Φόβος και τρόμος στο ΣΥΡΙΖΑ και στο ΚΚΕ μετα το κτύπημα στην Τουρκιά στο αδελφικό κόμμα του!
Φόβος και τρόμος στο ΣΥΡΙΖΑ και στο ΚΚΕ μετα το κτύπημα στην Τουρκιά στο αδελφικό κόμμα του!

Τι λέγαμε προχθές;

( τα μικρόβια και τους ιούς τους σκοτώνεις μόνο ετσι θα καθαρίσει η Γη, ποιοι ειναι; εύκολο να τους βρεις μεσώ ιντερνέτ! σελίδες κομμουνιστών και όσοι υιοθετούν αριστερή πλύση εγκεφάλου, έχουν μολυνθεί! αλλα και σχεδόν όλο το πολίτικο σύστημα στην Ελλάδα! μαζί με δικαστές, δηθεν ιστορικούς και δημοσιογράφους!!!) εδώ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟ 40 ΣΤΗ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ, ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ! εντελώς συμπτωματικά!

Κόμμα Ειρήνης και Δημοκρατίας made in usa στην Τουρκιά !

Ideology
The party chairman has called for the PKK to disarm. The BDP has observer status in the Socialist International. BDP supports Turkey's membership in the European Union, same-s@x marriages in Turkey, an anti-discrimination law to protect LGBT people and also wants the Government of Turkey to recognize the Armenian Genocide.

Από το παραπάνω κρατάμε, υποστηρίζει την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση,γάμους ατόμων του ιδίου φύλου, Διεθνές Σοσιαλισμός, δηλαδή οτι και Ο ΣΥΡΙΖΑ!!! Ευρωπαϊκή αριστερά παύλα εβραϊκή Ευρώπη, με αριστερά κόμματα που ειναι ολα ίδια εκτός οτι ειναι σε άλλες χώρες!

Και το κτύπημα μπορεί να ήταν απο Ρώσους άσχετα τι λένε τα εβραιοκρατουμενα ΜΜΕ για το θέατρο περί "η Ρωσία παραβιάζει τον τουρκικό εναέριο" μαζί με την Αμερική! όταν αυτοί μπαίνουν κάθε μέρα στην Ελλάδα!!!. ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΆΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΊ Η ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ! ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ! συνεσταλμένος κομμουνιστής και Έλληνας δεν γίνεται!ΟΠΟΥ ΚΚΕ ΒΛΕΠΕ ΚΚΕ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ! οπως και δεν έχουν σύνορα και ειναι «φιλοξενούμενοι» σε κάθε χωρα οπως ειναι η ιδεολογία τους! .ΚΝΕ -ΚΚΕ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΡΙΣΕ ΕΒΡΑΙΟΣ, εδώ να γίνει ένας διαχωρισμός με την Ρωσία που έχασαν τον έλεγχο οι Εβραίοι μετα τον Στάλιν, ο ευεργέτης Εβραίων! και ακολούθησε ο ψυχρός πόλεμος με USA , κακός έχουν το σφυροδρέπανο ακομα οι Ρωσοι

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

μπα, μαλλον τα γκριζα σκυλακια θα ηταν! το ενδεχομενο η Ρωσσια να εδωσε δια τουτου προειδοποιητικο μυνημα στον, ας μην το ξεχναμε γενιτσαρο ελληνικης καταγωγης, Ερντογαβ, ειναι ελαχιστο!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications