Προσφεύγει στο ΣτΕ για την ακύρωση του 4ου Μνημονίου η Χρυσή Αυγή !μονή ενάντιων όλων !
Προσφεύγει στο ΣτΕ για την ακύρωση του 4ου Μνημονίου η Χρυσή Αυγή !μονή ενάντιων όλων !

Η ιστοσελίδα «Παραπολιτικά» αποκαλύπτει την τακτική της Χρυσής Αυγής για την ακύρωση του 4ου Μνημονίου: «Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφεύγει η Χρυσή Αυγή μετά την αποβολή της από τη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο επί του 4ου Μνημονίου.

Σύμφωνα με τις αναφορές του Γενικού Γραμματέα, Ν. Μιχαλολιάκου, η απόφαση του προέδρου της Βουλής Ν. Βούτση είναι παράνομη και αντισυνταγματική, καθώς η διαδικασία της συζήτησης δεν είναι ξεχωριστή από την ψηφοφορία και ως εκ τούτου «η ψήφιση νομοσχεδίου χωρίς τη συμμετοχή ενός κοινοβουλευτικού κόμματος είναι άκυρη».

Όπως επισημαίνει ο κ. Μιχαλολιάκος «ακόμη και αν το ΣτΕ απορρίψει την προσφυγή μας, τότε θα καταφύγουμε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια… Δεν θα επιτρέψουμε στον κ. Βούτση να μετατρέψει την Ελλάδα σε Βόρεια Κορέα».

Παράλληλα,ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει ότι αμέσως μετά το επεισόδιο μεταξύ των Η. Κασιδιάρη και Ν. Δένδια, προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της Βουλής ο οποίος όμως «ουδέποτε απάντησε στο τηλεφώνημα μου».

Όπως λέει: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται όλη η Κοινοβουλευτική μας Ομάδα, όταν από τους 17 βουλευτές εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην Ολομέλεια οι επτά», ενώ «ελήφθη απόφαση χωρίς καν να μας καλέσουν σε απολογία ως όφειλαν».

Τέλος ο κ. Μιχαλολιάκος «επιστρέφει» τη μομφή περί στημένου επεισοδίου σε υπόγεια συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ αναρωτώμενος: «Αφού συμπράξαμε δήθεν με τον ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος της ΝΔ, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθέτησε αμέσως την πρόταση της ΝΔ περί αποβολής μας; Ποιος στ΄ αλήθεια και με ποιον στήνει παιχνίδια στο παρασκήνιο;».

Γιαυτό έπιασαν πάλι δουλειά οι τουρκομογγολικοι αριστεροι κομμουνιστες, σε σελίδες και στο facebook!!! και για να μην ξανά γράφουν τα ίδια ψέμματα ξανα και ξανα, διαδίδουν ποστ κατα της Χ.Α του 2012!!!!και κάθονται και τους διαβάζουν τα ζώα!!

Το χειρότερο απο ολα αυτα? ένα λαό κοιμισμένο και εντελώς ηλίθιο! η πλειοψηφία που ενεργεί ως κοπάδι που το οδηγούν οι λύκοι ντυμένοι προβατα στην κυριολεξία!!πρόβατα οτι και να τους πεις χαλάς το σάλιο σου! αφου έβγαλαν τους κομμουνιστές τουρκομμογολους απόγονους αυτών που κατάσφαζαν το 40 τους μίσους Έλληνες κανονική γενοκτονία! κυβέρνηση!!και τωρα κλαίνε για τα νέα μετρά του νέου ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ για τέτοια νοημοσύνη μιλάμε!

Post A Comment:

2 comments

ageanVelosείπε...

η δικαιοσυνη πρεπει να λυση τα δεσμά απο τα θεσμικά χερια ...
https://sevenepsilonseven.wordpress.com/2017/05/23/%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CF%83/comment-page-1/#comment-1315

thevείπε...

Για την πράξη του αυτή ο Δένδιας έπρεπε να αποβληθεί δια παντός από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications