Mαθητές έστειλαν από το Σύνταγμα μήνυμα κατά της σχολικής βίας και τώρα θα σταματήσει ως δια μαγείας!

Ποιοι μαζέψαν τα μογγολακια (τα περισσοτερά) στο σύνταγμα και τα έκαναν να παρατησουν τα κινητά για να στειλουν μηνυμα λέει κατα της σχολικής βίας που τωρα θα τους ακούσει και θα φυγει αυτή η μανταμ σχολική βία σιγουρα καποιο προσωπο θα ειναι αυτή αφου λένε οτι εστειλαν μηνυμα ,οπως και η μανταμ φυσή, απο που ειναι αυτο? η φυση το εφτιαξε, διοτι δεν βλεπουμε καμια σημαια αναρχο-συμμορητών διοτι αυτη συμμορια μαζευεί διποδα και κάνει πορειες συνηθώς, ετσι και βγει κανενας ασχετος και πει να μαζεψει το ποπολο για το ταδε σοβαρο θεμα και οχι για γελοιοτητες δεν θα παει κάνενας

Το πνευματικο επιπεδο πέφτει όλο και πιο χαμήλα. Μαλιστα γραφουν :Δράση κατά της (ενδο)σχολικής βίας και του εκφοβισμού! και του εκφοβισμού? σωπα! πως και δεν πηγαν στο συνταγμά οταν οι συμμοριτες έκαναν μπούλινγκ ψεκια κτλ (μετα το φασιστες ναζι απο το 2013) και εκδοβισμο σε οσους δεν θελουν τα μπόλια τους ?

Τα παιδιά με μακιγιάζ που “έδειχνε” τα χτυπήματα που δέχονται, αλλά και λέξεις που ουσιαστικά παραπέμπουν σε συναισθήματα των θυμάτων της σχολικής βίας και του εκφοβισμού, έκαναν ένα μικρό δρώμενο κρατώντας μαύρα μπαλόνια, προχωρώντας και σε αναπαράσταση στιγμών βίας, με προφανή στόχο την εξάλειψη των όσων συμβαίνουν, πω!

Στην συνέχεια έσπασαν τα μπαλόνια, συμβολίζοντας έτσι την προτροπή να σπάσει η σιωπή των θυμάτων. Έπειτα, κόκκινα μπαλόνια με το σύνθημα “σπάσε την σιωπή” μοιράστηκαν σε περαστικούς στην Πλατεία.

Καταρχην δεν μας λένε πως γινεται μορφώμενα παιδια (και οχι μοχθηρά αγριμια) να κάνουν επίθεσεις διοτι οι δαιμονες εχουν περασει στο ποπολο πως οποιος έχει τα πιο πολλα πτυχια ειναι και σπουδαιος μορφωμενος και ανθρωπός το βλεπετε αυτο και οταν κανουν θεμα το καθε βλημα που εγραψε καλα το ποιημα τους στις Πανελλήνιες , αλλο που ετσι και μιλησεις θα δεις οτι τελικα ειναι εντελως αμορφωτο , δηλαδη για τους δαιμονες πριν 50 ετη που δεν ηταν "μορφωμενα" σφαζονταν στα σχολεια? φύσικα και οχι, διοτι εμεις λένε οτι σφαζονται στα σχολεια λογω της ράτσας τους και δεν ειναι καποια μανταμ σχολικη βια που παει και τα πιανει και τα βαζει να κανουν οτι κανουν , και τωρα με αυτο που εκαναν θα φοβιθει και θα φυγει αυτη η μανταμ σχολικη βια... Αντι να μην πηγαινουν καν στα μασονικα σχολεια τους τα μοχθηρα αγριμια, αλλα πως θα τους δωσουν πτυχια και θα τα εμφανιζουν αυριο ως σπουδαιους και ειδικους στο ποπολο ? ειναι και αυτό... εκτος οτι πρεπει να ειναι ολα μαζι απο μικρά ωστε να συνηθιζουν τους μοχθηρους και να μην τους ξεχωριζουν οταν μεγαλωσουν ειδικα οι γυναικές... φαντασου τι θα γινοταν αν δεν πηγαιναν μαζι με μοχθηρα αγριμια απο μικρα οσα έχουν καλα πνευματα, και ξαφνικά να αρχισουν να εχουν επαφες με μοχθηρους στα 18 τους θα τους ξεχωριζαν απο χιλομετρα, δεν θα μπορουσαν καν να αναπαραγουν την ρατσα τους οι δαιμονες, ενώ ετσι απο μικρα ειναι σαν τον βατραχο στην κατσαρολα που βραζει στο νέρο αργα και συνηθιζει το κακο ...

Ειναι δυνατον να βλεπουμε λυσσασμενο δαιμονικο κομμουνιστο-αγριμι της γνωστης ρατσας να σχολιαζει για φασιστες ναζι και να βγαζει αφρους λυσσας απο το στόμα και οταν μπαινεις στο προφιλ του να βλεπεις οτι έχει φωτο να ειναι μαζι με γυναικα ιδιου γενους με τους "κακους ναζι" που δεν έχει ιδεα με τι μοχθηρη ρατσα ειναι ενώ η ιδια ρατσα σκοτωνε μεσω κομμουνισμου σε ολη την Ευρωπή και στην Ελλαδά το γενος της απο φυλετικο μισος στο λευκο γενος? αυτο δεν θα ηταν δυνατο αν δεν ηταν απο μικρη μαζι με τετοια αγριμια εκτος τα μασονικα σχολεια που της κανουν πλυση εγκεφαλου, μεταξυ αλλων να πως προκυπτει αυτη η σχολική βία οταν βαζεις αγριμια με προβατα στο ιδιο μαντρί .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications