Χαμός στο διαδίκτυο με προφητεία του Παΐσιου για τον Τσίπρα – Διαβάστε! πόσο ηλίθιος λαός υπάρχει!
Χαμός στο διαδίκτυο με προφητεία του Παΐσιου για τον Τσίπρα – Διαβάστε!

Δεν έχει ακόμα συμπληρώσει τρεις ημέρες πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας και κάποιοι απίστευτοι τύποι κυκλοφόρησαν και προφητεία στο διαδίκτυο του Παΐσιου, η οποία μιλά για τον Τσίπρα.

Εντάξει, κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για τρολάρισμα,

Το συναίσθημα που ένιωσα ήταν πολύ περίεργο. Από την μία τσαντίστηκα – στενοχωρήθηκα που δεν το είχα διαβάσει ή δεν το θυμόμουν και από την άλλη ένιωσα μια ικανοποίηση γιατί ως γνωστόν εμάς τους «Συνωμοσιολόγους» μας έχουν για τρελούς, οπότε χαιρόμαστε όταν κάτι από αυτά που λέμε επιβεβαιώνεται, παρότι και πάλι τρελούς μας θεωρείτε.

Η προφητεία λέει, «οι Φραγκολεβαντίνοι θα φοβηθούνε και θα ταραχθούν από την «κοφτερή ανατολή» που θα ανατείλει στην πατρίδα μας».

Η κοφτερή ανατολή στα αγγλικά λέγεται «sharp east» δηλαδή «Σαρπιστ», που αν το διαβάσεις ανάποδα είναι «Τσίπρας».

ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ!πηγή eleysis-ellinwn.gr 3 πουλάκια κάθονται ! αλλα είπαμε ταΐστε τον λαό σανό! φουλ θρησκεία φουλ Ρωσία κτλ κτλ. τους αρέσει το δούλεμα !γιαυτό και όλες οι σελίδες blog που τον δουλεύουν έχουν απήχηση! θα σηκωθεί ο Παΐσιος και θα τρέχει με τον σκελετό να πετάει πέτρες σε ολα αυτά τα λαμογια μαζί και οι παπάδες που τον εκμεταλλεύονται. Για ολα βγάζουν και μια προφητεία αυτοί είστε λαός που αγαπάει τα λαμογια,!

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Αν σκεφτώ ότι ο Θεός έστειλε έναν άθεο να σώσει την Ελλάδα δεν θα πιστεύω εγώ σε λίγο! Τι να πω;

Ανώνυμοςείπε...

Καλύτερα ένας άθεος και άνθρωπος παρά δήθεν θρήσκος και προδότης κάθαρμα όπως ήταν όλοι οι προηγούμενοι!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications