ΝΕΟ ΣΟΚ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! Ένοπλος σπέρνει τον τρόμο σε γραφείο ευρέσεως εργασίας στην Κολωνία!
ΝΕΟ ΣΟΚ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! Ένοπλος μπήκε σε γραφείο ευρέσεως εργασίας – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση

Σε εξέλιξη φέρεται να βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση σε γραφείο ευρέσεως εργασίας στην Κολωνία, μετά από ειδοποίηση πως στο χώρο έχει εισβάλλει ένοπλος άνδρας. Η αστυνομία έχει ζητήσει από τους υπαλλήλους να μείνουν στα γραφεία τους.

Σύμφωνα με την Bild, η αστυνομία έχει ένταλμα σύλληψης για άτομα που βρισκόταν μέσα στο γραφείο. Την ώρα που έψαχναν τον αρχικό ύποπτο, υπέπεσε στην αντίληψή τους, οπλισμένο άδρα εντός του κτιρίου.

Η Bild αναφέρει ακόμα ότι η αστυνομία έχει κάνει τέσσερις συλλήψεις κατά την έρευνα του κτιρίου. Μιλώντας στην εφημερίδα, εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: “Η κατάσταση δεν είναι ακόμα ξεκάθαρη”.

Γερμανικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως αυτόπτης μάρτυρας ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές για μία γυναίκα με όπλο που λέγεται πως απείλησε έναν άνθρωπο που βρισκόταν εντός του κτιρίου.

Παραμένει άγνωστο αν η γυναίκα είναι το πρόσωπο για το οποίο έγινε η αρχική αναφορά στην αστυνομία.Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και άνδρες των ειδικών δυνάμεων.Η γερμανική αστυνομία στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter αναφέρει: «Επιχείρηση της αστυνομίας σε κέντρο απασχόλησης στην οδό Λουξεμπούργκερ, εξαιτίας απειλητικής συμπεριφοράς. Ψευδείς οι πληροφορίες για βόμβα».

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με νεότερες αναφορές οι ένοπλοι ενδεχομένως είναι δύο, ενώ η περιοχή γύρω από το κτίριο έχει αποκλειστεί προληπτικά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications