Νομοθέτες σχεδιάζουν να πιέσουν για πόλεμο στη Συρία.Με νομούς και ψηφίσματα οπως τους βολεύει οπως όταν ισωπεδωσαν το Βερολίνο!!
Νομοθέτες σχεδιάζουν να πιέσουν για πόλεμο στη Συρία.Με νομούς και ψηφίσματα οπως τους βολεύει οπως όταν ισωπεδωσαν το Βερολίνο!!

Το μεγαλύτερο έγκλημα απο αυτούς που κήρυξαν πολεμο στην Γερμανία, επι 2 φόρες, πρώτος και δεύτερος παγκόσμιος, και δικάστηκαν οι χαμένοι, με νομούς που έβγαλαν επι τόπου στο πόδι! το ακόμα πιο γελοίο της υπόθεσης ειναι οτι κατι ανάπηροι στο μυαλό, και άλλοι σε διαταγμένη υπηρεσία ψεύτο δημοσιογράφοι, επικαλούνται το φιάσκο Δίκη της Νυρεμβέργης, για τα δήθεν εγκλήματα των "κακών ναζι" όταν τους έκαναν βασανιστήρια να υπογράψουν για αυτα που δεν έκαναν!

Οι Γερμανοί και ως "άρια φυλή" (Deutsch-land βρείτε τι σημαίνει η πρώτη λέξη στα Κελτικά!γιατι εξηγεί πολλά!) δεν σκοτωναν άμαχους ούτε ισοπέδωσαν καμία πόλη! αυτο για κατι αμόρφωτους με πτυχία! ίδια ιστορία γίνεται τωρα με την Συριά,μήπως ενόχλησε κανέναν ; η άρχισε η Συριά τον πόλεμο; ξανά με ψέμματα κάνουν πόλεμο σε μια χώρα που δεν ειναι στα χεριά των σκύλων τους! , μονο που τοτε η Γερμανία ηταν μονή της απέναντι σε ενα τεράστιο τέρας! δεν πολέμησαν με ανθρώπους αλλα με Μογγόλους, ανθρωπόμορφα κτήνη!καθώς όλοι οι κομμουνιστες ειναι Εβραίομογγολοι, σας αρέσει η Ευρώπη τώρα που έπεσε στα χεριά τους; η δε Γερμάνια εκτός οτι πήγε 200 χρονιά πίσω τότε, εξαφανίστηκε ως χώρα,με γενοκτονίες εκατομμυρίων άμαχων και δις ομαδικούς βιασμούς απο τέρατα ,για να βγαλουν τα διανοητικά ανάπηρα γκοϊμ να τους υπηρετούν...

Κατά τα αλλα οι "κακοί ναζι" επιβάλουν μετρά! δεν πήγαν στην Ιταλία ούτε στην Γαλλία να το παίζουν οτι επιβαλει "μετρά" μια συγκεκριμένη χώρα, για να συνεχίζουν την πλύση εγκεφάλου οτι οι "κακοί ναζι" επιβάλουν μετρά!όταν απο το 1945 ειναι υπό κατοχή μασόνων κομμουνιστών,δεν έχει Σύνταγμα και δεν υπογράφει ειρήνη λες και δεν έχει τελειώσει ο πόλεμος! ρωτήστε ενα καθηγητή πανεπιστήμιου, να δείτε πόσο αμόρφωτος ειναι, και ξέρει την ιστορια με βάση ιδεολογίας και ψεύτικη!πόσο μάλλον η μάζα! απο εκεί και πέρα τι να λέμε! αν δεν ξέρεις αληθινή ιστορία ζεις σε ενα Μάτριξ ήδη! η μήπως είστε γκοϊμ ?? ξέρετε οτι όλοι οι κομμουνιστες ειναι εβραϊκή φυλή δεύτερης διαλογής? εδώ δεν ξέρουν ούτε καν τα αυτονόητα! θα πει κάποιος! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Μετά τα πρόσφατα μονομερή χτυπήματα στη Συρία μια δικομματική ομάδα νομοθετών σχεδιάζουν για να ψηφίσει το Κογκρέσο μια μελλοντική στρατιωτική επιχείρηση στη χώρα της Μέσης Ανατολής.

Ο Jim McGovern, D-Mασαχουσέτης, και ο Tom Cole, αντιπρόσωπος Oklahoma, διακινούν μια επιστολή στον εκπρόσωπο τύπου του Λευκού Οίκου Paul Ryan, η οποία δεν δημοσιοποιήθηκε καλώντας τον Λευκό Οίκο να ξεκινήσει μια συζήτηση για έγκριση του πολέμου όταν το Κογκρέσο επανέλθει στις εργασίες του μετά από παύση 2 εβδομάδων αργότερα εντός του μηνός.

Οι δημοκράτες έκαναν μια σύσκεψη αυτό το μήνα για να συζητήσουν τη στρατηγική τους για έγκριση για τον πόλεμο που το Κογκρέσο θα όφειλε να ψηφίσει για να δώσει στον Τραμπ την εξουσιοδότηση να διεξάγει μια στρατιωτική επιχείρηση αλλά με περιορισμό των βημάτων που θα μπορούσε να κάνει όπως για π.χ για χερσαίες δυνάμεις.

To σχέδιό τους είναι να πιέσουν τον Τραμπ να εξηγήσει αν μελλοντικά θα κάνει επιθέσεις ενάντια στον Άσαντ και να επιβεβαιώσει από το Κογκρέσο τη συνταγματική του εξουσία για να κυρήξει τον πόλεμο είπαν βοηθοί γερουσιαστών στο CNN .

Αυτό ακολουθεί ένα κάλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας της επικεφαλής της μειοψηφίας της Nancy Pelosi που καλούσε το Κογκρέσσο να επανέλθει στις εργασίες του για να συζητηθεί η στρατιωτική επιχείρηση του Τραμπ στη Συρία απο τη στιγμή που αυτός ενέκρινε να εκτοξευθούν οι 60 τομαχοκ.

΄Αλλος γερουσιαστής είπε να μας εξηγήσει ποια είναι η στρατηγική του για Συρία και τι θα κάνει στο μέλλον και ό,τι κάνει οφείλει να γίνει με εξουσιοδότηση του Κογκρέσου.

΄Ομως πλήθος στοιχείων δείχνουν ότι το Κογκρέσο δεν διατίθεται να δώσει ψήφο πολέμου στον Τραμπ διότι πολλοί αντιπρόσωποι βλέπουν πως είναι μεγάλο το πολιτικό κόστος καθώς θα γίνουν αντιδημοφιλείς ή θα πάει άσχημα αυτό.Μην ξεχνάμε τη ψήφο που πήρε η Χίλαρι Κλίντον για Ιράκ και υπάρχει ασυμφωνία για το αν θα πρέπει η εξουσιοδότηση να δεσμεύει τον πρόεδρο ή να του λύνει τα χερια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications