25 Ιουλ 2017

Ο κύβος ερρίφθη: Η πρώτη εταιρεία στις ΗΠΑ που επιβάλλει το τσιπάρισμα στους υπαλλήλους της! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κύβος ερρίφθη: Η πρώτη εταιρεία στις ΗΠΑ που επιβάλλει το τσιπάρισμα στους υπαλλήλους της! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν πρόκειται περί γραφικοτήτων ούτε κινδυνολογιών. Μετά την Ευρώπη, που πλέον είναι αυτή που πρωτοπορεί, νέα μεγάλη εταιρεία στις ΗΠΑ κάνει υποχρεωτικό το τσιπάρισμα των υπαλλήλων της!

Του Άρη Δημόπουλου

Ο λόγος για την Three Square Market, που έχει έδρα το Ουισκόνσιν, και φιλοδοξεί να μείνει στην ιστορία ως η εταιρεία η οποία εμφυτεύει στους υπαλλήλους της τσιπ στο χέρι τους, με σκοπό τον καλύτερο έλεγχό τους κάθε στιγμή της ημέρας.

Το όλο εγχείρημα είναι μέρος μιας...καμπάνιας της εν λόγω εταιρείας, προκειμένου να πλασάρει καλύτερα το νέο σύστημα αυτόματων πληρωμών στα μηχανήματά της. "Πειραματόζωα" θα είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι:

"Για να δείξουμε ότι τα εμφυτεύματα RFID είναι ασφαλή, η εταιρεία μας θα παρέχει δωρεάν τα RFID εμφυτεύματα σε όλους τους εργαζομένους κατά τη διάρκεια ενός "τσιπ πάρτυ" στην αρχή του επόμενου μήνα. Σημειώνεται πως η εμφύτευση θα είναι προαιρετική".

Η λέξη "προαιρετική" είναι εξαιρετικά αμφιλεγόμενη, καθώς ουδείς θέλει να ξέρει τι θα συμβεί στην περίπτωση που κάποιοι εργαζόμενοι εξαιρεθούν από το πρότζεκτ. Υπενθυμίζεται πως όλα γίνονται για την διαφήμιση της εταιρείας, η οποία θέλει να εισάγει στην αμερικανική αγορά τον νέο τρόπο πληρωμών μέσω αυτόματης ανάληψης στις μηχανές με διάφορα σνακ και αναψυκτικά.

el.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο κύβος ερρίφθη: Η πρώτη εταιρεία στις ΗΠΑ που επιβάλλει το τσιπάρισμα στους υπαλλήλους της! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications