Bashar al Assad: Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ ενός προδότη κι ενός τρομοκράτη! στην Ελλάδα τους εκαναν ήρωες του πολυτεχνείου!!
Bashar al Assad: Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ ενός προδότη κι ενός τρομοκράτη

Κατά την ομιλία του στο Δικηγορικό Σύλλογο στη Δαμασκό στις 15.2.16 ο σύριος πρόεδρος Bachar al-Assad μεταξύ άλλων τόνισε: O πόλεμος στη Συρία δεν είναι ένας εσωτερικός πόλεμος αλλά ένας κοσμογονικός πόλεμος που φθάνει ως την θάλασσα της Κίνας.

Όταν μιλάμε για το θέμα μιας ενδεχόμενης επίθεσης της Σ Αραβίας και της Τουρκίας τους δίνουμε πολύ αξία…σαν να έχουν τη δική τους αυτόνομη βούληση θέληση και σαν να έχουν την πραγματική εξουσία ν΄αλλάξουν τον χάρτη…..

Στην πραγματικότητα αυτές οι χώρες δεν είναι παρά εκτελεστικά όργανα που δέχονται εντολές οι σειρήνες που παίζουν το ρόλο του εκβιαστή ….Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ ενός προδότη και ενός τρομοκράτη.Δεν υπάρχει κράτος που δέχεται να διαπραγματευθεί με τους τρομοκράτες.Οι τρομοκράτες θα τιμωρηθούν δια της νομικής δικαστικής οδού.

Ένα μικρό κομμάτι από τη μπότα του σύριου στρατιώτη αξίζει πολύ περισσότερο από όλα τα κεφάλια των προδοτών της « αντιπολίτευσης « .Δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να νικήσουμε και να επαναγκαταστήσουμε την ειρήνη το τίμημα ωστόσο που καταβάλουμε είναι πολύ ακριβό…..

Τους ήρωες του πολυτεχνείου τους ξέρετε; και εκδημοκρατισμό made in cia? αν όχι να σας θυμίσω!!! οπως κανουν σε τόσες χώρες τελευταίος ήταν ο Καντάφι(ας πανε να δουν πως εκαναν την χωρα του μέσα σε λίγο καιρό!πέρα τα 500 χρονιά πίσω!)! και μετα αναρωτιούνται γιατι η μεταπολίτευση κατέστρεψε την Ελλάδα....Με το ΠΑΣΟΚ -ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με σφραγίδα cia τι θέλατε να γίνει; η μεγαλη πλάκα ειναι οτι μετα απο τοσο καιρό, αντί να βαλουν μυαλό, έβγαλαν τους απόγονους των πρακτόρων και εβραιων που έστησαν το πολυτεχνείο !ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ στο νέο πασοκοσυριζα και ΚΚΕ! να τους σωσει οπως τα αλλα 2

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΕΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ! ΟΤΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΌ ΜΟΣΕ ΝΤΑΓΙΑΝ!οπως πήραν εντολές τα αδέλφια τους να σφάξουν τον Καντάφι, τα αλλα αδέλφια τους ISIS, βρήκαν ρωσικό κόκαλο στην Συριά! στην Ουκρανία τα ίδια, και πάει μακριά η βαλίτσα με αυτά τα μιασματα των εβραιων!

ΑΥΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! δεν τους έφτανε που ήταν η αληθινή κυβέρνηση τόσα χρονιά πίσω απο ΠΑΣΟΚ ΔΝ! τόσες αριστερές τρομοκρακρατικές οργανώσεις τόσα χρονιά! αλλα οι "ναζι" ειναι τρομοκρατική οργάνωση!!!μάλλον ο μέσος όρος νοημοσύνης στην Ελλάδα δεν ξεπερνάει αυτή ενός 15αχρονου, αλλα στην κουτοπονηριά και στην λαμογια όλοι πρώτοι! γιαυτό βγάζει και τέτοια ρεμάλια να τον κυβερνούν! οι ηλίθιοι που ειναι πλειοψηφία κέρδισαν!πως να νικήσεις την βλακεία της μάζας;; ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Και τι πάει να πει "κοσμογονικός πόλεμος" δηλαδη; Κοσμογονικά αν δεν κάνω λάθος λέγονται γεγονότα όπως κατακλυσμοί, δυνατές εξρήξεις ηφαιστείων, αναδύσεις/ καταβυθύσεις ηπείρων...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications