Εκδηλώθηκε Ο Bill Gates – Μετά Από Αυτό Το ΒΙΝΤΕΟ Δεν Υπάρχουν Πια Αμφιβολίες

Που αλλού στο CNN - Μετά μίλησε και για το εμβόλιο...Ο Bill Gates, ζεν πρεμιέ του κορωνοϊού, εξαπέλυσε επίθεση κατά των ΗΠΑ, σε σχέση με την διαχείριση του ζητήματος της ασθένειας, ενώ, αντίθετα, υπεράσπισε τις κινήσεις του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας, το οποίο κατηγορείται από τον Λευκό Οίκο για ευθύνη πάνω στην εξάπλωση του ιού στον πλανήτη

Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε πως το κομμουνιστικό Κράτος της Κίνας, το οποίο κατηγορείται παγκοσμίως για βαρβαρότητα, «έκανε πολλά σωστά πράγματα στην αρχή».

Μιλώντας στο αμερικανικό ενημερωτικό δίκτυο CNN, τόνισε επίσης πως ο πλανήτης πρέπει να επικεντρωθεί στο να «βρει το εμβόλιο».

Πλέον, όλα φαίνονται ξεκάθαρα! Δεν έχουμε να κάνουμε, πρωτίστως, με χώρες, αλλά με δύο κέντρα εξουσίας:

Το δεξιό, το οποίο εκπροσωπείται στης ΗΠΑ από τον Ν.Τραμπ
και το αριστερό, το οποίο εκπροσωπείται, αυτή την στιγμή, κυρίως από τον Bill Gates, καθώς εκείνος είναι που συνεχώς απαντά, μέσω συνεντεύξεων ή αναρτήσεων στον Αμερικανό Πρόεδρο.
Ως εκ τούτου ο Bill Gates ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ και δεν δίστασε να στηρίξει την Κομμουνιστική Κίνα έναντι της ίδιας του της κυβέρνησης, επειδή είναι δεξιά και όχι αριστερόστροφη, όπως ήταν εκείνη του Μπαράκ Ομπάμα.

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

O BillGates o οποίος ειναι ο Ιδιοκτήτης της ΠΑΤΕΝΤΑΣ ΚΟΡΩΝΑΣ 19, τι θέλετε α κανει! Τώρα ετοιμάζει και το Εμβόλιο για την Κορώνα, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ 7 Δισεκατομοιρια ανθρώπων. Ποτέ δεν χάνει αυτός ο ανθρωπάκος!ΠΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ, Τό μόνον λάθος του ειναι ότι νομίζει ότι είμαστε κοθωνια! Και ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ αυτός ο δήθεν πανέξυπνος, έδωσε στην CIA, να κανει ότι έκανε για το περιφυμο Μικροσοφ! Δεν γηνοτανε να ασχοληθεί με τέτοια άσχετα πράγματα. Τελειώνω λέγοντας, όλλο τον θαυμασμό που εχει για την Κίνα, πρωερχετε απο το γεγονός ότι, οι λεγόμενοι SABBATIAN-FRANKISTS, THIS RELIGIOUS Jewish system, which is a death Cult and which run our planet,and Gates is the facade,and behind it we find the Silicon Valley, the Federal reserve, The criminals ofNetaniahou and other in Israel,they want to govern the planet, reduce the population from 7,700 Billion down to 500,Million.go to see the STONES OF GEORGIA, 1980, read the details .The Government they will establish is a great COMMUNIST REGIME SIMILAR TO THE CHENES. REMEMBER MAO, THE ZIONISTS SEND HIM TO TO THE US. TO EDUCATE HIM! MAO KILLED SOME 80 Million people, the SEBASTIAN-KEMALIST ARE WAY MORE AMBITIOUS, GATES PLANS 7. Billion, according to the STONES OF GEORGIA. BELIEVE ME THESE PEOPLE DO NOT LIE!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications