Η NASA σκόπιμα κατέστρεψε εξωγήινες δομές στη Σελήνη!!! (Video)

Η αμερικανική κυβέρνηση σκόπιμα κατέστρεψε "κάτι άβολο" στην επιφάνεια της σελήνης για να κρύψει στοιχεία για την ύπαρξη εξωγήινων δομών που θα μπορούσαν να αναγνωριστούν εύκολα κατά τη διάρκεια της πολλαπλής χαρτογράφησης της σεληνιακής επιφάνειας.

Είναι δυνατόν το 2009 η NASA να διάθετε όλες αυτές τις τεχνικές δυνατότητες σε ολόκληρες περιοχές της σεληνιακής επιφάνειας μόνο για να κρύψει την παρουσία τεχνητών δομών απο τους γήινους;

Για τους θεωρητικούς ερευνητές , δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι το φεγγάρι κρύβει αρχαία κατάλοιπα που ανήκουν στους αρχαίους διαστημικούς ταξιδιώτες. Κατασκεύασαν τεχνητές δομές που θα ήταν πολύ εύκολο να εντοπιστούν στην άγονη και έρημη σεληνιακή επιφάνεια που χαρτογραφήθηκε για το Google Moon.

Η παρουσία στη Σελήνη τεχνητών δομών από μια εξωγήινους δεν είναι νέα. Υπάρχουν αμέτρητες φωτογραφίες από παράξενα φώτα και άλλες μη φυσιολογικές δομές που έχουν προσελκύσει την προσοχή των ερευνητών, που έχουν εντοπιστεί κτίρια με σύνθετες αρχιτεκτονικές δομές που δεν θα μπορούσαν να ειναι φυσικές.Μια κοινή παραδοχή ειναι οτι απέκρυψαν τον πραγματικό σκοπό των αποστολών που πραγματοποιήθηκαν το 2009 μέσω του προγράμματος LRO LCROSS της NASA.

Εδώ είναι η επίσημη αλυσίδα γεγονότων: Στις 18 Ιουνίου 2009, η NASA ξεκίνησε μια νέα διπλή αποστολή. Αποτελούσε από ένα ανιχνευτή σε μεγέθους αυτοκινήτου με το όνομά Lunar Reconnaissance Orbiter (LRO) και ένα μικρότερο διαστημικό σκάφος το LCROSS (Για Παρατήρηση σεληνιακών κρατήρων).

Ο σκοπός του LRO είναι να παρέχει μια λεπτομερή χαρτογράφηση της σεληνιακής επιφάνειας, ενώ του LCROSS ηταν μια αποστολή "καμικάζι" σε πορεία σύγκρουσης, ακριβής και προσεκτικά σχεδιασμένη για να χτυπήσει μια συγκεκριμένη περιοχή της Σελήνης σε ένα παράξενο κρατήρα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Οργανισμού Διαστήματος, η σύγκρουση που προκλήθηκε από το LCROSS έδειξε την παρουσία νερού στο εσωτερικό του κρατήρα, αν και ορισμένοι θεωρητικοί πιστεύουν οτι η «επίσημη» εξήγηση δεν είναι καθόλου αξιόπιστη. Στην πραγματικότητα, πιστεύουν ότι το LCROSS είχε μια πολύ πιο περίπλοκη αποστολή, και εκεί άφησε το καταστροφικό φορτίο του! και οχι αυτά που λένε επίσημα στην NASA.

Σύμφωνα με αυτούς, το LCROSS είχε ένα μικρό πυρηνικό όπλο για να καταστρέψει μια εξωγήινη βάση που βρισκόταν μέσα στον κρατήρα. Αλλά γιατί η NASA να κάνει κάτι τέτοιο; Δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία γιατί να κάνει κάτι τέτοιο η NASA, αν είχαν μείνει στοιχειά για την ύπαρξη μιας εξωγήινης φυλής στον φυσικό μας δορυφόρο θα ήθελε να τα εξαφανίσει . Εάν ένα ξένο είδος σκοπεύει να παρακολουθεί την εξέλιξη της ανθρωπότητας πριν παρέμβει , τότε το φεγγάρι θα ήταν ίσως το ιδανικό μέρος για να εγκαταστήσει τον εξοπλισμό του.

NASA κρύβει κάτι μεγάλο, και για πολλούς, έχουν βομβαρδίσει σκόπιμα εξωγήινες δομές στο φεγγάρι, για να εξαφανίσουν τα αποδεικτικά στοιχεία.

Ο Λοχίας Bob Dean, ο οποίος εργαζόταν στην NASA και στο ΝΑΤΟ, στα τέλη της δεκαετίας του 70, είπε ότι κατά τη διάρκεια ορισμένων αποστολών του Lunar και αργότερα οι αποστολές Apollo, οι αστροναύτες έχεις ανακαλύψει εξωγήινους Ανουνάκι-Νεφελίμ!! Εκτός από την εύρεση ενός ο πληρώματος και ανακτήθηκε αργότερα σε μία από τις τελευταίες αποστολές, δηλαδή, απο το πλήρωμα του Απόλλωνα 20 ΗΠΑ-Ρωσίας. Από αυτή την αποστολή Apollo 20 υπάρχει βίντεο από ένα πρώην αστροναύτη.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ΑΧΧΧ! ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΩ ΤΑ ΟΣΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΨΩ.Η ΣΑΤΑΝΟΝΑΣΑ ΛΟΙΠΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΔΗΔΕΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΗ....ΟΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΕΙ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΡΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΟΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΕΦΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΕ ΦΩΤΟ ΟΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ Η ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠ ΟΠΟΥ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΦΕΛΙΜ.ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΚΟΥΡΟΥ.ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ.ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ.ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΕΩ Ο ΙΝΔΟΣ ΓΚΟΥΡΟΥ ΑΦΟΥ ΛΑΤΡΕΨΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ.
ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΦΙΔΟΜΟΡΦΟΙ ΜΕ ΣΩΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΜΩΡΦΟΙ ΜΕ ΣΩΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ!!ΒΛΕΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΠΟΙΟΥΣΑΝ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ.ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ.ΩΣ ΕΡΠΕΤΑ.ΩΣ ΣΚΥΛΙΑ,ΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΥΛΙΑ ,ΩΣ ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΟΙ......ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ.ΒΡΑΧΟΙ.ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΟΥΤΕ ΘΕΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΩΣ ΣΟΥΠΕΡ ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications