Επιχείρηση της αστυνομίας σε πολυκατοικία στο Π. Φάληρο μετά από ληστεία.Είχαν δέσει ηλικιωμένη γυναίκα και την βασάνιζαν[Βίντεο]
Επιχείρηση της αστυνομίας σε πολυκατοικία στο Π. Φάληρο μετά από ληστεία αδίστακτων Γεωργιανών.Είχαν δέσει ηλικιωμένη γυναίκα και την βασάνιζαν.. [Βίντεο]

Είχαν δέσει ηλικιωμένη γυναίκα και την βασάνιζαν..Νεκρός είναι ένας από τους δράστες, οι οποίοι εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένης και τη λήστεψαν. Προηγήθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών.

Οι 4 Γεωργιανοί προσπάθησαν να ληστέψουν διαμέρισμα ηλικιωμένων, αλλά η αστυνομία έφτασε εγκαίρως. - Δύο διέφυγαν. Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα αστυνομική επιχείρηση σε πολυκατοικία στο Π. Φάληρο έπειτα από ληστεία.

Οπως έγινε γνωστό, στις 10.10 το πρωί στην οδό Μουσών στο Π. Φάληρο ομάδα Γεωργιανών εισέβαλε σε διαμέρισμα 8ου ορόφου, όπου διαμένουν δύο ηλικιωμένοι, για να τους ληστέψουν.

Οι ηλικιωμένοι όμως κατάφεραν να ειδοποιήσουν την αστυνομία, η οποία έφτασε γρήγορα στο σημείο. Οι ληστές, για να διαφύγουν, πήδηξαν από τον 8ο στον 7ο όροφο της πολυκατοικίας. Οι δύο συνελήφθησαν, ενώ οι άλλοι δύο κατάφεραν να διαφύγουν και γι αυτόν τον λόγο έχει αποκλειστεί η περιοχή και είναι σε εξέλιξη η αστυνομική επιχείρηση.

Νεκρός είναι ένας από τους δράστες, οι οποίοι εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένης και τη λήστεψαν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην προσπάθειά του να διαφύγει έπεσε από τον 6ο όροφο της πολυκατοικίας, στην οποία διέμενε η ηλικιωμένη.

Δείτε το βίντεο..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications