Πανικός στο Κολωνάκι:παρουσιαστές,ηθοποιοί,μοντέλα,και επιχειρηματίες σε διακίνηση κοκαϊνης!!
Πανικός στο Κολωνάκι:παρουσιαστές,ηθοποιοί,μοντέλα,και επιχειρηματίες σε διακίνηση κοκαϊνης!!

Εκείνος, γνωστός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης πασίγνωστου εστιατορίου – μπαρ στο Κολωνάκι. Εκείνη ηθοποιός, διάσημη και από τις γυναίκες που για δεκαετίες… αναστατώνουν με το πέρασμά τους.

Ο γιος της ηθοποιούς, με καριέρα στον χώρο της εστίασης, αλλά και ο παρουσιαστής που “μπαίνει” καθημερινά στα σπίτια με την πρωινή εκπομπή… Μια μεγάλη παρέα που τους ενώνει η ίδια υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών. Η κοκαϊνη θα τους… καθίσει τελικά στο σκαμνί. Η υπόθεση αναστατώνει το Κολωνάκι.

Έκαναν κράτηση για τις… τουαλέτες! Η… παρέα άρχισε να δρα από το 2013 όταν ο 53χρονος επιχειρηματίας μπήκε μέτοχος στο εστιατόριο -μπαρ του Κολωνακίου. Από τότε άρχισαν και οι περίεργες κρατήσεις στο μαγαζί.

Πασίγνωστα άτομα από την εγχώρια σόου μπιζ άρχισαν να συρρέουν … αλλά όχι για το φαγητό. Οι περισσότεροι έδειχναν ιδιαίτερο ενδιαφέρουν για το υπόγειο, κοντά στις τουαλέτες.

Οι κρατήσεις ήταν άλλοτε για “ένα άτομο” ή “για τραπέζι”, πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν παραγγελία για “μπουκάλι”. Ανάλογα με την κράτηση ο ιδιοκτήτης καταλάβαινε και την ποσότητα κοκαϊνης που ήθελε ο κάθε πελάτης. Οι πελάτες έφταναν στο εστιατόριο – μπαρ και το αλισβερίσι γινόταν στις τουαλέτες. Ο 53χρονος επιχειρηματίας ωστόσο δεν έκανε τη διακίνηση μόνο στο κατάστημα. Έκανε και… βόλτες.

Με το αυτοκίνητο κινούνταν στα πέριξ του Κολωνακίου και παρέδιδε ναρκωτικά σε συγκεκριμένα σημεία. Πασίγνωστος επιχειρηματίας από τη Μύκονο, σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Έθνος” εμφανίζεται να παίρνει δυο φορές μικροποσότητα κοκαϊνης από τον 53χρονο επιχειρηματία.

Στο βούλευμα που δένει το κύκλωμα εμφανίζεται και πασίγνωστος σεναριογράφος ο οποίος έχει καταθέσει ότι με τη μεσολάβηση γνωστής ηθοποιού είχε αγοράσει στην περιοχή του Λυκαβηττού κι εκείνος κοκαϊνη από τον 53χρονο. Ο 53χρονος εμφανίζεται ως ο βασικός διακινητής, ωστόσο στο κύκλωμα φαίνεται ότι εμπλέκονται και οι συνέταιροί του στο μαγαζί.

Ο 41χρονος επιχειρηματίας που έγινε γνωστός από τη μακροχρόνια σχέση του με ξανθιά παρουσιάστρια, ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής, αλλά και η ηθοποιός που μαζί με τον γιο της που τον τελευταίο καιρό δραστηριοποιούνται στον χώρο του φαγητού… Συνολικά στο σκαμνί αναμένεται να καθίσουν τον ερχόμενο Μάιο 27 άτομα, μερικοί εκ των οποίων αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications