Σοκαρισμένη η Ρόδος: 55χρονος είχε δεσμό με χήρα και βίαζε τα παιδιά της!
Σοκαρισμένη η Ρόδος: 55χρονος είχε δεσμό με χήρα και βίαζε τα παιδιά της!

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου από την αποτρόπαια πράξη ενός 55χρονου που ασελγούσε στα ανήλικα τέκνα της συντρόφου του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «dimokratiki.gr», θύματά του φέρονται δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 9 και 6 ετών, που διέμεναν μαζί με τη μητέρα τους, η οποία είναι χήρα.

Στο ίδιο οίκημα διέμενε και ο κατηγορούμενος, με τον οποίο η χήρα διατηρούσε επτάχρονο ερωτικό δεσμό, κατά τη διάρκεια του οποίου απέκτησε άλλα δύο παιδιά. Σύμφωνα με την κατάθεση της 6χρονης, ο κατηγορούμενος, κατά τη διάρκεια απουσίας της μητέρας της, πήγαινε στο δωμάτιό της, της έβγαζε τα εσώρουχα και τη χάιδευε στα γεννητικά όργανα, σχεδόν κάθε μέρα από το 1997 και μετά.

Διαβάστε αναλυτικά το παραπεμπτικό βούλευμα «Η μικρή ηλικία των παθουσών (έξι και εννέα ετών αντίστοιχα), η εκμετάλλευση από τον κατηγορούμενο του γεγονότος ότι ο φυσικός τους πατέρας είχε αποβιώσει, και επομένως τη θέση του κατελάμβανε πλέον ο κατηγορούμενος, λόγω και της σχέσεώς του με τη μητέρα τους, η αποθράσυνση αυτού, η επ’ αρκετό χρόνο επανάληψη της ίδιας πράξης (σχεδόν κάθε βράδυ από το 1997 και εντεύθεν), η απεχθής συμπεριφορά του που ασφαλώς και θα συνεχιζόταν, εάν τα παιδιά δεν αποφάσιζαν να μιλήσουν στη μητέρα τους, είναι στοιχεία που συνηγορούν υπέρ της ενοχής του».

Τι αναφέρει το κατηγορητήριο «Με περισσότερες από μία πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση ενός και του αυτού εγκλήματος, με πρόθεση ενήργησε ασελγείς πράξεις με πρόσωπο που δεν είχε συμπληρώσει τα δέκα έτη.

Συγκεκριμένα κατά το χρονικό διάστημα από τις αρχές του έτους 1997 έως τον μήνα Mάιο του έτους 2000 και σε ημερομηνίες που δεν εξακριβώθηκαν κατά την ανάκριση κόρης της συντρόφου του, από προηγούμενο γάμο της, ηλικίας τότε εννέα ετών, αφού γεννήθηκε την 4-1-1987, θώπευσε αυτήν ηδυπαθώς σε όλο της το σώμα, της αφαιρούσε τα εσώρουχα και αφού έπιανε το χέρι της, το ακουμπούσε στα γεννητικά του όργανα.

Τις πράξεις αυτές, οι οποίες προσβάλλουν το κοινό αίσθημα της αιδούς και των ηθών, καθώς και την αγνότητα της παιδικής ηλικίας και την ηθική καθαριότητα και ψυχική υγεία των ανηλίκων, ο κατηγορούμενος τις τέλεσε με αποκλειστικό σκοπό ηδονισμού και ικανοποίησης της γενετήσιας επιθυμίας του, αν και γνώριζε ότι η παθούσα δεν είχε συμπληρώσει το δέκατο έτος της ηλικίας της. Mε περισσότερες από μία πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση ενός και του αυτού εγκλήματος, με πρόθεση ενήργησε ασελγείς πράξεις με πρόσωπο που δεν είχε συμπληρώσει τα δέκα έτη.

Συγκεκριμένα κατά το χρονικό διάστημα από τις αρχές του έτους 1997 έως τον μήνα Mάιο του έτους 2000 και σε ημερομηνίες που δεν εξακριβώθηκαν κατά την ανάκριση, αφού εισερχόταν στο υπνοδωμάτιο της, από προηγούμενο γάμο της, ηλικίας τότε έξι ετών, αφού γεννήθηκε στις 19-1-1991, θώπευσε αυτήν ηδυπαθώς σε όλο της το σώμα, της αφαιρούσε τα εσώρουχα και αφού έπιανε το χέρι της, το ακουμπούσε στα γεννητικά του όργανα.

Τις πράξεις αυτές, οι οποίες προσβάλλουν το κοινό αίσθημα της αιδούς και των ηθών, καθώς και την αγνότητα της παιδικής ηλικίας και την ηθική καθαριότητα και ψυχική υγεία των ανηλίκων, ο κατηγορούμενος τις τέλεσε με αποκλειστικό σκοπό ηδονισμού και ικανοποίησης της γενετήσιας επιθυμίας του, αν και γνώριζε ότι η παθούσα δεν είχε συμπληρώσει το δέκατο έτος της ηλικίας της». Ο άνδρας αναμένεται να οδηγηθεί στο Μικτό Ορκωτό Εφετείου Δωδεκανήσου ενώ πρωτόδικα καταδικάστηκε σε 21 χρόνια φυλάκιση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications