Αυστραλία: Οι γιατροί να μπολιάζουν   αναισθητοποιημένους ασθενείς

Η αυστραλιανή αριστερο-κομμουνιστικη ψευδο-κυβέρνηση δημοσίευσε μια συμβουλευτική οδηγία που δίνει οδηγίες στους γιατρούς να χορηγούν «ευκαιριακά» μπολια σε ασθενείς που δεν θέλουν, ενώ αυτοί είναι υπό υπνωσή ή υπό αναισθησία για άσχετες διαδικασίες.

Η Αυστραλία είναι ένα από τα πιο μπολιασμενα έθνη στον κόσμο (δεν μπορουν να στειλουν ορδες λαθρο για αυτο), ωστόσο, φαίνεται ότι η συμμορια εκει δεν έχει παραιτηθεί από την επίτευξη ποσοστού μπολιασματος 100%, με ή χωρίς τη συγκατάθεση ωστε να ξεπαστρεψει συγκεκριμενες φυλες .

Και αυτο δεν θα το κανουν μονο εκει...Στον Καναδά, για παράδειγμα, πέρυσι υπήρξε μια αναφορά που υποδηλώνει ότι όποιος υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση εμβολιάζεται χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή του ενώ βρίσκεται υπό αναισθησία αρα θα το κανουν παντου αυτο οι δήμοκρατες .

Εν τω μεταξύ, η Pfizer παραδέχτηκε στην Αυστραλία ότι το ευρύ κοινό έλαβε διαφορετικά εμβόλια από τους υπαλλήλους της . Ένας εκπρόσωπος της Pfizer παραδέχτηκε ότι οι υπάλληλοι της εταιρείας έλαβαν μια «ειδική παρτίδα» , ουσιαστικά διαφορετική από το εμβόλιο που διανεμήθηκε στον υπόλοιπο πληθυσμό δηλαδη στους δικους της συμμορητες εκαναν νερακι .

Η σοκαριστική αποκάλυψη ήρθε κατά τη διάρκεια ακρόασης στη Γερουσία στην Αυστραλία, όταν ο εκπρόσωπος της Pfizer αποκάλυψε ότι εισήγαγε μια ειδική παρτίδα εμβολίων αποκλειστικά για το πρόγραμμα εμβολιασμού των εργαζομένων της.

Ο Αυστραλός γερουσιαστής Malcolm Roberts ηγήθηκε της ανάκρισης του εθνικού ιατρικού διευθυντή της Pfizer Australia, Dr Krishan Thiru, και του επικεφαλής των ρυθμιστικών επιστημών, Dr Brian Hewitt, και η δυναμική τους ανάκριση οδήγησε τελικά τον Dr Thiru να παραδεχτεί ότι οι υπάλληλοι της Pfizer δεν έλαβαν το κανονικό εμβόλιο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications