12 Σεπ 2016

Φάκελος 11η Σεπτεμβρίου 2001 2: Οι εβραιομασονοι δολοφονούν 3.000 ανθρώπους χωρίς ενδοιασμούς και τύψεις ετσι ηταν παντα και ετσι θα ειναι!!!

11η Σεπτεμβρίου 2001:  Οι εβραιομασονοι δολοφονούν  3.000 ανθρώπους χωρίς ενδιαμέσους και τύψεις ετσι ηταν παντα και ετσι θα ειναι!!!

Πριν 15 χρόνια συνέβη η τραγωδία των Δίδυμων Πύργων όταν και σκοτώθηκαν 3.000 άνθρωποι κατά την επίσημη εκδοχή από τρομοκρατική ενέργεια οργανωμένη και σχεδιασμένη από τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, κατά τους μισούς Αμερικανούς πολίτες οργανωμένη «εκ των έσω» (για την ακρίβεια ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ψεύδεται)

Η τραγωδία αυτή άλλαξε όλων τις ζωές καθώς περιορίστηκαν τα ανθρώπινα δικαιώματα και κυρίως το δικαίωμα της ιδιωτικότητας αφού όλοι και νόμιμα πλεόν τελούμε υπο παρακολούθηση χωρίς να έχουμε την δυνατότητα να ξέρουμε ποιοι μας παρακολουθούν και να τους παρατηρούμε και εμείς.

Η διαδικασία απόδοσης κατηγοριών για οτιδήποτε θεωρηθεί ύποπτο από τις Αρχές έχει απλοποιηθεί και το κυριότερο ο έλεγχος των πολιτών έχει γίνει τόσο στενός, με προοπτική να γίνει πολύ στενότερος στα αμέσως επόμενα χρόνια, που κάνει τα ολοκληρωτικά καθεστώτα να ζηλεύουν που δεν είχαν τέτοιες δυνατότητες πιο πριν.

Υπάρχουν πολλά «κενά» στην επίσημη αμερικανική εκδοχή και δυστυχώς πολλές ενδείξεις που δείχνουν ότι η ιστορία κρύβει πολλά άλλα πράγματα από πίσω. Αρκεί να πούμε ότι απο τότε μπήκαν τα θεμέλια για ένα Παγκόσμιο αστυνομικό κράτος που συνεπάγεται στο τέλος παγκόσμιες κρατικές δομές και φυσικά μια παγκόσμια ολοκληρωτική κυβέρνηση. Ο καθένας έχει την άποψή του γι το τι έγινε εκείνη την ημέρα.

Δημιουργήθηκε ένα κίνημα μετά την πτώση των Δίδυμων πύργων με την ονομασία «9/11 Truth»
H oργάνωση αυτή έθεσε μια σειρά ερωτημάτων τα οποία ποτέ δεν απαντήθηκαν:
1) Πώς, αφού κανένα κτίριο δεν έχει ποτέ καταρρεύσει από φωτιά, έπεσαν 3 τεράστια οικοδομήματα εκείνη την ημέρα, συμπεριλαμβανομένου και του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου 7, το οποίο σημειωτέον δεν χτυπήθηκε από αεροπλάνο;
2) Γιατί, εάν η φωτιά από τους υδρογονάνθρακες φτάνει στο ανώτερο σημείο στους 1.800 βαθμούς Φαρενάιτ και το ατσάλι λιώνει στους 2.700, οι Πύργοι αποδυναμώθηκαν όσο χρειαζόταν ώστε να πέσουν, σε τόσο σύντομο χρόνο – μόνο 56 λεπτά στην περίπτωση του Νότιου Πύργου;

3) Γιατί, εάν η σύγκρουση κατέστρεψε τα μαύρα κουτιά των αεροπλάνων, το FBI μπόρεσε να βρει σε άριστη κατάσταση το διαβατήριο του Σατάμ Αλ Σουκάμι, ενός από τους υποτιθέμενους αεροπειρατές της πτήσης 11 της εταιρείας Αmerican Airlines; 4) Πώς να εξηγήσουμε τη μη αποτελεσματικότητα του FAA (Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ) και της NORAD (Διοίκηση Αεράμυνας); 5) Πώς μπορούσαν να επιτρέψουν, μια ώρα μετά τη σύγκρουση στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, ένα προφανώς εχθρικό αεροπλάνο να συντριβεί πάνω στο Πεντάγωνο;

6) Γιατί το υπουργείο Άμυνας επέλεξε να κάνει έναν τεράστιο αριθμό στρατιωτικών ασκήσεων την 11η Σεπτέμβρη - δεσμεύοντας στρατιωτικό προσωπικό και αεροσκάφη και σπέρνοντας την αναταραχή και την αμφιβολία σχετικά με το ποιος ήταν ποιος εκείνη την ημέρα; 7) Γιατί ήταν τόσο σημαντικό, όπως είπε ο πρώην δήμαρχος Ρούντολφ Τζουλιάνι, να καθαριστούν τα συντρίμμια πριν βρεθούν όλα τα πτώματα;

8) Ποιός θα απαντήσει σχετικά με τη πορεία των μετοχών των αερογραμμών American και United τις μέρες πριν τις επιθέσεις; Υπήρχαν τόσα πολλά ερωτήματα. Αλλά όταν επρόκειτο για το μεγάλο «γιατί» της 11ης Σεπτέμβρη, υπήρχε η μόνη κλασική ερώτηση: «Ποιος επωφελείται;»
Ακολουθεί εκτενέστατο βίντεο που αναλύει διεξοδικά το γιατί οι Πύργοι ΔΕΝ έπεσαν από την σύγκρουση με τα αεροπλάνα.

Εντύπωση όμως προκάλεσε μία αποκάλυψη από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον,ο οποίος στην Αυστραλία, εξηγούσε λίγες ώρες πριν το χτύπημα στους Πύργους εξηγούσε σε Αυστραλούς επιχειρηματίες γιατί ο ίδιος δεν είχε σκοτώσει τον Μπιν Λάντεν ενόσω ήταν πρόεδρος.
Μόλις τελείωσε την ομιλία του και ενώ έφευγε από την αίθουσα πραγματοποιήθηκε το χτύπημα στην Νέα Υόρκη.

Υπήρχαν σαφείς πλροφορίες για το επικείμενο χτύπημα καθώς ένας πληροφοριοδότης του FBI που είχε «φυτευθεί» στην Αλ Κάιντα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του δικτύου NBC και της εφημερίδας Washington Times, συναντήθηκε με τον Μπιν Λάντεν και γνώριζε ότι ο πρώην ηγέτης του τρομοκρατικού δικτύου σχεδίαζε εδώ και πολλά χρόνια μια μεγάλη επίθεση εντός αμερικανικού εδάφους. Μάλιστα είχε προειδοποιήσει παλιότερα για ένα μεγάλο χτύπημα στην περιοχή του Λος Άντελες.

Ο πληροφοριοδότης είχε εργαστεί ως οδηγός του ακραίου αιγύπτιου σεΐχη Ομάρ Αμπντέλ Ραχμάν.
Ο Ραχμάν φέρεται ότι είπε στον πληροφοριοδότη "αν χρειαστείς χρήματα, πήγαινε κατευθείαν στον Οσάμα και πες του ότι σε έστειλα εγώ". Ούτε το Κογκρέσο ούτε η Επιτροπή για την 11η Σεπτεμβρίου γνώριζαν για την ύπαρξη του πληροφοριοδότη παρά τις εκτεταμένες έρευνες για τις επιθέσεις.

Για να γίνει κατανοητό ποιος ήταν ο Ραχμάν ήταν ο βασικός σχεδιαστής της πρώτης επίθεσης στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου το 1993!
Αυτό που αποδεινύεται είναι ότι οι Αμερικανοί είχαν καταφέρει να διεισδύσουν στην Αλ Κάιντα από τις αρχές της δεκαετίας του 90'. Πάντως οι ΗΠΑ έχουν αποφασίσει να διώξουν νομικά την Σ.Αραβία ανοίγοντας τον δρόμο στις οικογένειες των θυμάτων να διεκδικήσουν αποζημιώσεις από το Ριάντ, καθώς παγκοσμίως επικρατεί η άποψη ότι οι Σαουδάραβες κρύβονται πίσω από την Αλ Κάιντα.

Πως το έλεγε ο Μορφέας στο πρώτο φιλμ της τριλογίας «Μάτριξ»; «Υou take the blue pill you wake in your bed and you bilieve whatever you want to believe. You take the red pill you stay in wonderland and i show you how deep the rabbit hole goes»Έτσι και εδώ υπάρχει η «βολική» εκδοχή και η «περίπλοκη» εκδοχή. Ότι θέλει ο καθείς επιλέγει. Πηγή www.pronews.gr με πληροφορίες απο εμας εδω:Δίδυμοι Πύργοι η ΑΛΗΘΕΙΑ!!! που σκόπιμος δεν αναφέρουν ! αλλα ετσι ηταν παντα τα μεγάλα ψάρια τρώνε τα μικρά!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ : Οι σχεδιαστές του πρώτου και του δεύτερου παγκοσμίου πόλεμου, χαίρονται να σκοτώνουν, και η μεγαλη ειρωνεία ειναι οτι θα ηταν ενα τίποτα χωρίς τους χρήσιμους ηλίθιους ,αριστερούς κομμουνιστές οι οποίοι οχι μόνο εκτέλεσαν το σχέδιο γενοκτονίας, και αιματοκύλησαν την Ευρώπη 2 φόρες με η χωρίς πόλεμο (βλέπε μεγάλο λοιμό Στάλιν), μέχρι σημερα συνεχίζουν να ειναι ο στρατός τους ,και τα πιστά σκυλάκια τους χωρίς ηθικούς φραγμούς! προφανώς κατι δεν πάει καλα με τους αριστερουκομμουνιστες στον εγκέφαλο τους (οι υποψίες μου εχουν βγει αληθινές μέχρι σημερα, σε οτι αρκούσε άπλα να εχω υποψίες!, μόνο αυτο μου έχει μεινει να επιβεβαιώσω!λίγο δύσκολο!αν και εχω ενδείξεις! )! δεν διστάζουν να υποστηρίζουν ανοιχτά τους Εβραίους, και να λενε ναζι φασίστα καθε τι εθνικιστικό σε όλη την Ευρώπη! αφου πρώτα άλλαξαν την ιστορια υπέρ τους!“History will be kind to me for I intend to write it.” ― Winston Churchill = "Η ιστορία θα είναι καλή μαζί μου γιατί σκοπεύω να την γράψω."

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Φάκελος 11η Σεπτεμβρίου 2001 2: Οι εβραιομασονοι δολοφονούν 3.000 ανθρώπους χωρίς ενδοιασμούς και τύψεις ετσι ηταν παντα και ετσι θα ειναι!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications