ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ο θέμα της θεωρίας της « Ινδοευρωπαϊκής» γλωσσικής ομοεθνίας που άνοιξε ο Δ. Ευαγγελίδης μέσω του Κοινού Παρονομαστή έδωσε αφορμή για πολύ …συζήτηση.

Ο Κοινός Παρονομαστής θα παρουσιάσει σήμερα ΕΝΑΝ πραγματικό επιστήμονα ανθρωπολογίας, βιολογίας και παλαιοντολογίας για τον οποίο να πούμε ότι δεν υπήρξε ποτέ ούτε Εθνικιστής η .. «ελληνοκεντρικός» ούτε καν «δεξιός» «πατριδοκάπηλος» κ.ο.κ. αντίθετα ανήκει στην αριστερά!!!, αλλά είναι ένας πραγματικός επιστήμονας για αυτό και δεκαετίες τώρα διώκεται από το πολιτικό κατεστημένο κάθε απόχρωσης, του μικροελλαδίτικου σιωνιστοκρατούμενου μορφώματος .

Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ

Ο Δρ. Άρης Πουλισνός γεννήθηκε στον Εύδηλο Ικαρίας στις 24 Ιουλίου 1924. Σπούδασε Βιολογία στΐς Η.Π.Α., πήρε το πρώτο πτυχίο της Βιολογίας από το Πανεπι­στήμιο της Νέας Υόρκης, και αργότερα σπούδασε Ανθρωπολογία στην τέως Σοβιετική Ένωση. Το 1961 του απενεμήθη ο τίτλος του Διδάκτορα από το Πανεπιστήμιο της Μόσχας για τη διατριβή του Η Προέλευση των Ελλήνων.

Εργάστηκε για πολλά χρόνια στο Πανεπιστή­μιο της Μόσχας και στη Σοβιετική Ακαδημία Επιστημών, στο τμήμα Ανθρωπολογίας, όπου και διακρίθηκε για τη δουλειά του. Διατέλεσε αρχηγός αποστολών τόσο στη Ρωσία, όσο και στη Βουλγαρία, Ρου­μανία, Γιουγκοσλαβία, Αρμενία-Καύκασο, Καζακστάν, Τουρκμενιστάν, Ουζμπεκιστάν κ.λ π., διδάσκοντας ταυτόχρονα στο Πανεπι­στήμιο της Μόσχας. Ήρθε στην Ελλάδα το 1965. Τον ίδιο χρόνο έγινε μέλος τη3 Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Πα­τρών και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταιρείας.

Ίδρυσε την πρώτη Βιολογική έδρα σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο, καθώς και έδρα Ανθρωπολογίας. Συνεχί­ζει με νεότερες ανθρωπολογικές μελέτες (Ιαπωνία-Αϊνού, Ισπανία κ.λπ.), οι οποίες ρίχνουν φως στην καταγωγή όχι μόνο των Βαλκα­νίων λαών, αλλά και των υπόλοιπων Ευρωπαίων. Παράλληλα ασχολείται συστηματικά με τις παλαιοανθρωπολογικές ανασκαφές του Σπηλαίου Πετραλώνων και της ανοικτής Θέσης Τρίλλιας Χαλκιδικής, καθώς και του προϊστορικού ελέφαντα στον Περδίκα Πτολεμαΐδας.

Το 1969 εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος του 8ου Παγκοσμί­ου Συνεδρίου Ανθρωπολογίας στο Τόκιο. Το 1979 ορίσθηκε στην Πράγα Πρόεδρος του 3ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Ανθρωπολογίας, το οποίο πραγματοποίησε τις εργασίες του στα Πετράλωνα Χαλκιδικής το 1982.

Είναι ιδρυτής της Ανθρωπολογικής Εταιρείας Ελλάδος (1971) και τπ3 Υπηρεσίας Παλαιοανθρωπολογίας-Σπηλαιολογίας του Υπουργείου Πολιτισμού (1977). Διατελεί μέλος του Μονίμου Διεθνούς Συμβουλίου Ανθρωπολογικών και Εθνολογι­κών Επιστημών της UNESCO και μέλος της Ανθρωπολογικής Εταιρείας των Παρισίων και από το 1987 ενεργό μέλος της Ακαδημίας Επιστημών της Ν. Υόρκης.

Έχει δημοσιεύσει δεκάδες βιβλία και πάνω από 100 επιστημονικές εργασίες. 'Έπειτα από τη σημαντικότατη ανακάλυψη του Αρχανθρώπου των Πετραλώνων, ίδρυσε το Ανθρωπολογικό Μουσείο Πετραλώνων με δικά του έξοδα. Διαθέτει άδεια Παλαιοσνθρωπολογικών ανασκαφών του Ελληνικού Δημο­σίου για το χώρο της Χαλκιδικής, η οποία ουδέποτε ανεκλήθη επισήμως, παρ' όλα αυτά εμποδίζεται έντονα από μικρόνοες δυνάμεις συμφερόντων, εδώ και είκοσι χρόνια, να συνεχίσει τις έρευνές του στο σπήλαιο του Αρχανθρώπου στα Πετράλωνα της Χαλκιδικής.

Η 35χρονη και πλέον έρευνα του Άρη Πουλιανού, από τους Αϊνού της Ιαπωνίας διαμέσου της Σιβηρίας, της Ευρώπης, των Βαλκανίων και μέχρι τους Βάσκους της δυτικής Ισπανίας, συντάραξε τα κρατούντα της Παγκόσμιας Επισιήμης και φόβισε τους & εφησυχασμένους επιστήμονες του κόσμου, φέρνοντας στο φως συγκλονιστικά στοιχεία για την καταγωγή του ανθρώπου.

Ανακάλυψε ίχνη φωτιάς στο σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής, ηλικίας ενός εκατομμυρίου εκατό χιλιάδων χρόνων και μια πλήρη δεξιόχειρα εργαλειοτεχνία, απαράμιλλης τέχνης, που μόνο νοήμονα όντα θα μπορούσαν να κατασκευάσουν.

Οι έρευνές του για τη χρονολόγηση του Αρχανθρώπου των Πετραλώνων απέδειξαν ότι στα Πετράλωνα της Χαλκιδικής, επτακόσιες σαράντα χιλιάδες χρόνια πριν, έζησε, περπάτησε και έτρεχε, κυνηγώντας με άνεση σε ανοιχτές εκτάσεις της χερσονήσου, ένα προικισμένο ον, με νου, μηχανική σκέψη, έναρθρο λόγο, πλήρη καταμερισμό εργασίας και προπάντων Πολιτισμό.

Οι έρευνές του αυτές επαληθεύτηκαν με έντεκα διαφορετικές μεθόδους χρονολόγησης από τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου. Πράγμα που τον έφερε αντιμέτωπο με ποικίλα διεθνή συμφέροντα. Για το λόγο αυτό διώκεται συνεχώς, αλλά και δικαιώνεται συνεχώς από την Ελληνική Δικαιοσύνη, σε πείσμα των παραγόντων της ξένης διανόησης και των υποστηρικτών τους, που κάθε άλλο \ παρά φιλελληνικά λειτουργούν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications