Πάμε προς ολοταχώς για 3 παγκοσμιο !Οι αμερικανοί βομβαρδίζουν τον Συριακό Στρατό και οι Ρώσοι στέλνουν το αεροπλανοφόρο Κουζνέτσοφ για να επέμβει
Πάμε προς ολοταχώς για 3 παγκοσμιο !Οι αμερικανοί βομβαρδίζουν τον Συριακό Στρατό και οι Ρώσοι στέλνουν το αεροπλανοφόρο Κουζνέτσοφ για να επέμβει

Είδαμε τις προηγούμενες ημέρες τους «κατά λάθος» βομβαρδισμούς των αμερικανών κατά του Συριακού Στρατού. Οι βομβαρδισμοί αυτοί – «κατά λάθος» πάντα – υποβοηθούν τους τζιχαντιστές που μάχονται κατά του καθεστώτος Άσσαντ.

Αυτοί οι βομβαρδισμοί είχαν έρθει κατά παράβαση της εκεχειρίας που είχαν υπογράψει Ρώσοι και Αμερικανοί και είχαν παραβιάσει αρχικά οι τζιχαντιστές, που χρηματοδοτούνται από τους αμερικανούς. Την απάντηση στις αμερικανικές μεθοδεύσεις έδωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, το οποίο ανακοίνωσε ότι στην περιοχή θα μεταβεί άμεσα το αεροπλανοφόρο «Αντμιράλ Κουζνετσόφ».

«Αυτήν τη στιγμή, έξι πολεμικά σκάφη και τρία-τέσσερα σκάφη ανεφοδιασμού μετέχουν στον στόλο μας που έχει αναπτυχθεί στην ανατολική Μεσόγειο», ανέφερε ο υπουργός Σεργκέι Σόιγκου σε ανακοίνωσή του. «Για να ενισχύσουμε τις στρατιωτικές δυνατότητές μας, θα προσθέσουμε σε αυτά το αεροπλανοφόρο μας, το Αντμιράλ Κουζνετσόφ», πρόσθεσε.

Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο αεροπλανοφόρο είχε σπεύσει και πάλι στην περιοχή όταν οι τζιχαντιστές είχαν πραγματοποιήσει την επίθεση – προβοκάτσια με τα χημικά όπλα κατά αμάχων και οι αμερικανοί προσπαθούσαν να ενοχοποιήσουν το καθεστώς Άσσαντ και να ξεκινήσουν στρατιωτική επέμβαση στην περιοχή.

Τότε το ρωσικό αεροπλανοφόρο είχε φτάσει στην περιοχή ακυρώνοντας τα αμερικανικά σχέδια. Αμέσως μετά βγήκε και το πόρισμα του ΟΗΕ που αποκάλυπτε την αλήθεια. Πριν την έλευση του αεροπλανοφόρου το πόρισμα καθυστερούσε για να έρθει μετά την αμερικανική στρατιωτική επέμβαση και την ανατροπή του καθεστώτος.

Όλα, λοιπόν, δείχνουν ότι το «θερμόμετρο» στην Συρία ανεβαίνει επικίνδυνα, αφού οι ρώσοι δείχνουν διατεθειμένοι να απαντήσουν στις αμερικανικές μεθοδεύσεις, που ακόμα σκοπό τους έχουν την ανατροπή του νόμιμου καθεστώτος Άσσαντ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications