Οι επίλεκτοι του Πούτιν! Οι Spetsnaz. (ΒΙΝΤΕΟ)
Οι επίλεκτοι του Πούτιν! Οι Spetsnaz. (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντική είναι η συμβολή των Ρώσων στη Συρία, οι οποίοι έχουν ως στόχο να εξοντώσουν του τζιχαντιστές, βοηθώντας παράλληλα τον Πρόεδρο της Συρίας Bashar Al Assad, Ρώσος πρόεδρος έχει "ρίξει στο παιχνίδι" τις επίλεκτες μονάδες των Spetsnaz, οι οποίοι έχουν ως εντολή να "σαρώσουν" τα συριακά εδάφη, διαλύοντας τους τζιχαντιστές.

Οφείλουμε φυσικά να τονίσουμε πως οι Spetsnaz είναι μία από τις τρεις καλύτερες μονάδες Ειδικών Δυνάμεων στον κόσμο, ενώ αποτελούν το δεξί χέρι του Πούτιν, όποτε το απαιτούν οι καταστάσεις. Στην ουσία αποτελούν την αφρόκρεμα των ρωσικών στρατευμάτων στην Τσετσενία!

Η τεράστια και τρομαχτική (για τους εχθρούς της μητέρας Ρωσίας) φήμη τους, έχει δημιουργηθεί, λόγω του τεράστιου όγκου αποστολών που έχουν φέρει εις πέρας όλα αυτά τα χρόνια. Μάλιστα πολλοί θεωρούν, πως οι Spetsnaz είναι αυτοί που θα δώσουν τέλος στις κτηνωδίες των τζιχαντιστών, αφανίζοντάς τους!

Οι Spetsnaz έχουν στη διάθεση τους τον πιο σύγχρονο κι αποτελεσματικό τεχνικό εξοπλισμό, ξεπερνώντας κατά πολύ τις τεχνικές προδιαγραφές που έχουν θεσπιστεί για τις Ειδικές Δυνάμεις δυτικών χωρών. Για αυτό το λόγο, χρειάζονται μονάχα ελάχιστα δευτερόλεπτα, για να σπείρουν αυτοί οι επίλεκτοι στρατιώτες την καταστροφή.

Η διαδικασία επιλογής μελών στην μονάδα είναι εξαιρετικά αυστηρή, αφού μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό των στρατιωτών καταφέρνει να περάσει τις πανδύσκολες δοκιμασίες. Η πορεία όμως είναι ακόμη πιο οδυνηρή, αφού η εκπαίδευση είναι σκληρότατη. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης φαίνεται ποιοι πραγματικά αξίζει να συμμετέχουν στο επίλεκτο αυτό σώμα.

Για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε πόσο αυστηρή είναι η διαδικασία επιλογής, αξίζει να παρατηρήσουμε πως κατά μέσο όρο, μόνο 500 από 3000 υποψηφίους, επιλέγονται κάθε χρόνο. Τέλος, σημειώνεται πως ειδική επιτροπή παρακολουθεί την πορεία και την πρόοδο των υποψηφίων. Η αφρόκρεμα αυτών επιλέγονται για να ενταχθούν στους Spetsnaz.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications