24 Σεπ 2016

Εκπληκτικό βίντεο με περίεργο αντικείμενο κοντά στον Ήλιο

Εκπληκτικό βίντεο με περίεργο αντικείμενο κοντά στον Ήλιο

Παρακολουθήστε αυτό το ενδιαφέρον βίντεο. γυρίστηκε από τη NASA και εμφανίζει ένα περίεργο αντικείμενο κοντά στον Ήλιο. Το υλικό του βίντεο είναι θεαματικό.

Πρόσφατα η NASA είχε κληθεί να εξηγήσει την παρουσία ενός μυστηριώδους γιγαντιαίου μαύρου τετράγωνου ή «κύβου» το οποίο εντοπίσθηκε σε μια εικόνα που λήφθηκε από το διαστημικό σκάφος Solar Heliospheric που είναι σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο Παρατηρητήριο (SOHO) στις 2 Μαΐου το 2016.

Σύμφωνα με το UFO-Blogger Scott Waring, ο οποίος ανέφερε την ανακάλυψη σε μια θέση στο blog του το Μάιο του 2016 η NASA χρησιμοποιούσε ένα μαύρο κύβο (δείτε την εικόνα παρακάτω) για να καλύψει ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο που εμφανίστηκε σε εικόνα του σε μια εικόνα που λήφθηκε από το διαστημικό σκάφος Solar Heliospheric στον Ήλιο

Οι κυνηγοί εξωγήινων λένε ότι ο μεγάλος μαύρος κύβος που καλύπτει ένα τμήμα της εικόνας είναι μια ακόμη απόδειξη δολοπλοκιών της NASA για να κρύψει στοιχεία που αφορούν εξωγήινα διαστημόπλοια UFO.

diadrastika.com
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Εκπληκτικό βίντεο με περίεργο αντικείμενο κοντά στον Ήλιο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications