Ονειρεύεστε αγαπημένα πρόσωπα που έχουν πεθάνει;

Πολλές πτυχές ενός ονείρου έχουν νόημα, όπως τα χρώματα, τα αντικείμενα, οι καταστάσεις, τα σύμβολα και τα συναισθήματα που σχετίζονται με τον ονειροπόλο. Τα όνειρα γενικά θεωρούνται ότι είναι μια αντανάκλαση της ψυχικής, συναισθηματικής και φυσικής κατάστασης του ονειροπόλου.

Αλλά άλλοι ειδικοί διαβεβαιώνουν ότι ο κόσμος των ονείρων μπορεί να είναι μια σύνδεση με άλλους κόσμους, απρόσιτους στη συνείδησή μας, επομένως δεν είναι τυχαίο ότι από αμνημονεύτων χρόνων πίστευαν ότι τα όνειρα στα οποία εμφανίζονται οι νεκροί ήταν ένα σημαντικό σημάδι που δεν πρέπει να αγνοηθεί.

Προφανώς τα πνεύματα των αποθανόντων αγαπημένων εμφανίζονται στα όνειρά μας με ένα μήνυμα, μια συμβουλή ή προειδοποίηση και να μας βοηθήσουν να μην κάνουμε λάθη στο εγγύς μέλλον. Έχετε ονειρευτεί ποτέ κάποιον που αγαπάτε που πέθανε και αναρωτηθήκατε αν στην πραγματικότητα προσπαθούσε να σας δώσει ένα μήνυμα ;

Ερμηνεία του ονείρου με τους νεκρούς αγαπημένους
Προτού συζητήσουν την υπερφυσική άποψη του να ονειρεύονται θανόντα αγαπημένα πρόσωπα, οι ψυχολόγοι πιστεύουν ότι το να ονειρεύεσαι αποθανόντες συγγενείς ή φίλους είναι απλώς μια εκδήλωση κατάθλιψης ή συναισθημάτων ενοχής. Η ερμηνεία της εμφάνισης των νεκρών στον κόσμο των ονείρων είναι μέρος της ψυχής μας που προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μας. Αυτού του είδους τα όνειρα μπορεί να είναι μέρος της ανάπτυξής μας ή μπορεί να γίνουν εμπόδιο στην ανάπτυξή μας που μπορεί να μας κρατήσει «κολλημένους» σε μια συγκεκριμένη κατάσταση.

Οι ειδικοί στα όνειρα λένε επίσης ότι είναι σύνηθες να ονειρευόμαστε ότι λαμβάνουμε ένα μήνυμα από τον αποθανόντα. Αυτό το μήνυμα μπορεί να σχετίζεται με την ασυνείδητη ψυχή ή μια λογική πτυχή του ονειροπόλου. Το μήνυμα έχει σημαντικές πληροφορίες αλλά δεν είναι όπως φαίνεται. Σε περίπτωση που πρόκειται για αρνητικό μήνυμα, μερικές φορές αντανακλά τις σκέψεις, τους φόβους και τις ανησυχίες του ίδιου του ονειροπόλου που δεν προέρχονται από εξωτερική πηγή. Ωστόσο, αυτό το όνειρο μπορεί να δείχνει πώς οι φόβοι και οι ανησυχίες μας βλάπτουν τη συναισθηματική μας κατάσταση και τη λήψη αποφάσεων.

Αυτές είναι οι εξηγήσεις που προσφέρουν όλοι όσοι πιστεύουν ότι είναι ειδικοί στα όνειρα και που ισχυρίζονται ότι έχουν το κλειδί για να αποκρυπτογραφήσουν τα πιο κρυφά μέρη του ψυχισμού μας. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι τόσο τα τρέχοντα βιβλία όσο και οι ειδικοί των ονείρων δεν δίνουν αρκετή προσοχή σε μια πραγματικά σημαντική απόχρωση.

Ένα μήνυμα από το υπερπέραν
Είναι σαφές ότι δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη ότι τα πνεύματα των νεκρών μπορούν να μας επισκεφτούν στα όνειρά μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αδύνατο. Και για να δείξουμε ότι αυτό είναι εφικτό, πρέπει απλώς να ρωτήσουμε τους χιλιάδες ανθρώπους που ονειρεύτηκαν αγαπημένα τους πρόσωπα που έχουν πεθάνει, δείχνοντας ότι είναι μια πολύ πραγματική εμπειρία. Οι ειδικοί στην ψυχική επικοινωνία λένε ότι αυτό συμβαίνει επειδή ο κόσμος των ονείρων είναι μια γέφυρα μεταξύ του ζωντανού και του πνευματικού κόσμου , διευκολύνοντας τα πνεύματα να επικοινωνούν μαζί μας.

Επίσης, η επικοινωνία με τα πνεύματα είναι πολύ διαφορετική από κάθε όνειρο. Η επικοινωνία με τα πνεύματα των νεκρών ξεκινά συνήθως με μια απλή συζήτηση, είτε κάθεται στο κρεβάτι είτε στέκεται μπροστά μας. Το μήνυμά του είναι συνήθως σύντομο και μερικές φορές μπορεί να υπάρχει μια αίσθηση κρύου γύρω μας, επιπλέον το όνειρο είναι πολύ ζωντανό και καθαρό.

Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ο ονειροπόλος θα θυμάται εύκολα όλη την εμπειρία, σε αντίθεση με ένα κανονικό όνειρο όπου οι λεπτομέρειες είναι ασαφείς που ξεχνιούνται. Όταν ξυπνήσεις θα νιώθεις σαν να άνοιξες τα μάτια σου. Συνήθως δεν υπάρχουν άλλοι χαρακτήρες στο όνειρο , μόνο ο ονειροπόλος και ο αποθανών αγαπημένος του. Και το πιο σημαντικό, ο ονειροπόλος μπορεί να έχει μια μακρά συνομιλία με αυτό το πνευματικό ον ή απλά να «ακούσει» μια προειδοποίηση.

Λόγοι για επισκέψεις ​​στα όνειρά μας
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το πνεύμα ενός αγαπημένου μας επισκέπτεται στα όνειρά μας , κάθε αγαπημένος που έχει πεθάνει μπορεί να υλοποιηθεί στα όνειρα. Οι λόγοι μπορεί να είναι διάφοροι, όπως για να μας καθησυχάσουν, να μεταφέρουν ένα μήνυμα ή μια προειδοποίηση ή να μας ενημερώσουν ότι μας προστατεύουν. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς από τους κύριους λόγους για αυτές τις επισκέψεις :

Η συγχώρεση:
Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να καταλάβουμε στις σχέσεις μας με τους νεκρούς αγαπημένους μας είναι ότι η συγχώρεση μπορεί να είναι το κλειδί για την επικοινωνία, προκειμένου να προχωρήσουμε με ανάπτυξη. Μερικές φορές αυτή η επικοινωνία με τον αποθανόντα δεν είναι μόνο για να ζητήσουμε συγχώρεση, αλλά μάλλον για να επιτύχουμε κατανόηση και ισορροπία.

Προειδοποίηση για την υγεία:
Μόλις ελευθερωθούν από τα φυσικά τους σώματα, τα αγαπημένα μας πρόσωπα που αναχώρησαν μπορούν να γίνουν εξαιρετικά χρήσιμοι και αξιόπιστοι ψυχικοί σύμβουλοι, καθώς μπορούν να δουν στον χώρο και τον χρόνο πολύ εύκολα. Οι φίλοι και τα αγαπημένα μας πρόσωπα εμφανίζονται πολύ συχνά στα όνειρα για να μεταφέρουν προειδοποιήσεις σχετικά με την υγεία. Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα σε προβλήματα υγείας που τείνουν να συμβαίνουν σε οικογένειες.

Προετοιμαστείτε για το θάνατο:
Ένας άλλος από τους πιο σημαντικούς λόγους επικοινωνίας με τα πνεύματα των αγαπημένων προσώπων στα όνειρα είναι να προετοιμαστούμε για τον δικό μας θάνατο. Για μερικούς ανθρώπους είναι πολύ καθησυχαστικό να γνωρίζουν ότι τους περιμένουν στη μετά θάνατον ζωή.

Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους ένας νεκρός αγαπημένος θα εμφανιζόταν στα όνειρά μας,αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να φοβόμαστε αυτό το είδος εμπειρίας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications