Έστειλαν αναρχο-ορκ   στην δίκη του παιδοβιαστή   και η άλλη τους  Ευχαρίστησε   για  την συμπαράστασή!

Τι δουλειά έχει μια εγκληματική συμμορία να ειναι εκεί δηθεν για αλληλεγγύη ? άρα οι ελληνόφωνοι οπως ηταν αναμενόμενο έχουν σχέση, όπως στο Έπσταϊν που κάλεσαν και μερικούς άσχετους μοχθηρούς στο party στο νησι ώστε αν γίνει κατι να την πληρώσουν μονο αυτοί και οχι και οι ίδιοι και μετα σκότωσαν κάλου κακού το χρήσιμο goim τους τον Έπσταϊν μην αρχίσει να λεει ονόματα.

Από νωρίς το πρωί έξω από το δικαστήριο και την δικαστική αίθουσα είχαν συγκεντρωθεί αναρχο-ορκ καποιας επιτροπής αλληλεγγύης προς την ανήλικη και κάλα

Η αδερφή του θύματος της φρικώδους υπόθεσης, μετά από αρκετή ώρα διακοπής του δικαστηρίου εξαιτίας των συνθημάτων που φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου, βγήκε από την αίθουσα και ζήτησε από τους συγκεντρωμένους να αποχωρήσουν από το δικαστήριο για να μπορέσει να ξεκινήσει η δίκη αντι να τους πει να φυγουν γιατι οι ιδιοι ειναι που καλύπτουν τους παιδοφιλους και οχι μονο .

«Ήρθαμε εδώ για να δικαιωθεί η μάνα και η αδερφή μου. Σας παρακαλώ πολύ, θα περάσει το 18μηνο και θα βγουν όλοι έξω από τη φυλακή, σας παρακαλώ πολύ για να ξεκινήσουμε και σας ευχαριστώ», τόνισε.

Ευχαρίστησε τους αλληλέγγυους για τη συμπαράστασή τους, ενώ τους παρακάλεσε να σταματήσουν να φωνάζουν συνθήματα και να απομακρυνθούν από τον χώρο, διαφορετικά, όπως ανέφερε, δεν θα εκκινήσει η δίκη. Δείτε εδώ ποιους παρακαλεσε που είχαν πάει εκεί δήθεν για συμπαράστασή με μασκες και κουκουλες γιατι μετα έχουν να πάνε να κανουν μια επιθεση σε ενα μαγαζι φασιστα, και το βραδυ σε εναν αγωνα δηθεν ως φιλαθλοι να πεταξουν καμια φωτοβολιδα στους μπατσους και αύριο εχουν ρεπό άπλα θα λενε ναζι φασίστα ψεκι ενοχλητικούς για τους ελληνόφωνους στο ίντερνετ , τωρα η πατριαρχία έγινε και παιδοβιαστής άφου το πόπολο δεν ξέρει ουτε τον ενδιαφερει τους λογούς που οι "κακοί φασίστες" δεν τους ήθελαν :

Η πλάκα ειναι πως αυτα που γράφουν τα αφεντικά τους τα κάνουν, η δημοσια υποκίνηση μίσους το "σπιθαμή Γης σε φασίστες" που ειναι? .. Ωρες ώρες λες δεν γίνεται να υπαρχεί τοσος ηλίθιος κόσμος που δεν καταλαβαινει τι γίνεται, αλλα μετα βλεπεις που διαβαζουν δεκαδες εγκυρες πηγες ελληνοφωνων για ανεξαρτητες, και πως εχουν κανει δεδομενα τα ψεματα τους στα παντα ακομα και αυτοι που εμφανιζονται ως πατριωτες, και λες και ομως γινεται εχουν κανει δουλεια τα μπολια που εκαναν απο μωρα δηθεν για την Ιλαρα κτλ, ουτε τους κάνει εντυπωσή που σε ότι γινεται να στελνουν τα αναρχο-ορκ δηθεν για συμπαράστασή απο τις πλημμύρες εως στην μανα της αλλης που ενα αγριμι (ιδιας ρατσας με τα αναρχο-ork )σκότωσε την κόρη της , εδω κολλαει το :ο διάβολος εμφανίζεται ως άγγελος , τα ίδια κανουν και στο ίντερνετ που εμφανίζονται δηθεν ως φωστήρες που θα σώσουν τον κόσμο απο τα ψέματα (δηλαδή την αλήθεια ) ενώ οι ιδιοι λενε τερατώδες ψέματα.

Και τελικα : Χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων και κοινού, κεκλεισμένων των θυρών θα γίνει η δίκη σχετικά με την κακοποίηση της ανήλικης από τον Κολωνό η οποία όταν αποκαλύφθηκε «πάγωσε» το πανελλήνιο, με απόφαση που έλαβε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο έτσι μην ξεφυγε κάνενα όνομα βουλευτή στην υποθεσή.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications