Παραιτήθηκε από την ΕΣΗΕΑ η Όλγα Τρέμη ένας παπαγάλος λιγότερος !
Παραιτήθηκε από την ΕΣΗΕΑ η Όλγα Τρέμη ένας παπαγάλος λιγότερος !

Επιστολή στον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, Σταμάτη Νικολόπουλο απέστειλε η δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη, στην οποία γνωστοποιεί την απόφασή της να παραιτηθεί από μέλος της Ένωσης, εξαιτίας της «εχθρικής συμπεριφοράς των οργάνων της ΕΣΗΕΑ» όπως αναφέρει και φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσιεύει το ereportaz.gr.

Ο Σταμάτης Νικολόπουλος νέος πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ για να δούμε λίγο μετα τον εβραιο πρόεδρο τι ρόλο παίζει αυτός!

Μετά από 6 μήνες διαβουλεύσεων η ΕΣΗΕΑ απέκτησε προεδρείο. Ο Σταμάτης Νικολόπουλος της παράταξης «Συσπείρωση Δημοσιογράφων- Δούρειος Τύπος», η οποία πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, αναλαμβάνει πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ!!!!

Μάλιστα! κανονικά δεν πρέπει να ειναι ανεξάρτητα αυτά απο κόμματα? για να δούμε και κατι άλλο! την γκάφα του Καμμενου!

Από το 14 Ιουλίου 2015 .Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Καμμένος εξερχόμενος του κτηρίου της ΕΣΗΕΑ, στον κατάλογο συμπεριλαμβάνονται περισσότερα από 150 μισθολόγια, πολλά sites και ΜΜΕ καθώς και 37 δημοσιογράφοι.

Ο κ. Καμμένος ζήτησε από το πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ να γίνει διασταύρωση των στοιχείων με τις τραπεζικές καταθέσεις, να ερευνηθούν ποια κονδύλια ήταν αυτά που έλαβαν δημοσιογράφοι και ΜΜΕ, και πώς πήραν τα εν λόγω χρήματα.

Η ΕΣΗΕΑ καλείται τώρα να ερευνήσει την τεράστια αυτή υπόθεση και κατά πόσο ΜΜΕ και δημοσιογράφοι έπαιρναν χιλιάδες ευρώ με αντάλλαγμα να επιτίθενται ανελλιπώς στην κυβέρνηση και το έργο της με στημένα ρεπορτάζ!!!!.

Έγινε τίποτα απο τότε;όχι !!! λόγο οτι ο Καμμενος έβγαλε την λίστα που τα πήραν χοντρά να υποστηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ και να κράζουν την Χ.Α! ειναι τοσο έξυπνος που αν έψαχνε λίγο όλους αυτούς που πήραν δις μόνο τα ποδιά δεν φιλούσαν του Τσίπρα!(και αν έχει θέμα κάνεις να του στείλω ποιοι έγραφαν υπέρ του ΤΣΙΠΡΑ ξεκάθαρα τότε,ήταν στην λίστα τα ονόματα τους! )κάπως ετσι έγιναν ΣΥΡΙΖΑ το 90% των ιστοσελίδων στην Ελλάδα απο ΠΑΣΟΚ ΔΝ, και έβγαλαν τους προσκυνητές στους Εβραίους και στους Αμερικανούς! Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΖΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ! ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications