Νέος ξαφνικός θάνατος: 21χρονος στην Πάτρα «έσβησε» από ανακοπή

Αυτα γινονται οταν διαβαζεις lifo πρωτο θεμα και λοιπες σελιδες ελληνοφωνων . Μέχρι να ξεπαστρεψουν όλους άυτους που λένε για ναζι φασιστες άφου ειναι οι ιδιοί που βλέπουν δελτια των 8 διαβαζουν έγκυρες πήγες τους τυπου πρωτό θεμα και υποστηριζουν τους ελληνοφωνους με καθε τρόπο έχουμε μελλον ακόμα, καθως ειναι ακομα αρχή, το σατανικο σχέδιο να ψοφανε μετα απο 1-2 ετή (μετα τα μπολια τους) δεν πηγε καλα και οι ορδες ακόμα τους πατανε like και αντι να έχουν πτωσή όλες οι εγκυρες πηγες τους που πηραν και φανερα λεφτα για να τους λενε ψεματα έχουν ανοδο! σαν λενε στους ελληνοφωνους ειμαστε εντελως ηλιθιοι .

Ακόμη ένας ξαφνικός θάνατος σημειώθηκε , καθώς την τελευταία του πνοή άφησε στην Πάτρα και συγκεκριμένα σε οικία στην περιοχή της Ηρώων Πολυτεχνείου, ένας 21χρονος από ανακοπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο αλλά και Αστυνομία, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τον νεαρό παρέλαβε το ΕΚΑΒ για το νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” για να ΜΗΝ διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Οι νεκροί απο τα μπολια ξεπερνούν τα 17 εκατομμύρια παγκοσμίως

Κοιμησμενοι νεοελληνες αναρωτιουνται οταν ο " κακος " για αυτους τα είχε πει πριν 80 ετη τι θα γινει αν κερδισει η γνωστή φυλή :Τα ερωτήματα για την υπερβολική αύξηση των ξαφνικών θανάτων νέων ανθρώπων στην Ελλάδα και σε όλες τις δυτικές χώρες που μπολιαστήκαν παραμένουν και γίνονται ακόμα περισσότερα.

Πάντως αν το κάλο σκεφτείς με την μείωση πληθυσμού αφού φύγουμε εμείς και με τις αιμομιξίες με λαθρο δεν θα γεννιούνται του λευκού γένους , και θα εχουν μεινει μονο δίκες τους μοχθηρές ράτσες ως δούλοι τους στο τέλος, μαζί με τα σημερινά δίποδα που τους πατούν like , θα ειναι η ευκαιρία για τον όλεθρο της Γης αφου δεν θα υπάρχουν του λευκού γένους αλλα ακομα και να υπάρχουν θα ειναι τοσο έκφυλοι και ελαχιστοί που δεν θα αξίζει να τους σώσεις, ένας κομήτης προς στην Γη θα ηταν οτι πρέπει για να ξεβρωμίσει ο πλανήτης για να ξανα γεννηθούμε εμείς χωρις μοχθηρές ράτσες του κακού και τους εκφυλους που απετυχαν να γινουν ανθρωποι σε 10 ζωές με μονο αλλες 2-3 ακακες φυλες που η καθε μια θα ειναι σε διαφορετικο μερος, όταν και πάλι γίνει παράδεισος μετα απο ενα εκατομμύριο γήινα έτη... Μεχρι τοτε μπορουν να συνεχίζουν να ζουν σαν ζώα ολοι να λενε τι με ενδιαφερει εμενα τι θα γινει σε 50 ετή, και οι κολλημενοι σε θρησκειες να νομιζουν οτι θα πανε στο παραδεισο ενω την ιδια ωρα πατουν like σε αυτο που ξερουν ως σατανα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications