ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Μουσουλμάνοι πιάνουν γυναίκα, την ρίχνουν στο λάκκο και στη συνέχεια, κάνουν το αδιανόητο καθώς κραυγάζει για βοήθεια
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Μουσουλμάνοι πιάνουν γυναίκα, την ρίχνουν στο λάκκο και στη συνέχεια, κάνουν το αδιανόητο καθώς κραυγάζει για βοήθεια

Όπως συμβαίνει πολύ συχνά σε κράτη με μουσουλμανική πλειοψηφία, μια νεαρή γυναίκα από το Αφγανιστάν αναγκάστηκε να παντρευτεί έναν μεγαλύτερο άνδρα παρά τη θέλησή της, ως μέρος ενός κανονισμένου γάμου.

Ωστόσο, η νεαρή γυναίκα είχε άλλα σχέδια, και προσπάθησε να φύγει με έναν άλλο άνδρα της ίδιας ηλικίας που στην πραγματικότητα ήθελε να την παντρευτεί, σύμφωνα με το NDTV.

Δυστυχώς, η νεαρή γυναίκα που ονομάζεται Rokhsahana συνελήφθη και τιμωρήθηκε αυστηρά για τις πράξεις της. Συγκεκριμένα, την πέταξαν σε ένα λάκκο και λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου από τους άνδρες του χωριού της. Ένα φοβερό βίντεο από το φρικτό της θάνατο έχει αναρτηθεί στο YouTube. Δείχνει άνδρες σχεδόν αδιάφορα να λιώνουν τη γυναίκα καθώς ουρλιάζει με πέτρες, μέχρι που τελικά ήταν νεκρή.

Η βάναυση δολοφονία της νεαρής γυναίκας έγινε στην αφγανική επαρχία Γκορ, και έχει καταγγελθεί από την επαρχιακή διοικητή, Seema Joyenda, μιά από τις μόλις δύο, γυναίκες διοικητές σε ολόκληρο το Αφγανιστάν. Η Rokhsahana "λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου από τους Ταλιμπάν, τους τοπικούς θρησκευτικούς ηγέτες και τους ανεύθυνους ένοπλους πολέμαρχους," δήλωσε η Joyenda.

Η Joyenda καλεί πλέον την κεντρική κυβέρνηση της Καμπούλ να αναλάβει άμεση δράση για να «καθαρίσει την περιοχή" από την επιρροή των Ταλιμπάν. "Αυτό είναι το πρώτο περιστατικό σε αυτόν τον τομέα, αλλά δεν θα είναι και το τελευταίο. Οι γυναίκες γενικά έχουν προβλήματα σε όλη τη χώρα, αλλά κυρίως στην Γκορ, "είπε.

«Ο άνθρωπος με τον οποίο ήθελε να φύγει δεν έχει λιθοβοληθεί", σημείωσε επίσης. Δυστυχώς, αυτό το είδος της βάρβαρης συμπεριφοράς - για να μην αναφέρουμε και την υποκρισία των διπλών μέτρων και σταθμών - συμβαίνει πάρα πολύ συχνά σε χώρες όπως το Αφγανιστάν, που σε μεγάλο βαθμό ελέγχονται από μουσουλμανικές ομάδες, που αγκαλιάζουν μια αυστηρή ερμηνεία του Ισλάμ. AYTO EINAI TO ISLAM ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications