Οι τούρκοι κρύβουν ότι χτύπησε ο συριακός στρατός...... 9 τούρκοι στρατιώτες νεκροί!
Οι τούρκοι κρύβουν ότι χτύπησε ο συριακός στρατός...... 9 τούρκοι στρατιώτες νεκροί!

Οι τούρκοι κρύβουν ότι σήμερα τους χτύπησε ο συριακός στρατός – Οι νεκροί τους σήμερα δεν ήταν στο Αφρίν αλλά στην Anadan στο Β Χαλεπίου όπου δέχθηκαν αντίποινα με πολλούς πυραύλους.

Συριακή δημοσιογραφική πηγή από το πεδίο μεταφέρει ότι σήμερα τα τουρκικά μίντια μιλούν για τούρκους στρατιώτες που σκοτώθηκαν στο Afrin.

Η πραγματικότητα όμως και η κάμερα λέει ότι οι τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στο Anadan που απέχει 12χλμ. βόρεια του Χαλεπίου στο διεθνή δρόμο Χαλέπι–Gaziantep.

Δεκάδες πύραυλοι από το συριακό πυροβολικό και τους συμμάχους του.. κατέστρεψαν θέσεις , σημείο ελέγχου του τουρκικού στρατού στο Anadan σ΄αντίποινα για τις συνεχείς προκλήσεις του τουρκικού στρατού. Πριν 5 μέρες τουρκικό στρατιωτικό convoy μπήκε στη Συρία και εγκατέστησε ένα νέο σημείο ελέγχου και επιτήρησης στο Anadan.

Ο τουρκικός στρατός έκανε μια παράνομη σταρτιωτική βάση στο Anadan, που η θέση της απέχει από Χαλέπι (18km) κι από Afrin (40km).O συριακός στρατός αναπτύχθηκε στα ορεινά χωριά Simeon στα ΒΔ του Χαλεπίου για ν΄ανακόψουν την προέλαση τουρκικού στρατού και FSA.

9 τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν αφότου βομβαρδίστηκε τανκ στην πόλη του Αφρίν αναφέρουν οι σύμμαχοι των τούρκων οι τρομοκράτες του FSA.

Το FSA είπε στο « Spoutnik » ότι « κούρδοι Almshalin ανατίναξαν ένα τανκ του τουρκικού στρατού στην πόλη Afrin και σκοτώθηκαν τουλάχιστον 9 στρατιώτες ».

dimpenews

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications