33 χρόνια από την πρεμιέρα του Terminator με  τον δωρικό  Arnold Alois Schwarzenegger
33 χρόνια από την πρεμιέρα του Terminator

Ό,τι έκανα στη ζωή μου το έκανα. Αυτό, όμως, που με ιντριγκάρει είναι οι ιστορικές περίοδοι. Θα ήθελα να ήμουν έστω και μια μύγα στην αρχαία Ελλάδα, όταν έχτιζαν την Ακρόπολη. Να ήμουν ένας απλός παρατηρητής, όχι πρωταγωνιστής, τη στιγμή που «γραφόταν» η ιστορία.

Ο Άρνολντ Άλοις Σβαρτσενέγκερ (Arnold Alois Schwarzenegger, 30 Ιουλίου 1947) είναι αυστριακής καταγωγής Αμερικανός ηθοποιός και πολιτικός o γιος αξιωματικού των SS, του Gustav Schwarzenegger,o Σβαρτσενέγκερ έχει δηλώσει δημοσίως ότι θαυμάζει τον Χίτλερ και την αρχαία Ελλάδα!

“Tο bodybuilding ήταν απλά το εισιτήριο για εμένα. Το όνειρο μου από μικρό παιδί ήταν να γίνω ηθοποιός. Και αυτό μόνο πηγαίνοντας στην Καλιφόρνια (Hollywood) θα το κατάφερνα.”

Μετά από αρκετές δημόσιες ρατσιστικές επιθέσεις απο τους κομμουνιστες (ουγκα ουγκα βάρβαρους ) γιατι ειναι γιος ναζι, που έγιναν εναντίον του, και που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την καριέρα του, ο Σβαρτσενέγκερ έδωσε σημαντικά ποσά στον Simon Weisenthal Center στο Λος Άντζελες για τον «έλεγχο» αυτών των χρήσιμων ηλίθιων, οπως έλεγε ο δικός τους ο Λένιν, .

Τον Οκτώβριο του 1984 κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους της Αμερικής, το φιλμ του James Cameron 'Ο εξολοθρευτής'... Με τους Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Michael Biehn...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications