Πανηγυρίζουν οι έγκυρες πήγες τους : Αθώα και στην Ελλάδα η  Μελισσαροπούλου που έγινε και αστυνομικός

Οι έγκυρες πήγες τους που όλες έχουν την ιδια γραμμή άφου ανήκουν στους ιδίους και υποστηρίσουν επιλεκτικά άτομα και συκοφαντούν άλλους με σκυλισια λυσσά : Με ανακούφιση ανασαίνει πλέον η Ειρήνη Μελισσαροπούλου καθώς κρίθηκε αθώα και στην Ελλάδα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών για την υπόθεση με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ.

Συγκεκριμένα το πρώην μοντέλο είχε συλληφθεί το Νοέμβριο του 2017 στο αεροδρόμιο της χώρας, καθώς στις αποσκευές της είχαν εντοπιστεί 2,6 κιλά της σκληρής ναρκωτικής ουσίας.

Είχε προηγηθεί η αθώωση της στο ανώτατο δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ από σώμα ενόρκων μετά από 16 μήνες προφυλάκισης με παρεμβαση αγγλομασονων . Σύμφωνα με τον ελληνικό ποινικό νόμο, οι υποθέσεις κατά Ελλήνων που κατηγορήθηκαν για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών στην αλλοδαπή, εκδικάζονται πάντοτε και στα ελληνικά δικαστήρια.

Ο συνήγορος της νυν αστυνομικού της ΕΛΑΣ, Σάκης Κεχαγιόγλου ανέφερε σε δήλωσή του πως δέχθηκε την αθωωτική απόφαση με ικανοποίηση.

«Η Ειρήνη είναι πλέον αμετάκλητα αθώα και δικαιωμένη και συνεχίζει με ηρεμία και αφοσίωση στο καθήκον τη ζωή της και την εργασία της στην Ελληνική Αστυνομία», είπε.

Το παραξενο θα ηταν να μην την εβγάζαν αθώα ενώ ήδη την έχουν κάνει αστυνομικό, αληθεια πως εγινε αστυνομικος ενω ακόμα δεν είχε βγει αθώα στο ελλαδισταν άφου τωρα την εβγάλαν αθώα ?

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Την κάνανε αστυνομικό πριν την αθώωσή της εδώ, για να μας πουν κατάμουτρα τι είναι η ΕΛ.ΑΣ.===μια εγκληματική οργάνωση.
Μην ξεχνάς ότι το κακό ειναι υποχρεωμένο από το σύμπαν να μας ενημερώνει. Αυτός είναι ένας τρόπος ενημέρωσης.
Κι όποιος εννόησεν, εννόησεν.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications