Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ !! ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ !!
Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ !! ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ !!

Επειδή δεν θέλω να αναφερθώ συγκεκριμένα σε κανένα ιστολόγιο,η site νιώθω την ανάγκη να κάνω μια έκκληση:
Παιδιά, και ειδικά εσείς που ασχολείστε με εθνικά θέματα, μην το ευτελίζετε το θέμα και μην καταφεύγετε σε αστεία επιχειρήματα κάποιων εμπόρων της ιστορίας (ονόματα δε λέμε, ο νοών νοείτω).
( ειδικά με ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ!!!Η ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟΥ!!!ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!!!ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!!! ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΣΙΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΥΡΚΟΙ! )

Ο γέρων Παΐσιος, όντως μπορεί να ήταν ένας χαμηλών τόνων, ενάρετος και τίμιος ιερωμένος που αφιέρωσε τη ζωή του σ' αυτό που βαθιά πίστευε, αλλά πάνω απ' όλα ήταν ένας ακόμα θρησκόληπτος μοναχός .

Ο ίδιος άλλωστε, αρνιόταν ότι έχει κάνει τέτοιες «προφητείες» και στενοχωριόταν που κάποιοι παραποίησαν ή παρερμήνευσαν σκόπιμα τα λεγόμενά του για ιδιοτελείς σκοπούς, εκμεταλλευόμενοι την ανυπόστατη φήμη περί «προφητικού χαρίσματος» του Παΐσιου.

Και για να κλείσω μ' ένα ρητορικό ερώτημα, πως είναι δυνατόν να τιμώρησε ο Θεός αυτόν τον ενάρετο άνθρωπο, που αφιέρωσε όλη του τη ζωή και το είναι του σ' Αυτόν, στέλνοντάς του τον καρκίνο; και πολύ περισσότερο, πως απέτυχε να τον προφητεύσει;

Και μην πει κανείς ότι το έκανε ο Θεός για να «δοκιμάσει την πίστη του», γιατί μ' αυτό το σκεπτικό, σ' όλη του τη ζωή ο Παΐσιος «δοκιμαζόταν», καθώς υπέφερε από διάφορες βαρύτατες ασθένειες. Πολύ επιφυλακτικός δεν είναι τότε ο Θεός; Κι αν κρατούσε «πισινή» μ' αυτόν τον, καθ' ομολογουμένως ενάρετο και ευσεβή Παΐσιο, τότε με τους υπόλοιπους τι θα πρέπει να κάνει (και ειδικά της Εκκλησίας);

Η αξιοπιστία και ο σεβασμός, δύσκολα κερδίζονται κι εύκολα χάνονται
Φιλικά και συγνώμη αν ένιωσαν κάποιοι ότι τους «φωτογραφίζω».
Τα κίνητρα είναι πραγματικά ανιδιοτελή.

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ
Γνωρίζατε ότι υπάρχει ψωμί που φέρνει τύχη;
Καλά, αυτό δεν είναι τίποτε, θα πείτε, υπάρχουν ένα σωρό πράγματα στα οποία αποδίδουμε τύχη (γούρια). Γνωρίζετε όμως ότι το συγκεκριμένο ψωμί είναι αγιασμένο και συνοδεύεται κι από ...;οδηγίες χρήσεως;

Είναι κάμποσα χρόνια τώρα, που κάποιοι πυροβολημένοι
χρησιμοποιούν την τακτική του αλυσιδωτού e-mail επί το εκκλησιαστικότερον. Με μια μικρή παραλλαγή: Δεν στέλνουν e-mails, αλλά μοιράζουν ...;προζύμι. Το προζύμι υποτίθεται ότι προέρχεται από ψωμί που το έφτιαξε με τα χεράκια του ο γέροντας Παΐσιος (κατά κόσμον Αρσένιος Εζνεπίδης). Σε μια άλλη εκδοχή, το «ιερό» προζύμι προέρχεται από τα Ιεροσόλυμα (αγνώστου αρτοποιού δημιούργημα).

Όπως είπαμε όμως, αυτό το προζύμι, δεν είναι ένα ...;τυχαίο προζύμι. Έχει και οδηγίες χρήσεως, ή όπως θα λέγαμε στην γλώσσα της τεχνολογίας, συνοδεύεται κι από έγγραφο τεκμηρίωσης (documentation). Για να φέρει τύχη το ψωμί, θα πρέπει αφού ζυμωθεί, να χωριστεί σε τέσσερα (4) τεμάχια. Απ' αυτά τα τεμάχια, ο ευσεβής πιστός, θα πρέπει να ψήσει μόνο το ένα και τα υπόλοιπα τρία «ιερά» ζυμάρια θα πρέπει να τα προωθήσει σε άλλους τρεις ευσεβείς χριστιανούς, οι οποίοι με την σειρά τους θα πρέπει να επαναλάβουν την ίδια διαδικασία κ.ο.κ.

Υπάρχει και μια λεπτομέρεια, πολύ σημαντική, στην οποία το χριστεπώνυμο πλήθος, θα πρέπει να δείξει ιδιαίτερη προσοχή. Το εγχειρίδιο παρασκευής τυχερού άρτου, διευκρινίζει ότι για την ζύμη του ψωμιού, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί «όχι αλεύρι ότι κι ότι, αλλά μόνο φαρίνα Γιώτης» (προσοχή λοιπόν εδώ μην γίνει κανέναν λάθος κι αντί για τύχη πλακώσει η γκαντεμιά).

Ίσως αρκετοί μειδιάσετε διαβάζοντας τα παραπάνω. Δεν είναι για γέλια όμως. Με κάτι τέτοιες δεισιδαιμονίες και προλήψεις, βουτήχτηκε ο κόσμος στο σκοτάδι και γεννήθηκε ο Μεσαίωνας και πόσο μάλλον, ο Μεσαίωνας του Βυζαντίου για το οποίο αρκετοί «Ρωμιοί» νιώθουν ιδιαίτερα υπερήφανοι.

(ΥΓ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ).έχουν παρατηρηθεί κάποια σχόλια στο facebook απο χριστιανούς τσιχαντ που θα έκοβαν κεφάλια ευχαρίστως σε δηθεν αιρετικούς !!!!!!και μετα λένε για τους ισλαμιστες όταν δεν έχουν καμιά διάφορα!!άπλα δεν ειναι οι συνθήκες κατάλληλες !!!πραγματικά ειναι να γελάει κάνεις απο αριστερό blog , έως αιρετικο! έχουν πει, αν ψάξουν λίγο θα δουν οτι δεν ειναι τίποτα απο αυτά,
μάλιστα το παίζουν και εξυπνάκηδες εδώ δεν ειναι ούτε fun clab άθεων ούτε γενικά σε κάποια κλίκα το γράφει,οπως δεν δέχομαι κριτικές απο ανθρώπους που δεν ξέρουν τι ειναι θρησκεία καν ούτε τι ήταν θεός,και με iq κάτω απο το μηδέν!,

και να το παίζουν έξυπνοι!!σε οποίους δεν τους αρέσουν αλήθειες να κάνουν οτι κάνουν οι γυναικούλες κλείνουν τα μάτια και τα αυτιά! φεύγουν γιατι έχουν μάθει να ζουν στην κοσμαρα τους κάντε το ίδιο , γεμάτο σελίδες το ίντερνετ για πρόβατα! εδώ άπλα παραθέτουμε στοιχειά και όχι να αλλάξουμε τα μυαλά πόσο μάλλον όταν ειναι σκουριασμένα! κολλημένα και ολα τα σχετικά που έχουν κάνει οι έγκυρες πήγες αποβλάκωσης μεγαλη μερίδα λάου!μετα την τηλεόραση άπλωσαν και στο ίντερνετ τα πλοκάμια τους να κρατούν της μάζες υποταγμένες !

πόσες προφητείες έχουν γράψει οι καλές ιστοσελίδες και blog του θεού!τάχα άγιων ανθρώπων; έχουν φτάσει μέχρι να φτιάχνουν και κατάλληλες φώτο, και πριν καιρό έβριζαν εδώ όταν τους έλεγες οτι αυτά ειναι βλακείες! κρατούν την μάζα σε υποταγή να περιμένουν να τους σώσει το ξανθό γένος η πανάγια κτλ !!! όσο κάποιοι κάνουν οτι θέλουν, μια χαρά τα έχουν καταφέρει βλέπω! γιαυτό σε άλλες χώρες κατεβάζουν κυβερνήσεις σε μια νύχτα!μέσα σε αυτά βάλε και το «Διαίρει και βασίλευε» κομματικά μαντριά που απο πίσω ειναι οι ίδιοι! !!άραγε αν ήταν καμιά ψευτο-προφητεία ποσά share θα έκαναν? την ξέρω την απάντηση!την ψευτιά την απάτη και την λαμογια πολλοί αγάπησαν την αλήθεια λίγοι! τάισε τον κόσμο σανό και θα σε ακολουθεί για πάντα! τακτική που εφαρμόσουν πολλές σελίδες και blog, και μετα απορούν γιατι τους δουλεύουν οι πολίτικοι!

Post A Comment:

1 comment

Unknownείπε...

Φίλε μου αν γνώριζες τον γέροντα παισιο δεν θα τα λεγες αυτά.οτι κ να σου πω πολύ απλά δεν θα καταλάβεις.ο γέροντας Παΐσιος θρησκόληπτοι μοναχος;τον χαρακτηρίσεις κιόλας.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications