24 Σεπ 2016

Werner Von Braun – Περί σκηνοθετημένης Εξωγήινης Απειλής

Werner Von Braun – Περί σκηνοθετημένης Εξωγήινης Απειλής

«Η εξωγήινη απειλή είναι σκηνοθετημένη. Οι εξωγήινοι δεν είναι καθόλου εχθρικοί.

Στο μέλλον σκοτεινοί κύκλοι (Cabal, «Συμμορία», ΝΑΣΑ) θα σκηνοθετήσουν μια ψεύτικη εισβολή εξωγήινων στη Γη.

Με μυριάδες ολογραφικά ψεύτικα UFO στον ουρανό και σε συνδυασμό με καταστροφικές ακτίνες ενέργειας από επιθετικά οπλικά συστήματα που θα βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τη γη, θα προκαλέσουν καταστροφές που θα τις αποδώσουν στους εξωγήινους προσπαθώντας να επιτύχουν την παγκόσμια συναίνεση για την κυριαρχία τους.

Ας ελπίσουμε ότι ποτέ δεν θα φτάσουν σε αυτό το τόλμημα,μιας εικονικής εισβολής,γιατί θα πρέπει να δολοφονήσουν αρκετά εκατομμύρια ανθρώπους και να προκαλέσουν βιβλικές καταστροφές σε κτίρια εγκαταστάσεις και έργα κοινής ωφελείας,για να επιτύχει η σκηνοθετημένη εξωγήινη εισβολή».

ΑΠΟ ΤΟΝ Dr Werner Von Braun, αιχμάλωτος ναζι ιδρυτή του αμερικανικού Διαστημικού Προγράμματος «Απόλλων» που έστειλε τον άνθρωπο στο φεγγάρι και δεν του έδωσαν ούτε ενα βραβείο γιατι άπλα ηταν ναζι! και θα παραδεχόντουσαν οτι ηταν ανώτεροι! αφου ο εβραιος ηλίθιος Frederick Lindemann ,δηθεν φυσικός σαν τον άλλον τον βλάκα τον διάσημο! έλεγε οτι δεν γίνεται να πετάξει ενα τέτοιο αντικείμενο «μια μεγάλη φάρσα για να αποσπάσει την προσοχή τους» έλεγε!

Χωρίς τον Werner Von Braun η τεχνολογία θα ηταν πίσω τουλάχιστον 50 χρονιά! και για ευχαριστώ, ισοπέδωσαν όλη την Γερμανία τότε, μαζί με τον λαό της!(ειχαν σοβαρούς λογούς για την γενοκτονία) κήρυξαν πόλεμο μεταξύ άλλων που ελευθερώθηκε απο την εβραϊκή λαίλαπα, και γιατι ειχαν βρει την ενεργεία BRIL η αιθέρας για ελεύθερη ενεργεία σε όλους! τι να πεις ; εν έτη 2016 με ίντερνετ να εχουν όλοι, και ακομα νομιζουν οτι οι "κακοί" ναζι αιματοκύλησαν την Ευρώπη!η πλύση εγκεφάλου καλα κρατεί! και δείγμα της τεράστιας πτώσης της νοημοσύνης, δεν μπορουν να δουν ούτε τα αυτονόητα!.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Werner Von Braun – Περί σκηνοθετημένης Εξωγήινης Απειλής
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications