Δημοσκόπηση ΣΟΚ της Metron Analysis αν ειναι αληθινή  ο μίσος πληθυσμός ειναι σχιζοφρενής!!!
Δημοσκόπηση ΣΟΚ της Metron Analysis αν ειναι αληθινή  ο μίσος πληθυσμός ειναι σχιζοφρενής!!!

Φώτο μερικά στοιχειά που προκαλούν την ηλιθιότητα συμπεριλαμβανομένου η διασταύρωση (ζευγάρωμα) με συμμορίτες η λαθρο

Προβάδισμα 9,7 ποσοστιαίων μονάδων της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση ψήφου καταγράφει δημοσκόπηση της Metron Analysis, η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής».

Βάσει των ευρημάτων της δημοσκόπησης, η Ν.Δ. συγκεντρώνει ποσοστό 34,9% με τον ΣΥΡΙΖΑ να λαμβάνει 25,2%.

Ειδικότερα, στην εκτίμηση ψήφου, τα κόμματα συγκεντρώνουν τα εξής ποσοστά:

Ν.Δ.: 34,9%
ΣΥΡΙΖΑ: 25,2%
Χρυσή Αυγή: 9,4%
Κίνημα Αλλαγής 8,4%
ΚΚΕ 7%
Ένωση Κεντρώων 3%
ΑΝΕΛ 2,5%
Λαϊκή Ενότητα 1,9%
Εθνική Ενότητα 1,5%
Ελληνική Λύση 1,5%
Άλλο 4,7%

Το 2015 όταν τους λέγαμε αυτο στην εικόνα μας έβριζαν, φυσικά δεν είδαμε κανέναν να πει είχατε δίκαιο, σαν μην φτάνουν ολα αυτά, οχι μονο δεν ξυπνάει η μάζα άλλα γίνεται χειρότερη,αυτο φαίνεται απο τι είδους ιστοσελίδες έχει στην πρώτη θέση,(ειναι το μονο που μπορούμε να πάρουμε μια σφαιρική εικόνα της αντίληψης του μέσου νεοέλληνα ) η νεολαία ειδικά ειναι τα μπάζα, μεταξύ άλλον βλέπει και προωθεί συμμορίτες στο youtube.

Όχι μονο δεν έπιασαν πάτο ιστοσελίδες του συστήματος άλλα ανέβηκαν ! τις έχουν και για έγκυρες πηγές οι ίδιοι που έκαναν πλύση εγκεφάλου στην μάζα να βγάλει syriza,και τους δουλεύουν μέσα στα μούτρα τους(βλέπουμε ζωντανά πως χειραγωγούν την μάζα οι συμμορίτες και τους πατούν και like Tragic! ακόμα και μασονική σελίδα δήθεν ανεξάρτητη έχει πιο πολλά like απο την δίκη μας ), σαν να μην φτάνουν όλα αυτα, αριστερά τρολ γυρίζουν απο ομάδα σε ομάδα στο facebook και οχι μονο, και κάνουν πλύση εγκεφάλου με εικόνες για δήθεν "κακόμοιρους μετανάστες" η άλλοι βάζουν εικόνες απο ταινίες προπαγάνδας ως αληθινές γράφοντας τι κακό έκαναν οι "ναζι" στην Ελλάδα! μετά απο 70 χρονιά ακόμα για "κακούς ναζι" μιλάνε που δήθεν ήθελαν να κατακτήσουν την Ελλάδα(?) , μετά τα παίρνουν αυτα κάποιοι νεοέλληνες που παριστάνουν και τους πατριώτες ως δεδομένα και διαδίδουν την ηλιθιότητα σε πολλά θέματα ! και αν τους πεις και τίποτα σε λένε και ανθέλληνα! η κατάσταση ειναι τόσο τραγική που έχει ξεπεράσει και τις προσδοκίες του συστήματος! η μέση αντίληψη έχει πέσει υπό το μηδέν, που αυτο μεταφράζεται και εκτός όταν βλέπεις γυναίκες(εύκολα θύματα) να ειναι με ρεμάλια η το αντίστροφο, και έχουν εκφυλιστεί τα πάντα σε όλους τους τομείς! σε ένα τέτοιο κόσμο ακόμα και το να λες την αλήθεια ειναι σαν μιλάς σε πρόβατα, τελευταία τους κάνουν πλύση εγκεφάλου για δήθεν πόλεμο! τεχνική να αποσπάς την προσοχή ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications