Πατέρας-τέρας είναι ο δράστης της δολοφονίας με σφυρί ενός βρέφους
Πατέρας-τέρας είναι ο δράστης της δολοφονίας με σφυρί ενός βρέφους

Συγκλονιστικά στοιχεία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για την δολοφονία με σφυρί ενός αγοριού δώδεκα μηνών και του σοβαρού τραυματισμού της δίδυμης αδερφής του στην Αγγλία.

Ο δράστης φέρεται να είναι ο πατέρας των δύο παιδιών και σύζυγος της Κριστινέλα Ντέτσου, ο οποίος ενδέχεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 33χρονος Bidhya Sagar Das, που εργάζεται ως ρεσεψιονίστ σε ξενοδοχείο, έχει εξαφανιστεί και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την ανεύρεσή του, οπως φαίνεται στην φώτο, εκτός οτι δεν εχει καμια σχέση με Ευρωπαϊκή φυλή ,μάλλον προς Πακιστάν εχει καταγωγή κλασικά ανθρωπόμορφα τέρατα!.

Για τον λόγο αυτό, δόθηκε στη δημοσιότητα φωτογραφία του υπόπτου, ώστε να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και να συλληφθεί, πριν προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά.

Αυτοπροσχέδιο
Το φρικιαστικό περιστατικό συνέβη βόρεια του Λονδίνου στο δρόμο Wilberforce κοντά στο πάρκο Finsbury, όπου από χθες διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμού του δράστη ή των δραστών.

Σύμφωνα με τους γείτονες, η μητέρα των παιδιών μετά την επίθεση βγήκε στο δρόμο ουρλιάζοντας «τα παιδιά μου» ενώ εκείνη φαίνεται να είπε πως η επίθεση έγινε με σφυρί.

Στο σημείο έφτασε αμέσως η αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο που μετέφερε τα δύο μωρά σε νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του αγοριού ενώ η δίδυμη αδερφή του βρίσκεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications