«Γέμισε» κοράκια αγγελιοφόρους τους θανάτου    η Ιαπωνία μετά τον σεισμό

Οι υλιστες "επιστήμονες" που ολα τα ξέρουν δεν έχουν καταλήξει σε οριστικά συμπεράσματα για τη συμπεριφορά των πουλιών

Απόκοσμες είναι οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου στον απόηχο του ισχυρού σεισμού μεγέθους 7,6 βαθμών που ταρακούνησε την Ιαπωνία. Συγκεκριμένα εκατομμύρια κοράκια συγκεντρώνονται πάνω στα κτίρια στη Φουκουόκα.

Η ασυνήθιστη συμπεριφορά των κορακιών, που συγκεντρώνονται σε μεγάλους αριθμούς και φωνάζουν δυνατά πάνω σε κτίρια, έχει προκαλέσει εικασίες σχετικά με την ευαισθησία των ζώων πριν και μετά από σεισμούς αλλά και τσουνάμι.

Ενώ οι υλιστες επιστήμονες συχνά μελετούν τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν καταλήξει σε οριστικά συμπεράσματα ακριβως επειδη ειναι υλιστες. Παρόλα αυτά, οι εικόνες αυτές λειτουργούν ως ένα απόκοσμο σκηνικό γι αυτά που θα ακολουθήσουν όπως λένε όσοι κατέγραψαν τα σμήνη των πουλιών.

Τα social media έχουν γεμίσει και με αφιερώματα στα μεγαλύτερα τσουνάμι που έχουν πλήξει την ανθρωπότητα και μάλιστα τα συγκρίνουν όσον αφορά στο ύψος των κυμάτων με μνημεία που έχουν το μεγαλύτερο ύψος στον κόσμο.

Δεν ειναι τίποτα απλά οι θεομηνίες θυμίζουν στους σημερινους Ιαπωνες ότι πανε να καταντησουν σαν τους Νεοελληνες χωρις ιχνος δικαιου ηθικης και αρετης, πριν γινουν εντελώς υλίστες και έκει, ενω οι προγονοι τους πολεμησαν τις δυναμεις του κακου επι της Γης μαζι με τους Γερμανους .. Στο τέλος χάνουν τη ζωή τους, αλλά όλοι αγκαλιάζουν τη μοίρα τους ως γενναίοι πολεμιστές και δεν φοβούνται τον θανατο, αποφασισμένοι να φτάσουν στη μετά θάνατον ζωή της Βαλχάλα, όπου θα τους υποδεχθούν ως ήρωες για να ετοιμαζουν την τελική μαχη κατα του κακου εις στην Γη ( μαζι με τους θεους) και να αφανισουν τους εισβολεις μαζι με τους υλιστες εκφυλους υπηρετες τους για αυτα που εκαναν και σε ολες τις προηγουμενες ζωες τους, και ολες τις κατωτερες μοχθηρες ρατσες του κακου , για να αρχισει η νεα χρυση εποχή, και το μηνυμα το έχουν παρει ηδη απο το 1980 στην Ρωσια για τις αμαρτιες τους το 40, απο τους "θεους" γνωστοι και ως Nordic aliens σε σοβιετικό κομουνιστο-συμμορίτη που είχε βγει στην σύνταξη : ανακατεύεστε σε εμας και τον Πλανητη μας και θα αναγκαστουμε να σας καταστρέψουμε ..Αλλα αυτοί ακομα και σημερα συνεχιζουν τον υπνο τον δικαιου (οπως και ορδες Νεοέλληνες) και νομιζουν πως επειδη σταματησαν να ειναι φανερα κομμουνιστες ότι θα τους σωσει ο χριστιανισμος ενω συνεχιζουν τα ψεματα να υπηρετουν το κακο και να ειναι εκφυλοι , μαλιστα εχουν ακομα το Άστρο του Δαβίδ ως σημα στην Ρωσια, οσο αφορα τους νεοελληνες με το επιλεκτικο μισος πως δεν λενε και τους Ιαπωνες κακους ναζι φασιστες και τους εχουν βγαλει απο εξω απο τις δυναμεις του αξονα της Γης ενω ησαν μαζι? (δεν τους το ειπαν στο σχολείο ) κείται μακράν η Ιαπωνια και δεν βολευει να κρατουν τους κομμουνιστο-νεοελληνες λυσσασμενους και με την Ιαπωνια και δεν βολευει και τους ιδιους να στελναν ορδες τουρκομογγολους οπως εκαναν με την Γερμανια απο το 50 .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications