Νίνο για τους γάμους ομοφυλόφιλων: «Είμαι καλοριφέρ και θα παντρευτώ μια μπανιέρα – Τι, δεν γίνεται;»

«Που είναι το παράξενο;»

Με αφορμή τα όσα έχουν ακουστεί τα τελευταία 24ωρα, με αφορμή το νομοσχέδιο για τους γάμους ομοφυλόφιλων και της τεκνοθεσίας, ο τραγουδιστής έκανε τη δική του τοποθέτηση.

Το Threads επιτρέπει σε όσους έχουν λογαριασμό, να μοιράζονται πιο προσωπικές στιγμές και σκέψεις με τους ακόλουθούς τους. Οι δημοσιεύσεις στο Threads ονομάζονται «νήματα» και μπορούν να περιλαμβάνουν κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο, GIF και συνδέσμους. Oχι σαν την εγκληματικη οργνανωση facebook που το παιζει και δημοκρατικό

«Από σήμερα είμαι καλοριφέρ 65 ετών, θα παντρευτώ μια μπανιέρα, και θα υιοθετήσω ένα αρσενικό κλειδί μαζί της. Τι δε γίνεται; 2024 έχουμε. Που είναι το παράξενο;», έγραψε ο Νίνο.

Αμέσως επιασαν δουλεια τα αναρχο-ορκ με τα ψευτικα προφιλ εισαι βλακας κτλ (ναζι φασιστα ξεχασαν να τον πουν), και ολοι οι υπηρετες των ελληνοφωνων μεχρι και στην εκπομπή «Γεια σου».:

Όπως ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου κι οι συνεργάτες της, ο Νίνο δεν θα έπρεπε να προχωρήσει σε μια τέτοια ανάρτηση, ενώ τόνισαν πως ήταν άστοχη παρομοίωσή του.

Σημείωσαν επίσης, πως καλό θα ήταν να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του και σχολίασαν πως δεν μπορούμε να ακυρώνουμε τη σχέση κάποιου και να την παρομοιάζουμε με μια μπανιέρα και ένα καλοριφέρ.

Δημοκρατες που τους ενοχλει ακομα και πως σκεφτασαι, στην σοβιετικη ενωση εκαναν τα ιδια... Προ μηνών είχε βγει ένας δικός τους που το παίζει γυναίκα ονόματι Τάσος Ξιαρχό κατα της Νεφέλης Ορφανού και ειπε να μην δίνουμε βήμα στα καναλια (?) δικα του ειναι? προφανως και οχι αλλα ανηκουν στην συμμορια που ανηκει και ο ιδιος για αυτο λεει να μην "δίνουμε" :

"Γιατί της δίνουμε βήμα να μιλάει και περνά αυτές τις ιδέες σε άλλους ανθρώπους; Μπορεί ένα παιδί να το διαβάσει και να συνδεθεί μαζί της γιατί αυτά είναι κομπλεξικά."

"Μπορεί ένα παιδί να το διαβάσει" συμφορά!ενώ οταν διαβάζει τις ηλιθιότητες τους στα σχολεια τους και την προώθηση π@ρνειας ειναι μια χαρά! Σοκαρισμένοι οι συντελεστές 2 εκπομπών με τις δηλώσεις της Νεφέλης Ορφανού: «Eίναι πεποιθήσεις που ανήκουν στον Μεσαίωνα» ενω τα αφεντικα τους που δολοφονουν χαρακτηρες (στην καλυτερη γιατι κανουν και κανονικες δολοφονιες) και ολα αυτα που κανουν και στο ιντερνετ εντελως δημοκρατικα, και το μεσαιωνα εκαιγαν στην πυρα τους εξυπνους δεν ειναι πεποιθήσεις που ανήκουν στον Μεσαίωνα ουτε που βγηκε η αλλη η κομμουνιστρια και εκανε Δημόσια υποκίνηση μίσους μαζι με δεκαδες εγκυρες πηγες τους : να πεθανουν οσοι ψιφηζαν Χ.Α, το μεισαιωνα τα εκαναν αυτά, και φυσικα δεν συνελήφθη με τα δικα τους για Δημόσια υποκίνηση μίσους κατα ομαδας, η που εσταζαν μισος για ολους οσους δεν εκαναν τα μπολια τους? .

Ζει αυτή η Νεφέλη Ορφανού ή την εχουν σφαξει και την έχουν καψει στην πυρα? ή εμειναν μονο στο να μην την ξανα βγαλουν στα δημοκρατικα καναλια τους, να εσβησαν κανενα προφιλ στο δημοκρατικο facebook (αν ειχε) η να εβαλαν τα αναρχο-ορκ να της καψουν κανενα μαγαζι (αν είχε)? θελετε και το καλυτερο? ήδη έχουν φερει τον μεσαίωνα ακόμα και στο ιντερνετ που τους είχε ξεφυγει μέχρι το 2017...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications