Γύφτος περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό τη γυναίκα του και της έβαλε φωτιά!

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο Ζεφύρι με μια γυναίκα να τυλίγεται στις φλόγες από το χέρι του ίδιου της του άνδρα! μα πως εγινε αυτό άφου αυτή νόμιζε οτι ηταν με έναν αγγελο, και πως ολοι ειναι πλασματα ενος καλου θεουλη?

Ένας νεαρός γυφτος έλουσε με εύφλεκτο υλικό τη σύζυγό του και να της έβαλε φωτιά! Την ώρα του περιστατικού μέσα στο σπίτι βρίσκονταν και τα ανήλικα παιδιά του ζευγαριού που απο τωρα διαβαζουν πως θα γινουν κομμουνιστες και αναρχο-ορκ να τα βαζουν οι ελληνοφωνοι να πετανε φωτοβολιδες στους μπατσους τωρα που δεν εχουν γραφεια της Χ.Α να καινε , και αυτο δεν ειναι ισχύει μονο για την ρατσα των γυφτων αλλα εχετε δει γυφτο εθνικοσοσιαλιστη? που το εκαναν ναζι για καλυτερη πλυση εγκεφαλου γιατι με το "εθνικο" - National δεν ακουγεται και τοσο καλο ωστε να κανουν πλυση εγκεφαλου στα αυτια των goim οι διαβολοι, οπως και με την Ιταλικης προελευσης λεξη φασιστας που σημαινει πατριωτης στην ουσια στα ιταλικα, και που ορδες την λενε χωρις να ξερουν οτι υβριζουν τους εθνικους κατα τα αλλα ο διαβολος που διαβαλει ακομα και με τις λεξεις το ανεγκεφαλο ποπολο με τα 500 πτυχια αλλα σε πνευματικο επιπεδο δεν εχουν ουτε ενα πτυχιο, ειναι καπου αλλου και οχι αναμεσα τους που οι γυναικες κανουν και μουλικα με διαβολους και μετα περιμενουν να βγουν αγγελουδια , και ορδές θα λενε πως ειχαν ψυχολογικα προβληματα επειδη δεν τα μεγαλωσαν σωστα τα διαβολακια οχι οτι η ιδια η ρατσα τους ειναι ετσι αλλη διαβολη του διαβολου εδώ .

Το περιστατικο έλαβε χώρα σήμερα το πρωί, στις 07:50 ώρα, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 30, με τη γυναίκα να μεταφέρεται με εγκαύματα, σε άγνωστη κατάσταση μέχρι στιγμής στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, εγκαύματα φέρει και ο αδερφός της, ο οποίος μεταφέρθηκε επίσης σε νοσοκομείο. Ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία, η οποία ενημερώθηκε από αυτόπτες μάρτυρες. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα αμέσως άρχισε να ουρλιάζει.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications