Λαζόπουλου κατά  Πορτοσάλτε για τα εμβόλια: «Σε βάζουν οι φαρμακευτικές εταιρείες να ανακινείς το θέμα – Ντροπή»

Επίθεση κατά του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ, Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος σε τηλεοπτική του παρουσία σχολίασε τον θάνατο του Βασίλη Καρρά, λέγοντας ότι εκτός από τα προβλήματα υγείας που είχε ο λαϊκός τραγουδιστής, νοσούσε από Covid-19, εξαπέλυσε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο Άρης Πορτοσάλτε ούτε λίγο ούτε πολύ υπονόησε ότι από αυτό πέθανε ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής, προκαλώντας την αντίδραση του Λάκη.

Ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε στον Πορτοσάλτε στα όσα άκουσε.

Συγκεκριμένα είπε: «Ρε Πορτοσάλτε πραγματικά πόσο μ@λ@κες μας περνάς; Πέθανε από covid ο Βασίλης Καρράς; Αυτό κατάλαβες εσύ; Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι σε βάζουν οι φαρμακευτικές εταιρείες να ανακινείς το θέμα πάλι, υποχρεωτικότητας, εμβολιασμών.

Ξαναρχίζουν να βγαίνουν πάλι όσοι δεν έχουν ντροπή -κι εσύ ανήκεις σίγουρα σε αυτούς- και δεν έχουν ζητήσει μία συγγνώμη που μας έλεγαν ότι τα εμβόλια αυτά θα μας σώσουν… Ξέχασες τι έλεγες; Σταμάτα… Συγχαρητήρια για το θράσος σου αλλά λυπήσουν τη νοημοσύνη μας», ανέφερε.

Ιδού και ενα βιντεο από το "φιλο μας" τον Αντωνιάδη που δεν φρόντισε να μάθει αληθινή ιστορία για να ξέρει και με ποιους έχει να κάνει αφου μιλαει για αυτην, αντί να λεει τα παραμυθία τους που εμαθαν στο σχολειο στην wikipedia και οτι λενε ολοι, που τυχαια ολοι λενε τα ιδια για αυτο και τους αποκαλουν πολιτες και οχι ανθρωπους ( πολιτες για να μην τους λενε goim) , εψαξε ποτε τι λεει η αλλη πλέυρα αφου ειναι δικαιος? φυσικα και οχι, που το ειδε αυτο να δικαζουν καποιον μονο με οτι λεει ο εχθρος του ? ειναι και δικηγορος , όπως κανει και το 99% του πληθυσμού που νομίζουν ότι τώρα ξαφνικα με την ψευδο-πανουκλα τους λένε ψέματα ενω οι ιδιοι έχουν ως δεδομενα άλλα ψεματα τους , σε βαθμο που τους υποστηρίζουν κιολας επι σειρα ετών και πατουν like στα ψεματα τους, και ετσι δεν περιμεναν να ξυπνησουν καποιοι για αυτο το θέμα άφου έχουν ως δεδομενα όλα τα αλλα ψέματα τους , συμπερασμα? αν ησαν δικαιες οι μαζες και αν δεν είχαν δεδομενα τα ψεματα τους δεν θα τολμουσαν να κάνουν τιποτα οχι μπολια με το ζορι αλλα ουτε καν μέτρα σοβιετικου τυπου (που ορδες πολιτες και οχι ανθρωποι τα αποκαλουσαν και φασιστικα τοσο τους κοβει) και μασκες πάντου :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications