Περίεργα οντά που κατοικούν στο κοσμικό κενό διασχίζουν το φεγγάρι;  βίντεο
Περίεργα οντά που κατοικούν στο κοσμικό κενό διασχίζουν το φεγγάρι;

Το βίντεο δείχνει μια άγνωστη τεράστια μαύρη σκιά να πετάει(?) πάνω απο την Σελήνη. Καθώς ο φακός της κάμερας μεγεθύνει, η "ουρά" του εν λόγω όντος η ενδεχόμενος σκάφους, φαίνεται να κινείται σπειροειδώς συνεχώς, ενώ κινείτε προς τα εμπρός.

Τελικά, η μυστηριώδης μαύρη σκιά χάνεται στο διάστημα αφού ολοκληρώθηκε η διέλευση της απο την Σελήνη.

Ορισμένοι καλοθελητές ουγκ!η αλλιως γκογίμ, απο αυτούς που λένε οτι ολα ειναι "θεωρίες συνωμοσίες" έτσι άπλα! οτι δεν μπορεί να κατανοήσει το ζωώδες μυαλό τους,(οι ίδιοι έλεγαν οτι το ηλεκτρικό ρεύμα ειναι θεωρίας συνωμοσίας το μεσαίωνα και πολλά άλλα! ),λένε ότι το μαύρο σημάδι δεν είναι αντικείμενο, αλλά ένα ίχνος που προέρχεται από κάτι άλλο, ή ίσως είναι μια βρωμιά στο φακό! την βρήκαν την ηλίθια εξήγηση! αλλα για βάλτε κάτι σε ένα φακό και κάντε ζουμ να δείτε τι γίνεται!!.

Το βίντεο φέρεται να ειναι απο το αστρονομικό παρατηρητήριο στο Ομάν, στη νοτιοανατολική ακτή της Αραβικής Χερσονήσου, με τον πολύ ισχυρό τηλεφακό που διαθέτει.

Εικόνες έμβιων όντων / βιομορφές που έχουν παρατηρηθεί στην Γη!!.

Είναι δύσκολο να προσδιοριστεί αν ειναι αντικείμενο η είναι ένα ζωντανό ον, το λεγόμενο Zeroid, λέγεται οτι ειναι βιόμορφες η οποίες μπορουν να υπάρχουν στο διάστημα η ακόμα και να προέρχεται απο άλλους χωροχρόνους!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications