Πώς έμοιαζε το Starchild όσο ήταν ζωντανό;
Πώς έμοιαζε το Starchild όσο ήταν ζωντανό;

Όλα αυτά τα χρόνια αρκετοί καλλιτέχνες έχουν επιχειρήσει να ανασυνθέσουν και να απεικονίσουν το πώς θεωρούν οτι το Starchild θα μπορούσε να είναι όσο βρισκόταν εν ζωή. Η κινούμενη εικόνα παρακάτω δείχνει την διαδικασία αναδόμησης που ακολούθησε ο ιατροδικαστικός καλλιτέχνης Bill Munn για να δημιουργήσει την δική του ερμηνεία.

Το Starchild Project και όλοι εκείνοι που συνδέονται με το κρανίο Starchild δεν δίνουν καμία εγγύηση ως προς την ακρίβεια αυτών των απεικονίσεων. Μερικές είναι πιστότερες ως προς το σχήμα και τις αναλογίες του κρανίου σε σχέση με άλλες, αλλά καθώς υπάρχουν ενδείξεις οτι τα οστά, η μυϊκή δομή, και οι μαλακοί ιστοί του κρανίου διαφέρουν ουσιαστικά από τα ανθρώπινα πρότυπα, δεν μπορεί να γίνει καμία οριστική κρίση.

Το Starchild (το κρανίο και ο υπόλοιπος σκελετός) ανακαλύφθηκαν το 1930 στην περιοχή Copper Canyon στο Μεξικό, από μια έφηβη Αμερικανίδα, μεξικανικής καταγωγής και κείτονταν εκεί για 900 περίπου χρόνια.

Το 1999 το κρανίο του Starchild θα φτάσει στα χέρια του Lloyd Pye (συγγραφέας, ερευνητής και λέκτορας στον τομέα της εναλλακτικής γνώσης), που θα σχηματίσει το Starchild Project, μια άτυπη οργάνωση, με σκοπό ανεξάρτητη επιστήμονες να πραγματοποιήσουν διάφορα τεστ στο κρανίο Starchild σε πολλαπλά εργαστήρια και εμπειρογνώμονες σε Αμερική, Καναδά, Αγγλία.

Τα αποτελέσματα που αποκαλύφθηκαν από την ερευνητική ομάδα απέκλεισε όλες τις γνωστές φυσικές παραμορφώσεις, και παρουσίασε στην επιστημονική κοινότητα μια γενετική που δεν είχε ξαναδεί πάνω στην Γη. Για αρχή ο όγκος του εγκεφάλου εμφάνιζε μια εκπληκτική διαφορά 200 κυβικών εκατοστών (cc). Ο μέσος όγκος για ένα ανθρώπινο εγκέφαλο είναι 1400 κυβικά εκατοστά. Ο όγκος του ανθρώπινου κρανίου είναι 1200cc, τυπικός για ένα μικρό άνθρωπο.

Αυτή η καλλιτεχνική προσέγγιση της αναπαράστασης του Starchild παραπέμπει στις ομοιότητες με έναν Γκρίζο εξωγήινο αριστερά.

Σε αντίθεση ο όγκος του Starchild είναι 1600cc που είναι 200cc πάνω από το μέσο όγκο του ενήλικα ανθρώπου. Ακόμη και λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετική ρηχότητα που είχαν οι κόγχες των ματιών, τα ελλείποντα μετωπικά ιγμόρεια, και την διόγκωση των βρεγματικών οστών, δεν μπορούσε να εξηγηθεί η διαφορά κατά 1/3 παραπάνω από τον φυσιολογικό όγκο του εγκεφάλου του ανθρώπου.

Το 2003 τα εργαστήρια ανάκτησης αρχαίου DNA, Trace Genetics στην Καλιφόρνια αναλαμβάνουν το έργο της κοπής ενός μικρού κομματιού. Η βιοχημική σύσταση του οστού έδειξε ότι ο φώσφορος είναι χαμηλός ενώ ο άνθρακας και το οξυγόνο ανεβασμένα (στα ανθρώπινα οστά ισχύει το αντίθετο),που υποδηλώνει ότι η βιοχημική του σύσταση μοιάζει περισσότερο με το σμάλτο των δοντιών παρά φυσιολογικό οστό.

Επίσης όλα τα παραδείγματα της εκ γενετής δυσμορφίας παρουσιάζουν κάποιο βαθμό πρόωρης σφράγισης των κρανιακών ραφών. Όπως έδειξε σάρωση CT (αξονική τομογραφία), δεν ισχύει το ίδιο για το Starchild. Αυτό καθιστά εξαιρετικά απίθανο αν όχι πρακτικώς αδύνατο το κρανίο του Starchild να είναι αποτέλεσμα παραμόρφωσης.

Φαίνεται να έχει μεγαλώσει και να έχει πάρει το σχήμα του φυσικά. Το 2011 οι γενετιστές που εργάζονταν στο κρανίο Starchild ανακάλυψαν ότι το μιτοχονδριακό mtDNA (το τμήμα του DNA που πέρασε μέσω της μητέρας), ήταν ριζικά διαφορετικό από το ανθρώπινο DNA. Ο μέγιστος αριθμός μεταλλάξεων του μιτοχονδριακού mtDNA όλων των ανθρώπων είναι 120.Το κρανίο Starchild είχε μεταλλάξεις μεταξύ 800 – 1000. Το μιτοχονδριακό mtDNA δεν ήταν ανθρώπινο!

Με χρήση των πλέον αποτελεσματικών τεχνικών που μπορεί να χρησιμοποιήσει η επιστήμη για να λύση οποιοδήποτε πρόβλημα της γενετικής κληρονομιάς, τεχνικές που χρησιμοποιούνται με αμετάκλητο τρόπο σε δικαστικές υποθέσεις από δικαστήρια σε ολόκληρο τον κόσμο, το Starchild αποδεικνύετε ότι δεν ανήκει ούτε κατά προσέγγιση στο ανθρώπινο είδος ή στους προανθρωπίδες, μετά απο ολα αυτα, επιμένουν δογματικά και υποκριτικά να λένε οτι δεν υπάρχουν εξωγήινοι!εκτός απο την άγνοια υπάρχει ο δόλος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications