Πρώην στρατιωτικός  των ΗΠΑ:Υπάρχει DVD με μέλη της υπηρεσίας πληροφοριών που επικοινωνούν με εξωγήινους

Ο πρώην αξιωματικός των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ Ντέιβιντ Γκρους κατέθεσε ενώπιον του Κογκρέσου κατά την ακρόαση του τον Ιούλιο του 2023, δηλώνοντας ότι έχουμε πολλά διαστημόπλοια μη ανθρώπινης προέλευσης.

Υπήρχαν επίμονες φήμες που υποδηλώνουν ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει υπογράψει συμφωνίες με τους μοχθηρους εξωγήινους της μη ανθρωπινής μορφής (Nordic aliens) και να έχει συμμετάσχει σε συλλογικές προσπάθειες μαζί τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με έναν ισχυρισμό του πρώην συμβούλου της αμερικανικής κυβέρνησης Timothy Good, φέρεται ότι ο 34ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, το ανθρωπομορφο κτηνος Dwight D. Eisenhower που έκανε και γενοκτονια των γερμανων και μετα το 1945 επειδη ειχαν επαφες με του ανωθεν εξωγήινους που στην ουσια ειναι οι γνωστοι αρχαιοι θεοι Αθηνα κτλ, είχε τρεις μυστικές συναντήσεις με τους μοχθηρους εξωγήινους σε μια απομακρυσμένη αεροπορική βάση στο Νέο Μεξικό το 1954..

Σε πιο πρόσφατους χρόνους, ο πρώην επικεφαλής του διαστήματος Haim Eshed δήλωσε ότι οι εξωγήινοι και η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχαν καταλήξει σε κάποιο είδος συμφωνίας για να μείνουν σιωπηλοί για τα πειράματά τους στη Γη και μυστικά εγκαταστάσεις στον Άρη. Ο Eshed συνέχισε να ισχυρίζεται την ύπαρξη μιας «Γαλαξιακής Ομοσπονδίας» και άφησε να εννοηθεί ότι ο τότε Πρόεδρος Τραμπ ήταν στο χείλος του να κάνει σημαντικές αποκαλύψεις σχετικά με αυτό (και για αυτο τον συκοφαντουν με λυσσα ).

Κατά τη διάρκεια ενός podcast με τον πρώην παρουσιαστή του Fox News, Clayton Morris, στην εκπομπή του Redacted, ο Joshua Reid , πρώην στρατιωτικός του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών με εμπειρία στα πυραυλικά αμυντικά συστήματα όπλων, έφερε στο τραπέζι μια πληθώρα γνώσεων και εμπειρίας. Άνοιξε τη συζήτηση αναφέροντας τις προσωπικές του εμπειρίες στο Πολεμικό Ναυτικό, συγκεκριμένα κατά τα έτη 2004 έως 2006. Το ιστορικό του Reid τον έκανε να εξοικειωθεί στενά με θέματα σχετικά με μυστικά διαστημικά έργα, ένα θέμα που κεντρίζει το ενδιαφέρον του για πάνω από δυόμισι δεκαετίες.

Ο πρώην γενικός επιθεωρητής I. Charles McCullough III, γνώστης αυτών των ειδικών προγραμμάτων πρόσβασης, έπαιξε καθοριστικό ρόλο . Εκπροσώπησε τον David Grusch και έγινε κεντρικό πρόσωπο στο έπος των πληροφοριοδοτών. Σύμφωνα με τον Reid, εμπλέκονταν πολλοί πληροφοριοδότες, με δύο να κατέχουν πληροφορίες από πρώτο χέρι και απτά στοιχεία. Ο φόβος των επιπτώσεων οδήγησε αυτά τα άτομα να καταθέσουν ενώπιον μελών του Κογκρέσου, ιδίως του βουλευτή της Ιντιάνα, André Carson. Ωστόσο, μόνο όταν αυτοί οι καταγγέλλοντες παρουσίασαν αποδεικτικά βίντεο με μέλη της κοινότητας πληροφοριών που επικοινωνούσαν με εξωγήινους, οι βουλευτές έλαβαν σοβαρά υπόψη τους ισχυρισμούς τους και εκει που τα χλευαζαν κατουρηθηκαν πανω τους που λέει ο λογος .

Ο αντίκτυπος αυτών των βίντεο ήταν βαθύς. Οι βουλευτές ταρακουνήθηκαν, με έναν να τρέμει και έναν άλλο να πίνει άφθονο νερό. Αυτή η ξαφνική αλλαγή συμπεριφοράς σήμαινε ότι τα στοιχεία ήταν τόσο ασυνήθιστα όσο και ανησυχητικά. Οι πληροφοριοδότες παρουσιάστηκαν στον Γενικό Επιθεωρητή McCullough, ο οποίος είχε εκτεταμένο υπόβαθρο στα πολύ ειδικά προγράμματα πρόσβασης στο επίκεντρο της διαμάχης.

" Έχω ακούσει ότι μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε αργότερα, αλλά από ό,τι ακούω, ο André Carson είναι αυτός ο βουλευτής στον οποίο κατέθεσαν, μαζί με μερικούς άλλους. Ο βουλευτής δεν πήρε στα σοβαρά αυτούς τους τύπους, αλλά αυτό που τελικά συνέβη είναι ότι έβγαλαν τα στοιχεία, ένα DVD, και έδειξαν σε αυτούς βίντεο αποδείξεις μελών της κοινότητας πληροφοριών που επικοινωνούσαν με εξωγήινους. Μετά την προβολή αυτών των βίντεο ταρακουνήθηκαν αισθητά από φόβο. Ένας από αυτούς κρατούσε ένα χαρτί και δεν μπορούσε να σταματήσει να τρεμει. Ένας άλλος έπινε άφθονα νερό, και τότε ήταν που άρχισαν να το παίρνουν πολύ, πολύ σοβαρά και να συστήνουν αυτούς τους κυρίους στον πρώην Γενικό Επιθεωρητή της Κοινότητας Πληροφοριών, ΜακΚάλοου. ”

Ο Μόρις ήταν πρόθυμος να μάθει περισσότερα για τα DVD και τα φυσικά στοιχεία που σχετίζονται με τους εκπληκτικούς ισχυρισμούς που έκαναν οι καταγγέλλοντες. Έθεσε το ερώτημα πού φυλάσσονταν αυτή τη στιγμή αυτά τα στοιχεία .

Ο Μόρις ήταν πρόθυμος να μάθει περισσότερα για τα DVD και τα φυσικά στοιχεία που σχετίζονται με τους εκπληκτικούς ισχυρισμούς που έκαναν οι καταγγέλλοντες. Ρώτησε τον Reid πού φυλάσσονταν αυτή τη στιγμή αυτά τα στοιχεία και αν το κοινό θα είχε ποτέ την ευκαιρία να τα δει.

Ο Joshua Reid απάντησε αποκαλύπτοντας ότι τα αποδεικτικά στοιχεία, με τη μορφή DVD και άλλου υλικού, θεωρήθηκαν ως «ασφαλιστικό συμβόλαιο». Αυτό σήμαινε ότι τα αποδεικτικά στοιχεία ήταν με ασφάλεια στα χέρια δύο διακεκριμένων ερευνητών UFO. Επιπλέον, ο Reid επιβεβαίωσε ότι αυτοί οι ερευνητές όχι μόνο είχαν δει τα στοιχεία αλλά και επαλήθευσαν την αυθεντικότητά τους, κάτι που ήταν ένας σημαντικός παράγοντας που συνέβαλε στο αυξανόμενο ενδιαφέρον για αυτό το θέμα.

Ένας από τους ερευνητές UFO που μοιράζεται εμπιστευτικές γνώσεις είναι ο ερευνητής δημοσιογράφος Ross Coulthart. Είναι αρκετά αβέβαιο εάν ο Coulthart κατέχει αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία DVD, αλλά αποκάλυψε ότι υπάρχει ένα τεράστιο UFO στην κατοχή των Ηνωμένων Πολιτειών που δεν μπορεί να μετακινηθεί και γνωρίζει τη θέση του σκάφους. Ο Ross ανέφερε την ύπαρξη μη ανθρώπινης νοημοσύνης που ασχολείται με τη Γη για μεγάλο χρονικό διάστημα και την ανάκτηση ορισμένων αντικειμένων, αλλά δεν μπόρεσε να αποκαλύψει συγκεκριμένες λεπτομέρειες λόγω ανησυχιών για την αποκάλυψη προηγμένων τεχνολογιών.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications