Θηλυκά αυτη την φορά  μορφωμένα και με αρχές αγρίμια  σάπισαν στο ξύλο  15χρονη η μαρτυρία της μητέρας

Πέφτουν απο τα σύννεφα οι έγκυρες πήγες τους για την βία μεταξύ ανηλίκων, αλλα ξερουν να λένε υπέρ των ελληνόφωνων των λαθρο και των άναρχο-ορκ και για "κακούς φασίστες", τι σχέση έχουν αυτα με την βία μεταξύ ανηλίκων? βρείτε μονοί σας μην τα θέλετε όλα έτοιμα στο πιάτο , που ειναι οι δηθεν ψυχολόγοι που λένε οτι παίζει ρόλο πως θα μεγαλώσεις? αυτές που ειναι απο πλούσιους πως μεγάλωσαν δηλαδή και έγιναν τοσο μοχθηρές άραγε? μήπως δεν είχαν λεφτα να φάνε πρωινό και έπαθαν ψυχολογικά προβλήματα επειδή δεν πρόλαβαν να πάρουν παπούτσια των 1000 ευρώ ? γελοίοι ψευδό-ψυχολόγοι που έχετε κανει και εικόνισμα των συμμορίτη της γνωστής ρατσας που το έπαιζε ψυχολόγος για goim και οχι για ανθρώπους, σιγά μην σας πουν στις σχόλες οτι ο χαρακτήρας ειναι αποτέλεσμα τι πνεύμα έχεις και συνεπώς και τι ρατσας είσαι και οχι πως θα μεγαλώσεις, και που να το βρειτε απο μονοι σας οταν δεν βλεπετε ουτε τα αυτονοητα , για αυτο κατάργησαν απο παντού την επιστήμη των φύλων που ηταν σε σχόλες το 1900 , 1500 έτη πίσω και οχι μπροστά για ευνοήτους λογούς .

Συγκλονίζει η μαρτυρία της η μητέρα ανήλικης που μίλησε για την άγρια επίθεση που δέχθηκε το παιδί της από συμμορία κοριτσιών στην Κηφισιά. Οι λεπτομέρειες που αναφέρει η γυναίκα, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία και θα έπρεπε να θορυβήσουν τις αρχές.

Πώς έχει η ιστορία σύμφωνα και με την περιγραφή της μάνας: Η 15χρονη είχε πάει βόλτα με μία φίλη της στην Κηφισιά και με την επιστροφή στα σπίτια τους είδαν αίφνης μπροστά τους τέσσερα κορίτσια. Κοίταξαν την 15χρονη με έντονο ύφος και εκείνη είπε στην φίλη της «τι μας κοιτάνε έτσι;». Από τη παρέα η μία τής τράβηξε το χέρι, της είπε «γιατί μιλάς έτσι για μένα;» και την χτύπησε «με κουτουλιά», όπως περιγράφει η μητέρα της ανήλικης!

Η 15χρονη τότε εξήγησε τι είπε και τότε άλλη ανήλικη, απάντησε: «Δεν ξέρεις τι έχω ζήσει, έχω μάθει να λύνω τα προβλήματά μου με άλλον τρόπο». Και την έβρισε. Μία άλλη κοπέλα άρχισε να την χτυπάει με χαστούκια και μπουνιές και εκείνη που την είχε χτυπήσει πρώτη τής ζήτησε το κινητό της και της είπε «θέλω λεφτά». Όταν το κορίτσι της είπε πως μπορεί να πάρει την τσάντα της, της άρπαξε το κινητό, άνοιξε την θήκη, πήρε χρήματα, επέστρεψε το κινητό και έτρεξαν σε φυγή.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η μητέρα του θύματος, της είπαν να μην ξαναπάει στην Κηφισιά και πως «θα βγάλουμε μαχαίρι την άλλη φορά». Μετά από κατάθεση στην αστυνομία, εντοπίστηκε η μία κοπέλα που αναγνωρίστηκε από την 15χρονη. Η νεαρή μάλιστα μετά από όλο αυτό το σοκ δεν πήγε σχολείο για 10 ημέρες.

Φήμες λένε πως η "ελληνική" αστυνομια ψαχνει και τις αλλες δαιμονισμενες κορες των συμμορητών της σατανικης κοινωνιάς της Κηφισιάς, επειδή ειναι πολύ μορφωμένες και με αρχές και οχι τίποτα λαϊκές αμόρφωτες και καλα , αν δεν μπουν κάπου στο δημόσιο ή στα κόμματα τους (βλεπε την ζαπλουτη Κανέλλη μη ευρωπαικου γενους του original) να τους προτείνει να μπουν στην αστυνομία σε 3-4 έτη εδω εβαλαν την άλλη που έπιασαν με ναρκωτικά στην Κίνα πριν καν την αθωώσουν και επίσημα , η "ελληνική" αστυνομία εχει ανάγκη απο "μορφωμένα ατομα" αυτού του επίπεδου και με αρχές , για αυτο καλύπτει την εγκληματική δράση των ελληνόφωνων και των άναρχο-ορκ τους και στο ίντερνετ αφου πολλοι στην αστυνομια ειναι και ιδιοι ίδιας ράτσας με τα αναρχο-ορκ .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications