Βρέθηκε ένα πτώμα  που μοιάζει με «δεινοσαύρου» πανικόβλητοι οι επιστήμονες!! (βίντεο)
Βρέθηκε ενα πτώμα  που μοιάζει με «δεινοσαύρου» πανικόβλητοι οι επιστήμονες!! (βίντεο)

Ο σκελετός ενός ζώου που μοιάζει με τον προϊστορικό δεινόσαυρο ανακαλύφθηκε στην πόλη Jaspur στην ινδική πολιτεία του Uttarakhand, σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης οπως την The Mirror.

Το πτώμα του ερπετού εξακολουθεί να έχει σάρκα, αφού δεν έχει γίνει σήψη εντελώς. Ένας ινδός ηλεκτρολόγος βρήκε το μερικώς διατηρημένο σώμα ενός υποτιθέμενου διφορώδους δεινόσαυρου. Η ανακάλυψη πραγματοποιήθηκε όταν ένας τεχνικός έκανε εργασίες συντήρησης σε ένα εγκαταλελειμμένο υποσταθμό.

Αν και το ζώο που μοιάζει με δεινόσαυρο έχει εξαφανιστεί πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια, σημειώστε το μακρύ λαιμό γεγονός που αποκλείει να ειναι σκυλί πχ . .

«Οι δεινόσαυροι εξαφανίστηκαν περίπου πριν 65 εκατομμύρια χρόνια , αλλά αυτο το ζώο που βρέθηκε πρόσφατα φαίνεται πραγματικά να ανήκει σε οικογένεια σαρκοφάγων δεινοσαύρων» ανέφερε ο Aaryan Kumar, παλαιοντολόγος του Πανεπιστήμιο του Δελχί.

Ο επιστήμονας τόνισε ότι «ο σκελετός δεινοσαύρων δεν θα μπορούσε να είχε διατηρηθεί τόσο καλά, μετά από τόσα εκατομμύρια χρόνια, χωρίς να βρεθεί σε απολιθωμένη κατάσταση.» Πράγμα που σημαίνει οτι το ζώο έχει πεθάνει πρόσφατα! τα συμπεράσματα δικά σας... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications