Tο Chupacabra ξανα έκανε   επιθέσεις σε κατσίκες και πρόβατα στο Μεξίκο

Οι αγρότες στην πόλη Tambola, στον δήμο Atlahuilco του Μεξικού, διαμαρτύρονται μαζικά ότι τα πρόβατα και τα κατσίκια τους σκοτώνονται βάναυσα από κάποιο άγνωστο πλάσμα.

Τα ζώα έχουν δύο βαθιά τρυπήματα στο λαιμό τους, σε ορισμένα αφαιρούνται τα μάτια ή ακόμη και τα κεφάλια τους είναι εντελώς σχισμένα. Η φύση των τραυματισμών δεν μοιάζει με επίθεση γνωστών ντόπιων αρπακτικών και κανενα ζωο δεν προσπάθησε καν να φάει τα σκοτωμένα κατσίκια και πρόβατα.

Οι κάτοικοι της περιοχής κατηγορούν ομόφωνα το Chupacabra που φέρεται να τρυπάει το λαιμό των ζώων με τους μακριούς και αιχμηρούς κυνόδοντες του και στη συνέχεια πίνει το αίμα τους.

Εν τω μεταξύ, κάτοικοι της περιοχής λένε ότι παρόμοιες παράξενες επιθέσεις σε κατσίκες και πρόβατα σημειώθηκαν στις γειτονικές κοινότητες Capultitla και Eyitepec πέρυσι.

Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον ότι οι ιδιοκτήτες των νεκρών ζώων από την Tambola λένε ότι όλες οι επιθέσεις δεν έγιναν τη νύχτα, αλλά στο φως της ημέρας. Ότι το πρωί είδαν τα ζώα τους ζωντανά, αλλά το απόγευμα ήταν ήδη νεκρά. Οι επιθέσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι πολύ ασυνήθιστες.

Οι αγρότες παρακαλούν τις αρχές να αναλάβουν δράση για να συλλάβουν το άγνωστο αρπακτικό, φοβούμενοι ότι οι άνθρωποι μπορεί σύντομα να υποφέρουν από αυτό. Τώρα έχουν τοποθετήσει όλα τα κατσίκια και τα πρόβατά τους σε καλυμμένα μαντριά που είναι καλά φωτισμένα με φανάρια τη νύχτα.

Post A Comment:

1 comment

morfeasείπε...

Καλησπέρα, εισαι απο τα blogs που ακολουθω και
σκέφθηκα να σε ενημερώσω ότι έφτιαξα ένα καινούργιο blog.
Έκλεισε για μένα ένας κύκλος κι άνοιξε ένας νέος
Θα χαρώ να μου ανταποδώσεις την επίσκεψη στο νέο μου blog

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications