Εντοπίστηκε ο μυστηριώδης δορυφόρος Black Knight από τον Διεθνή Διαστημικό σταθμό; [Βίντεο]
Εντοπίστηκε ο μυστηριώδης δορυφόρος Black Knight από τον Διεθνή Διαστημικό σταθμό; [Βίντεο]

Το μυστήριο φέρεται να προέκυψε αρχικά το 1954, όταν εφημερίδες, περιλαμβανομένης της St.Louis Post Dispatch και της San Francisco Examiner, δημοσίευσαν ρεπορτάζ με πηγή τον πρώην στρατιωτικό και διάσημο UFOλόγο Ντόναλντ Κίχοου...Πρόκειται για τον μυστηριώδη δορυφόρο Black Κnight ή για κάποιο διαστημικό σκουπίδι;

Ο δορυφόρος Black night είναι ένα «διαστημικός μύθος μυστήριο» και ένα από τα αγαπημένα θέματα πολλών του χώρου της ερευνάς.Ακόμα και το όνομά του είναι μυστήριο, καθώς δεν είναι γνωστό ποιος το αποκάλεσε πρώτα έτσι.

Από τη στιγμή που η Ανθρωπότητα διαθέτει διαστημική τεχνολογία μόλις τα τελευταία 60 χρόνια, προκύπτει το ερώτημα ποιος ακριβώς τον έθεσε σε τροχιά.Υποτίθεται ότι πρόκειται για ένα άγνωστης προέλευσης μαύρο αντικείμενο- τεχνητό δορυφόρο, ηλικίας 13.000 ετών, το οποίο βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη μας.

Για αυτούς που απορρίπτουν την συγκεκριμένη θεωρία πρόκειται απλώς για ένα κάλυμμα του διεθνή διαστημικού σταθμού το οποίο έχει φύγει από τον σταθμό!! όταν υπήρχε εκεί πριν τον σταθμό!.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications