπη, η οποία ενισχύει αυτή την ενέργεια. Επίσης καλωδιώνουν κρυστάλλους για τον ίδιο σκοπό».

54. Ένα απόγευμα του 1990 ένα εξωγήινο σκάφος, συνοδευόμενο από μαχητικά F-16, προσγειώθηκε στο Πουέρτο Ρίκο, σε μια πολυσύχναστη τουριστική τοποθεσία. Οι εξωγήινοι βγήκαν και περπάτησαν ανάμεσα στο πλήθος. Ο Δρ Βολφ είπε «Ήταν μια άσκηση για να δοκιμαστεί η αντίδραση του κοινού». Ο κυβερνήτης αυτού του νησιού έγραψε μια επιστολή στον Πρόεδρο Μπους δηλώνοντας, «στην αρχή διασκεδάσαμε με όλες τις θεάσεις, όμως ύστερα ο κόσμος αγχώθηκε. Τι να τους πώ;» Ο Πρόεδρος προώθησε αυτή την επιστολή στον Δρα Βολφ. Ήταν τυπωμένη επάνω της, σε πολλά σημεία, η σφραγίδα “T52-EXEMPT (E)”, που σημαίνει ότι το έγγραφο αυτό δεν πρόκειται ποτέ να δημοσιοποιηθεί.

55. Ενόσω σπούδαζε στο Μ.Ι.Τ. Για το δίπλωμά του στη Φυσική, ανακάλυψε μια νέα θεωρία για τη διαδικότητα κυμάτων/σωματιδίων, την οποία αργότερα ανέπτυξε σε δέσμη ουδετέρων σωματιδίων. Ο Δρ Βολφ σχολίασε «Είχα ελπίσει και οραματιστεί, ότι αυτή η τεχνολογία θα εχρησιμοποιείτο για τη θεραπεία του καρκίνου. Αντί αυτού χρησιμοποιήθηκε σαν όπλο, μέρος του προγράμματος SDI (Πόλεμος των Άστρων).

56. Οι εξωγήινοι του είπαν «Όλοι οι κόσμοι στον Γαλαξία είναι συνδεδεμένοι. Μια ατομική βόμβα σαν της Χιροσίμα μπορεί να επηρεάσει κάθε διαφορετικό πολιτισμό». Επίσης εξήγησαν «Η σκέψη είναι ενέργεια. Μπορεί να ληφθεί από άλλους κόσμους. Δεν υπάρχουν σύνορα πουθενά στον Γαλαξία».

57. Η Μοσάντ, η υπηρεσία πληροφοριών του Ισραήλ, «έχει πολύ καλές σχέσεις με τους εξωγήινους και ειδικά με τους Σέμιτικς.
58. Υπάρχει ένας ισχυρός ιστορικός δεσμός με τη χώρα.

59. Το κορυφαίας μυστικότητας διαστημικό αεροσκάφος Αουρόρα κινείται με υγρό μεθάνιοκαι χρησιμοποιεί αντιβαρύτητα. Φέρει ένα οπλικό σύστημα ηλεκτρομαγνητικών παλμών, το οποίο μπορεί να καταστρέψει ένα ραντάρ που παρακολουθεί το σκάφος. Το αεροσκάφος αυτό μπορεί επίσης να ταξιδέψει στη Σελήνη. 60. Μερικοί πιλότοι πολεμικών αεροσκαφών πειραματίζονται με τον νοητικό έλεγχο προκειμένου να κυβερνούν προηγμένα αεροσκάφη. Ο Δρ Βολφ είπε «Μερικά εξωγήινα σκάφη είναι ζωντανά μεταφορικά μέσα, που έχουν την ικανότητα να διαιρούνται και να ανασχηματίζονται. Αυτά τα σκάφη είναι επίσης ικανά να ανταποκριθούν σε εντολές που τους δίνονται μέσω της σκέψης».

61. Η υπόγεια βάση στην Περιοχή 51 είναι μια πόλη με την έκταση του Rhode Island, η οποία συνεχίζει να μεγαλώνει και έχει μια αδελφή βάση, την S4, περίπου δώδεκα χιλιόμετρα μακρυά και άλλη μία που ονμάζεται Indian Springs. Απασχολεί εκατοντάδες εργαζόμενους, πολίτες και στρατιωτικούς, και έχει τουλάχιστον οκτώ διαφορετικά “μαύρα προγράμματα” σε εξέλιξη, με ετήσια χρηματοδότηση δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων. Υπάρχουν αυστηρά μέτρα ασφάλειας εξωτερικά, στο εσωτερικό επικρατεί στρατιωτικός νόμος και φρουρείται από περιπόλους επίλεκτων φρουρών. Μερικοί επιστήμονες ζουν στη βάση για έξι μήνες κάθε φορά. Ενώ τα υπνοδωμάτια τους είναι ενός βασικού τύπου, οι εξωγήινοι ζουν στα δικά τους θαυμαστής σχεδίασης διαμερίσματα. Υπάρχουν επίσης εμπορικά πολυκαταστήματα, καταστήματα στρατιωτικού τύπου και περιοχές αναψυχής με πισίνες, γυμναστήρια και γήπεδα μπάσκετ. Η τροφή είναι εξαιρετική.

62. Οι επιστήμονες της δορυφορικής κυβέρνησης έχουν δημιουργήσει με επιτυχία ενέργεια μηδενικού σημείου (zero point energy) και ψυχρή σύντηξη (cold fusion). «Χρειάζεται να υπάρξει μια ομαλή μετάβαση σ´ αυτές τις νέες επιστήμες. Αλλιώς η παγκόσμια οικονομία κινδυνεύει να καταρρεύσει».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications