ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ AΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ!!!! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ AΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ!!!! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ

Αυτός ο τύπος τι προσκυνάει ακριβώς ;;;;;;; τώρα αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν; και υποτίθεται έχουν άποψη;εδώ έρχονται τα λογία του Κολοκοτρώνη! τι προσκυνάς ρε κακομοίρη εσύ και όλο το κοπάδι εκεί; τα μάρμαρα και τα κοκάλα; ετσι προσκυνάτε και άλλους οπως πολίτικους! η ξεφτίλα του ανθρωπίνου είδους! την ίδια ώρα που προσκυνούσαν εδώ , καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ να σωθούν! ΤΟΝ ΑΘΕΟ ΤΣΙΠΡΑ που το είχε δηλώσει πριν τον βγάλουν! !και τους ανθελληνες μια ζωή αριστερούς!!!!! η επιστήμη σηκώνει τα χεριά ψηλά!

Πιστός αφηγείται θαύμα που βίωσε….!(περίεργο)

«Από τα δώδεκα μου χρόνια υπέφερα από δαιμόνιο. Η ζωή μου είχε γίνει μαρτύριο. Μετά τους εξορκισμούς που μου διαβάζανε αισθανόμουν σαν να με είχαν δείρει.

Το Α” Σάββατο των νηστειών, το έτος 1995, ο πνευματικός μου προγραμμάτισε να κάνουμε αγρυπνία στην Σουρωτή. Πριν ξεκινήσουμε, αισθάνθηκα άγριο πόλεμο. Σε όλη την αγρυπνία δεν αισθάνθηκα καθόλου νύστα. Ήμουν στο κέντρο της Εκκλησίας κάτω και γύρω-γύρω μοναχές. Τελείωσε η αγρυπνία και άρχισαν να διαβάζουν αγιασμό. Αγρίεψα πολύ. Με πήγαν να φιλήσω τα λέιψανα του Αγίου Αρσενίου.

Ήταν η πρώτη φορά, το λέω και ανατριχιάζω, που αισθάνθηκα και σωματικά κάψιμο. Στο τέλος γύρισα και είπα «Παΐ., Παΐ.». Με ρώτησε η Ηγουμένη : «Παΐσιος;» και κούνησα καταφατικά το κεφάλι μου. Τότε αγρίεψα πάρα πολύ, άρχισα να τσιρίζω, με πήγαν στον τάφο, και εκεί φώναξα τρεις φορές «Άγιος».

Ενώ ήθελα και προσπαθούσα να φύγω με πιάσανε και… με το ζόρι με ξαπλώσανε στον τάφο του Γέροντα ανάσκελα. Είδα τότε το γέροντα να ανασηκώνεται από τη μέση και πάνω σαν να ξυπνά από ύπνο, όχι σαν νεκρός. Ήταν ακριβώς ο ίδιος με τα γένια και τα ράσα του.

Ήταν θέμα δευτερολέπτου. Με ακούμπησε με το χέρι του στο μέτωπο και την ίδια στιγμή είδα να βγαίνει μαύρος καπνός από το στόμα μου. Ηρέμησα παντελώς, αλλά ο σωματικός πόνος δεν έφυγε αμέσως. Κοιμήθηκα και από τον πόνο ξυπνούσα λέγοντας «Πονάω πολύ».

Επί σαράντα μέρες όμως ένοιωθα μια τέτοια χαρά, που από την χαρά μου έκλαιγα. Ίσως να ήταν παράτολμο αυτό που είπα : «Θεέ μου, έστω και μια ολόκληρη ζωή να βασανίζομαι όπως πρώτα, φθάνει να αισθανθώ πάλι, έστω και για ένα λεπτό αυτή την χαρά».

πηγή: -->agapienxristou.blogspot.gr

Άντε τώρα να τους πεις οτι του έχει σαλέψει! να ήταν μόνο αυτός; χιλιαδες πιστεύουν τέτοιες ηλιθιότητες ! που αν δεν ειναι άπλα ιστοριούλες κάποιον να κρατούν τους πιστούς, ειναι ψυχικά τρελαμένων που νομίζουν οτι θα ασχοληθεί με αυτούς ο θεός! δεν έχει άλλη δουλειά! να ασχολείται με τρελαμένους!πιο ματαιόδοξο δεν υπάρχει!η ανθρωπινή αλαζονεία και η μικροπρέπεια σε όλο το μεγαλείο της! .Παράνοια! ΤΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΌ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΘΕΟΥΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ!ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

8 comments

Ανώνυμοςείπε...

Για τον επιμελητή του "άρθρου" εύχομαι να μην σου τύχει κάτι τέτοιο.......
Σίγουρα υπάρχουν πολλά τέτοια θεατρικά......
μα δυστυχώς υπάρχουν και αληθινά.....

Unknownείπε...

Για τον αρθρογράφο θα θελα να τονίσω ότι σε ένα μόνο έχουμε να συμφωνήσουμε. Στο ότι οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει πραγματικά, δεν πιστεύουν σε τίποτα ιερό ούτε όσιο δεν έχουν Θεό ούτε πίστη, έγιναν αχάριστοι και θεομπαίχτες, λοιδορούν τα πάντα ξέχασαν ότι υπάρχει Θεός, και δεν θέλουν να πιστέψουν ότι ο Θεός υπάρχει είτε το θέλουν είτε όχι, πιστέψουν δεν πιστέψουν στην ύπαρξη του Θεού το μόνο κακό που κάνουν είναι στην ίδια τους την ψυχή, ενώ πιστεύουν ότι υπάρχει ψυχή στο σώμα τους δεν θέλουν να παραδεχθούν ποιος τους την έχει παραχωρήσει. Είναι τόσο άπιστα ανθρωπάρια που νομίζουν ότι όλα τα έχουν λύσει με την ηλίθια φιλοσοφία της αθεΐας, Ενώ βλέπουν το σύμπαν με όλα τα άστρα και τους γαλαξίες η νόηση τους είναι τόσο χαμηλή που δεν μπορούσαν να νοήσουν ότι ο δημιουργός όλων αυτών είναι ο ίδιος ο Θεός τον οποίο δεν θέλουν να δεχθούν, κι έβγαλαν ακόμα μια ηλίθια θεωρία (BIG BAM) για να καλύψουν την προηγούμενη έτσι ώστε να υπάρχει μια συνέχεια της αθεΐας, έχουν ξεφύγει τόσο πολύ οι άνθρωποι που δεν δέχονται ούτε την δική τους ύπαρξη. Τους βολεύει η μετεμψύχωση η μετενσάρκωση το big bam ο στάλιν ο λένιν ο μάρξ η θεωρία του δαρβίνου, αλλά είναι τόσο χαζοί αυτοί που έχουν ξεφύγει που δεν αντιλαμβάνονται ότι για να γίνει τη μεγαλειώδεις τεράστια έκρηξη του σύμπαντος, θα πρέπει να υπάρχει ύλη εκρηκτικά αέρια, υγρά, στερεά τα οποία για να ενεργοποιηθούν θα χρειαζόταν μια φωτιά μια σπίθα ηλεκτρική ένα φιτίλι διότι ότι κι αν έχουμε θα χρειαστεί και κάτι ακόμα να ενεργοποιήσουμε την έκρηξη, από μόνη της δεν γίνετε όσους αιώνες κι αν υπάρχουν αποθηκευμένες οι ύλες και οι μάζες δεν τίθενται από μόνες τους σε ενέργεια ακόμα και τα ραδιενεργά στοιχεία μετά την πάροδο των 100 ετών αλλοιώνονται, άρα για να γίνουν από μια έκρηξη όλα αυτά κάποιος την πυροδότησε και αυτός είναι ή ο (σίγουρο) Θεός ή ο διάβολος (επ ουδενί λόγο) διαλέγεις και παίρνεις μέση πίστη δεν υπάρχει, Και ο Θεός είναι υπαρκτός και το δημιούργημά του ο διάβολος, αλλά εσύ ως άνθρωπος έχεις μόνο μια επιλογή να κάνεις ή τον Θεό θα επιλέξεις ή το δημιούργημά του που έχει δώσει απλόχερα την φιλοσοφία της αθεΐας, του Δαρβίνου, της μετεμψύχωσης, μετενσάρκωσης,του μάρξ, του λενιν, του στάλιν, της μεγάλης έκρηξης, ΚΙ ΕΝΑ ΣΟΡΟ Μ@Λ@ΚΙ€$ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ; ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΘΕΐΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

Ρίκοςείπε...

ise asxetos teleiws file

Ανώνυμοςείπε...

ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΣΚΙΑΓΡΑΦΕΙΤΑΙ ΑΜΥΔΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΤΟΥΣ.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ, Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΡΣΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ. ΑΝ Σ' ΕΛΕΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙΣ. ΕΙ Δ' ΑΛΛΩΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ. ΟΧΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΜΕΝΕΣ Σ' ΑΥΤΑ. ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΠΤΕΙΣ ΣΕ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Ανώνυμοςείπε...

Τι κοροϊδευεις ρε παπαραετέ; Δεν προσκυναει τα μαρμαρα και το μπετον ρε μπετον..αετέ. Δεν ειναι ειδωλολατρης. Απλα αυτος που προσκυναει σε ενα σημειο ετσι, δειχνει την αγαπη του στο σημειο εκει επειδη ειναι τα κοκαλα, ο ταφος εστω και η φωτογραφια καποιου αγιου, καποιου ηρωα, καποιου δικου του ανθρωπου.
Αν πεθανει το παιδι καποιου και αρχισει αυτος και φιλαει τις φωτογραφιες ή τον ταφο του δεν φιλαει το υλικο ρε ζωον. Αν παω στον ταφο του κολοκοτρωνη και φιλησω τον ταφο δεν φιλαω το μαρμαρο ρε ζωον. Εδω ψηφιζεις εσυ που εισαι στοκος δεν θα ψηφιζουν ολοι οι αλλοι;

george-aetosείπε...

Τελευταίος ανώνυμος !πάλι καλά που ψηφίσατε εσείς και κάνατε ισλάμ την Ελλάδα! ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ! ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ! γιατι όντως δεν ψήφησα ! αφου πέρα απο την πλύση εγκεφάλου που σας εκαναν ομαδικά! το ΣΥΡΙΖΑ θα έβγαζαν !να ειναι καλά η SINGULAR LOGIC του Λόρδου Μεγιστάνα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
αυτό δεν αναιρεί οτι ο μέσος Έλληνας ειναι πρόβατο!αλλιώς δεν θα τα εκαναν ολα αυτά!

Από τους ίδιους ( στην Έξοδο και στο Δευτερονόμιο αναφέρεται ότι δεν πρέπει να κατασκευάζονται είδωλα για οτιδήποτε υπάρχει στον ουρανό, τη γη ή τη θάλασσα (Έξ.20:4, Δευτ.5:8 ), πράγμα που καθιστά αντιχριστιανική όλη τη γλυπτική και τη ζωγραφική (συμπεριλαμβανομένης της αγιογραφίας)! )
Είχε ανάγκη απο νέους άγιους η εκκλησιά ΝΑ ΚΡΑΤΆΕΙ ΤΟ ΚΟΠΆΔΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΊ!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΖΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ!
ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΙΕΧΩΒΑΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!!!!! Η ΜΑΣΟΝΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΛΥΡΩΝΟΥΝ
ΕΓΚΥΡΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ!!!! ΚΑΙ ΝΑ "ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ " ΜΕ ΈΓΚΥΡΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ!!!!!!

Ανώνυμοςείπε...

Μη διχαζεις αλλο αετε μονο αυτο δε θελουμε αυτη την ωρα,καλως η κακως η ορθοδοξια ειναι κατι που μας ενωνει σε μεγαλο βαθμο μη το διαλυσουμε και αυτο σε αθεους, δωδεκαθειστες, βουδιστες και παει λεγοντας,δεν βοηθαν αυτα τα αρθρα αν οντως θελεις το καλο της χωρας σου, μη βαζεις και συ ληθαρακι στη καταστροφη,δεν μας επεισε ο τουρκος 400 χρονια με τη χατζαρα να αλλαξοπιστησουμε θα τα καταφερεις εσυ?

Ανώνυμοςείπε...

Μπορει 400 χρονια σκλαβιας να μην κανανε τι δουλεια αλλα απο το 400 μ.χ. η σφαγες και η καταστροφες που εγιναν στην αρχαια ελλαδα απο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ κατι κανανε! http://xronos-alithias.blogspot.gr/2013/01/blog-post.html

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications