Δείτε το πνευματικό επίπεδο στο Βόλο  που εξηγεί γιατί τους τους κτύπησε η θεομηνία

Τι λένε στο ποπολο:Επεισόδιο μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου και κατοίκου

Στο περιστατικό αναφέρθηκε με μια ανάρτησή του στο Facebook ο Αχιλλέας Μπέος.
«Κυκλοφορεί την τελευταία ώρα ένα βίντεο που καταγράφει σκηνές έντασης μεταξύ εμού και αυτών που παρεμπόδισαν τις εργασίες στην Άλλη Μεριά. Αυτά προφανώς συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς κοντά ένα μήνα, όταν δουλεύεις ακατάπαυστα για να δώσεις λύσεις για τους συμπολίτες σου και αντιμετωπίζεις στημένες καταστάσεις (ενδεχομένως και αντιδράσεις από αγανακτισμένους πολίτες).

Μπορώ να δεχθώ τις αντιδράσεις, αλλά όχι βέβαια τις προσωπικές ύβρεις του τύπου (άντε και γα…ου) και πολύ περισσότερο τις ύβρεις για τη μάνα μου. Σε τέτοιες συνθήκες αντιδρώ ως άνθρωπος, ακόμα και ακραία ενδεχομένως. Δυστυχώς η λογική και η κατανόηση για το τι αντιμετωπίζουμε δεν είναι αυτονόητα για όλους», έγραψε.

Προσοχή στην συμπεριφορά και πως ξεχωριζεις τους μοχθηρους αναμεσα στους θνητους :

Ο άλλος λέει ύβρεις και μετα τσιρίζει πολλές φόρες με κτύπησε για νσ ακουστει στο βιντεο, η άλλη τραβαει βιντεο απο αποσταση και καπου μεσα σε ρεμα κρυμενη και μετα λέει δήμαρχε εδώ σε έχω δινει και εντολες να συνεχισουν την δουλεια στους δουλους, σαν να την ειχαν στημενη για το κανουν θεμα στις εγκυρες πηγες τους γιατι σιγουρα αναρχο-συμμορητες ειναι αυτοι , ασχετα που δεν ειναι αγγελουδι ο Μπέος, τι θυμίζει τι θυμίζει αυτη η συμπεριφορά?

Α! ναι την ύπουλη συμπεριφορά των μοχθηρών φύλων οι οποίες σου κάνουν επίθεση με καθε τρόπο και όταν αντιδράς σε αυτήν μετά το παίζουν θύματα και πως οι κακοί ειναι άλλοι και οχι αυτοί , απο τα άναρχο-ορκ που λενε ύβρεις και σε συκοφαντούν και αν πεις εσύ τίποτα βαζουν το facebook που ελέγχουν οι ιδιοι οτι τους συκοφαντείς και οτι παραβιάζεις τους κανονισμούς ενώ αυτοι μπορουν να συκοφαντούν , οπως τα ίδια κάνουν με τα μιασματα τους τους εισαγγελείς, ενώ αυτοι συκοφαντούν τους πάντες ακομα και με λέξεις ταμπέλες του τύπου φασίστες ναζι ψεκια κτλ αν πεις εσύ κατι αμέσως το λενε στα φιλαράκια τους τους εισαγγελείς που ειναι μελή της ίδιας κομμουνιστο-συμμορίας , οπως και ενω αυτοι ειναι εγκληματικη συμμορια μοχθηρων φυλων που καλυπτουν την μοχθηροτητα τους δηθεν ως ιδελογια κατηγορουν τους αλλους ως εγκληματικη συμμορια .

Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις με αυτη την σατανική συμπεριφορά των σατανικών φύλων που το παίζουν θύματα στους θνητους ? απο την μοχθηρή Κανελή (κλασικη φατσα κομμουνιστριας δεν ειναι μοχθηρη επειδη ειναι κομμουνιστρια αλλα επειδη ειναι μοχθηρη ως ρατσα ειναι κομμουνιστρια ), που έκανε σαν λυσσασμενή και μετα το έπαιζε θύμα επειδή έφαγε χαστούκι, η το 40 που αυτές οι μοχθηρές φυλές κάλυπταν τις όμοιες τους που εκαναν δολοφονίες Γερμανών και μετα το έπαιζαν αθώοι χωριάτες ? βλεπε στο Διστομο που εσφαξαν και ακομη και τους αιχμαλωτους που χλευαζαν οι κομμουνιστο-χωριατες και επι 80 ετη το παιζουν θυματα και οτι δηθεν χωρις λογο και αιτια οι "κακοι" εκαναν επιθεση στο κομμουνιστοχωρι και για δεκαδες επιθεσεις κομμουνιοστων σε μη κομμουνιστικα χωρια δεν μιλαει κανεις απο τους δηθεν απογονους αρχαιων που ειναι τοσο πολυ δικαιοι που εχουν φτασει στο σημειο να υποστηριζουν τους ελληνοφωνους και τους κομμουνιστοσημμωτες που σταζουν απο παντου μοχθηροτητα και βαζουν μεχρι και τον θεο τους σε κομμουνιστωσελιδες τον Μπαφομετ , για να μην πούμε για τα ολοκαυτώματα γερμανικών πόλεων και τι λενε στα σχολεια, που ορδες τα κανουν δεδομενα διοτι δεν εχουν ιχνος δικαιου, συμπέρασμα? δεν ειναι άπλα έκφυλοι στο Βόλο αλλα πολλοι ειναι αδίσταχτες μοχθηρές φυλές για αυτο και υποστηρίζουν καθε τι κακό απο την εκλεκτή φυλή οπως τον κομμουνισμό, όποτε αν τους κτυπήσει και κανένας σεισμός μετα τις πλημμύρες μην απορείτε οι άλλοι....Αφου οχι απλα δεν ειναι δικαιοι και εκφυλοι αλλα πολλοι ειναι της μοχθηρης ρατσας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications