9 Ιαν 2017

Η Κίνα προειδοποιεί τον Σόρος: «Μείνε μακριά από το γουάν αλλιώς…»

Η Κίνα προειδοποιεί τον Σόρος: «Μείνε μακριά από το γουάν αλλιώς…»

Η Κίνα προειδοποίησε επίσημα σήμερα τον διεθνή κερδοσκόπο και χρηματοδότη ΜΚΟ που προωθούν την λαθρομετανάστευση George Soros να απέχει από κάθε προσπάθεια χειραγώγησης του κινεζικού νομίσματος, αλλιώς θα υπάρξουν συνέπειες.

Σύμφωνα με άρθρο της China’s People’s Daily η οποία απηχεί τις θέσεις του κινεζικού κομμουνιστικού κόμματος και με τίτλο «Κήρυξη πολέμου στο κινεζικό νόμισμα; Χα Χα», αναφέρει:«Ο πόλεμος του Σόρος στο κινεζικό γουάν και στο δολάριο του Χόνγκ Κόνγκ δεν πρόκειται να πετύχει και σε αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία».

Η προειδοποίηση έρχεται σε μια περίοδο όπου το κινεζικό νόμισμα έχει χάσει το 5,7% της αξίας του από τον περασμένο Αύγουστο, όταν η κεντρική τράπεζα της Κίνας προχώρησε στην πρώτη του υποτίμηση.

Σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV ο Soros αν και δεν αναφέρθηκε ειδικά στο γουάν ή το δολάριο του Χόνγκ Κόνγκ εντούτοις είπε πως η Κίνα είναι μια από τις «ρίζες του προβλήματος» του απαισιόδοξου επενδυτικού κλίματος που υπάρχει στην οικονομία και πως σίγουρα η χώρα θα αναγκαστεί να συγκρουστεί με την οικονομική πραγματικότητα σε μια ανώμαλη προσγείωση.

«Η Κίνα άργησε για πολύ καιρό να ανταποκριθεί στην αλλαγή του παγκόσμιου αναπτυξιακού μοντέλου και πρέπει να προσαρμοστούν από το επενδυτικό και εξαγωγικό μοντέλο στην εσωτερική τους ανάπτυξη. Οπότε μια σκληρή προσγείωση είναι πρακτικά αναπόφευκτη», είπε πιο συγκεκριμένα ο Soros.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η Κίνα προειδοποιεί τον Σόρος: «Μείνε μακριά από το γουάν αλλιώς…»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications